Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מחולון? נשמע סוחר, אבל אולי אני פראנודי... שמעתי כל כך הרבה סיפורי סוחרים שהם נשבעו ביקר להם שהרכב "שלהם" ורק לא על שמם.
היה רשום ברישיון את השם שלו

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם

הקורה נמצאת מאחורי הפגוש, בפגיעה היא יכולה לקבל מעיכה.

הדבר היחיד שלא מובן למה הסעיף של פגיעה מעבר למתלה מחוקה בעט.

כי זאת פגיעה חמורה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
בכל מקרה נראה שהרכב עבר תאונה משמעותית, לא ברור לי למה חלק מחוק שם - לי זה נראה לא תקין.

לו אני במקומך - הייתי עובר לרכב אחר.

גם לי זה מריח לא טוב,אעפ"י שפותח הנושא רשום כמזמין הבדיקה.

מריח כמו סוחר ממגרש פרטי-בכלל לא בטוח,שהרכב מיד פרטית(בדקת שרשיון הרכב מקורי ושאין שום הערה בסעיף המקוריות ?) ויש כאן יותר מידי ליקויים שלא אופייניים בכלל לק"מ "הנמוך" שהרכב עבר.

להבא,לפני שמבזבזים כסף על בדיקה:

לבקש לראות רישיון רכב מקורי בלבד ולהצליב עם ת"ז של הבעלים.

לבקש לראות ספר טיפולים ממוסך מתמחה/מורשה /קבלות על חלפים.

לשאול לפני הבדיקה,האם הרכב עבר תאונה .

אלו רק מס' טיפים,ממליץ לך לעשות חיפוש בתת הפורום הזה תחת"רמאויות ברכב יד 2" וטיפים לרכישת רכב-יש המון חומר.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
היה רשום ברישיון את השם שלו

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

בכל אופן יש מנורת אזהרה בבדיקה (המכון מכסתח את עצמו) ושולח אותך לבירור אודות הקילומטרז.

פורסם

הכוונה שלא בטוח שהק"מ אמיתי (או שכן או שלא- אם יש תיעוד ממוסך על הטיפולים שהרכב עבר אז כן ואם לא,יש ספק) + שעבוד לחברת מימון +חשד שהרכב עבר תאונה - מבחינתי אלו מנורות אדומות שדולקות באותיות קידוש לבנה וגורמות לפחות לי על הסף לפסול רכישת רכב ,לו הדבר תלוי בי.

תקלה במע' הקירור/מע' חימום פנימי בכזה ק"מ ? לא נדיר אבל קצת חריג לרכב פרטי- יותר מתאים ליוצא ציי רכב.

לסיכום,אם יש ספק אז אין ספק, לא מומלץ.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...