Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לנקות את בית המצערת קורולה 14.

1. האם יש מנוע צעדים בדגמים האלה

2.אם כן איך מנקים אותו

3.אחרי ניקוי עם הספריי אפשר להניע או לחכות

4.והאם אחרי ניקוי צריך לכוון את במחשב את הבית מצערת

פורסם
אני רוצה לנקות את בית המצערת קורולה 14.

1. האם יש מנוע צעדים בדגמים האלה

2.אם כן איך מנקים אותו

3.אחרי ניקוי עם הספריי אפשר להניע או לחכות

4.והאם אחרי ניקוי צריך לכוון את במחשב את הבית מצערת

המצערת היא חשמלית אז ייצוב הסלד נעשה על ידי מרווח הפרפר מבית המצערת במצב סרק. ברגע שהמרווח הזה ניסתם בפיח מתחילות בעיות סלד. עליך לפרק את המצערת ולהשאיר אותה מחוברת לחיווט החשמלי שלה ואז תוך שמישהו פותח את הפרפר דרך דוושת הגז לנקות הייטב את ההיקף של הפרפר ואת בית המצערת. אם יש לחץ אויר אז בשילוב עם ספריי קרבורטורים הכל ייתנקה עד הפירטר האחרון. לאחר הניקוי וההרכבה נתק מצבר למיספר דקות, חבר ואז תניע ותן לרכב לעבוד כרבע שעה בלי התערבות שלך. לאחר מיכן צא לנסיעה.

פורסם

עשיתי אבל לא עזר. אומנם יש שיפור בגז. אבל עדיין יש בומים כאלה מהמנוע כאילו הוא נחנק וממשיך רק בעמידה בסרק והטורים קופצים ונופלים בין 500 ל1000.

אני חושב שזה או בית אגזוז או משאבת דלק. אלך למוסך לבדוק

תודה.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

לא נראה לי שאצלי יש בעיה בפלגים כוהלים, בגלל שלפעמים נכבה לי המנוע בעצירה אפי' בלי רעידות , וגם שהטורים משחקים

יותר נראה לי בעיה  בבית מצערת, ניקיתי אותו אולי צריך לימוד בית מצערת,

איך עושים לימוד בית מצערת לבד

תודה 

• תוכן חדש...