Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית עד 120K (נערך)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני יומיים נגנב הרכב האהוב שלי - מאזדה 3 2014 שמורה במיוחד. לצערי עליי לחפש רכב אחר ואני צריך ייעוץ.

הסיבה שבמקור קניתי את המאזדה הזו היא שבאותה התקופה אף רכב אחר באותה רמת מחיר ובאותה דרגה לא הציע את רמת האבזור שהמאזדה הציעה כסטנדרט. מה לעשות, אני חובב של אבזור, פינוק וטכנולוגיה. מה גם שכמה דורות של מאזדה הוכיחו אמינות גבוהה.

היום אני מחפש רכב משנתון 2018, פרטי יד 1 בלבד. איזה רכב לדעתכם שווה לי לבדוק שמציע רמת אבזור גבוהה יחסית לשנת 2018, טכנולוגיה (מערכת אנדרואיד ברכב, מצלמת רוורס וכו') ומערכות בטיחות אקטיביות?

יש כמובן מאזדה 3 החדשה אבל המנועים הם 2 ליטר (צריכת דלק גבוהה יותר?) ויש לי חשק לשינוי.

יש לציין גם שני כיסאות בטיחות במושב האחורי.

ברור לי שאני מבקש קצת מכל העולמות אבל הייתי מעוניין לשמוע את דעתם של המומחים.

התקציב כרגע (אני עוד לא יודע מה הביטוח יתרום) הוא בסביבות 120,000 ש"ח.

תודה מראש.

פורסם

אולי אחת מההיברדיות שייצאו גם חסכוניות בדלק? יונדאי איוניק, קיה נירו אולי? אם תוסיף את הכסף מהביטוח אולי אפילו יונדאי סונטה באה בחשבון? אולי אחת מהטויוטות? פריוס\אוריס ? אם הייתי קונה היום רכב בתקציב הזה ובהנחה שהנסועה שלך ממוצעת, אין ספק שהיברידי הכי משתלם כי ההוצאה הכי גדולה על רכב אחרי הקניה זה הדלק ועם היברידית מדובר בחיסכון בערך פי 2 מרכב עם מנוע בנזין בלבד.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

יונדאי איוניק מליסינג 0 תעלה 117000 ש"ח. לגבי מאזדה 3 - אין הבדל בין הצריכה של מנוע ה-1.5 למנוע ה-2.0, האבזור שודרג עוד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני בהחלט הייתי בודק את מאזדה 3 עם מנוע 2000 מליסינג 0 קילומטרים. תוספת כוח ואיבזור זה יופי של גיוון.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
יונדאי איוניק מליסינג 0 תעלה 117000 ש"ח. לגבי מאזדה 3 - אין הבדל בין הצריכה של מנוע ה-1.5 למנוע ה-2.0, האבזור שודרג עוד.

אני בהחלט הייתי בודק את מאזדה 3 עם מנוע 2000 מליסינג 0 קילומטרים. תוספת כוח ואיבזור זה יופי של גיוון.

אין הבדל בין מנוע 2.0 למנוע 1.5? איך הפלא הזה קורה? אם זה נכון אז זה מצויין כי למיטב זכרוני למנוע ה-2.0 היו יותר כ"ס.

אני בהחלט מעוניין לשמוע:

1. איך זה שמנוע גדול יותר לא צורך יותר דלק ממנוע קטן כאשר שניהם בנויים על אותה טכנולוגיה?
  2. מה שודרג באבזור? מאוד מסקרן אותי לדעת.

לנושא הדלק: כן, יש חשיבות לצריכת הדלק כמובן, אבל אני לא מחפש את הרכב הכי חסכוני בעולם. צריכת הדלק של המאזדה הישנה שלי הייתה בסדר גמור מבחינתי מה גם שאני חושב שאני נוסע די רגוע. על המסך תמיד הייתה מוצגת צריכת הדלק הנוכחית והייתי משתדל לנהוג בהתאם. לגבי היברידיות: יש לי רתיעה מהיברידיות עקב נתוני קרינה לא מחמיאים.

בכל מקרה אני נוסע יחסית מעט ברכב כך שהוצאות הדלק לא מאוד משמעותיות כרגע. בכדי לסבר את האוזן - הרכב היה משנת 2014 והיו לו 34,500 ק"מ. פחות מ-10K ק"מ לשנה.

לכל מי שתוהה - כן, ניקיתי אותו יותר ממה שנסעתי בו. :shock:

פורסם

מנוע גדול יותר מתאמץ פחות מחוץ לעיר. בעיר למנוע 1.5 יש יתרון קטן בצריכת הדלק. בכמות הנסיעות שלך להפרש הזעיר הזה אין שום חשיבות.

יכול להיות שזה לא הכי מדוייק, אבל ההפרש בין 1.5 ל 2.0 אמיתי

https://m.auto.co.il/fuel/6

בשנים האחרונות יש שיפור בצריכת דלק בדגם הזה.

וכן, לדגם 2.0 יש 165 כ"ס, ומרגישים את ההבדל מה- 1.5 טוב מאוד ובכל מצב.

לגבי האבזור, יש רמת גימור פרמיום קצת מעל התקציב שרשמת מליסינג 0 קילומטרים. בגרסת האצ'בק ורמת גימור פרמיום זה הדגם הכי מבוקש בשוק משומשות.

https://www.carcost.co.il/deals/deal/1722/מאזדה-3-Premium-2000-אוטומטי-5-דלתות-2018

תיכנס בתחתית העמוד לאיבזור בטיחות ונוחות.

אם אינך אוהב ריפודי עור, יש רמת איבזור יותר נמוכה, קומפורט.

https://www.carcost.co.il/deals/deal/1720/מאזדה-3-Comfort-2000-אוטומטי-5-דלתות-2018

מה שאתה צריך לדעת, במיוחד עכשיו - הרכבים מליסינג 0 קילומטרים מבוטחים במקיף עם הפחתה של 14% מהמחירון של הרכב הפרטי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
רק חשוב לציין שזו רמת אבזור ה"נמוכה" שגם נמכרת לליסינג. קיימת רמת אבזור גבוהה שלא ראיתי אותה משווקת ב-0 ק"מ.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

סונטה בהחלט עונה על הציפיות. סופרב משומשת תהיה אחלה פינוק

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
סונטה בהחלט עונה על הציפיות. סופרב משומשת תהיה אחלה פינוק

אלו מכוניות מנהלים שמחירן הרבה מעל התקציב שלי. אני יותר בכיוון של משפחתית באזור ה-120K.

פורסם
רק חשוב לציין שזו רמת אבזור ה"נמוכה" שגם נמכרת לליסינג. קיימת רמת אבזור גבוהה שלא ראיתי אותה משווקת ב-0 ק"מ.

משווקות כיום שלוש רמות גימור של האיוניק:

Inspire - ה"שיווק" החל לפני מס' חודשים נמכרת לציי רכב בלבד, לא לפרטיים ובשלב זה גם לא ל-0 ק"מ מחיר (וירטואל) לצרכן: 119900 ש"ח.

ניתנת לזיהוי בגלגלי 15", ואין לה טעינה אלחוטית לסלולרי.

Premium - הגירסה הנפוצה. כוללת טעינה אלחוטית נייד מערכות בטיחות מלאות למעט זיהוי בשטח מת. וגלגלי 17". נמכרת גם לציי רכב ול-0 ק"מ מחיר לצרכן 135900 ש"ח, מחיר ב-0 ק"מ 117000 ש"ח.

Supreme - כוללת בנוסף מושב נהג חשמלי, לוח שעונים דיגיטלי, וזיהוי בשטח מת. נמכרת בעיקר לפרטיים. מחיר לצרכן 139900 ש"ח.

לפי מה שמסתמן, יהיה מחסור במלאי זמין בחודשים הקרובים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אלו מכוניות מנהלים שמחירן הרבה מעל התקציב שלי. אני יותר בכיוון של משפחתית באזור ה-120K.

התכוונתי למשומשת. 2017.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...