Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אם יש אחריות מלאה על הגיר כולל המחשב שלו הייתי קונה ב 55.

מקונה פרטי,לא תקבל אחריות כזו ועלות מחשב גיר תקפיץ את העסקה ליותר ממה שתשלם לחברת הליסינג

שכן עלותו ללקוח אם מתקלקל 6000-8000 ש"ח לפחות בחברה.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שכן עלותו ללקוח אם מתקלקל 6000-8000 ש"ח לפחות בחברה.

6,000 לפחות?? אתה מגזים - אפשר וכבר תועד פה שהשיגו משמעותית בפחות, יש תקלה נכון אבל לא לנפח בהגזמה.

עדיף לקנות רכב באחריות יצרן, השאלה היא אם בתקציב שלו ייכנס רכב באחריות היצרן - ממודל 2016 ובמצב טוב, ולכן אם הוא לא מוצא כזה "להתפשר" על האחריות של חברת הליסינג זה לא בהכרח דבר רע.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)
אם תוכל למצוא אחת פרטית, עדיפות לאחת שקיבלה הארכת אחריות ל5 שנים(היה אופציה בתשלום להאריך אחריות בקניה של אחת פרטית) - ייתכן והיא תהיה קניה עדיפה מאשר אחת מליסינג.

למרות שבסך הכל לי ממש לא חסר כלום תמיד עדיף לחפש אחת ברמת הגימור הקצת יותר גבוהה.

Keyless זה פינוק, גם נעילה אוטומטית של הרכב עם מראות מתקפלות חשמליות, משענת יד באמצע, חלונות חשמליים מאחור ומערכת מולטימדיה. שמע, ההבדל בין גרסת הליסינג למאובזרת הוא די משמעותי לדעתי, אולי כלום זה לא ״אסון״ אבל וואלה עוד פיצ׳ר שמורידים ועוד ועוד והנוחות שבשימוש של הרכב קצת נפגמת אין מה לעשות.

אבל שיקול שלו, במחיר הנכון אפשר לוותר על הרבה דברים, אבל אם הם לא מציעים הפרש יפה ביחס לרכישה פרטית אז למה שילך עליהם בכלל?

עריכה אחרונה על ידי Doron_Z
פורסם (נערך)
6,000 לפחות?? אתה מגזים - אפשר וכבר תועד פה שהשיגו משמעותית בפחות, יש תקלה נכון אבל לא לנפח בהגזמה.

.

זה המחיר בחברה,לא התקשרתי לברר מול מכון גירים ולו רק בגלל העובדה שאני לא מחזיק רכב כזה.

אם היצרן משתתף בעלות התיקון בגלל רצון טוב זה משהו אחר אבל זו עלות תיקון מלאה של מחשב הגיר.

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?634956-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%94-%D7%91%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%92%D7%99%D7%A8-%D7%A8%D7%A0%D7%95-%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%90%D7%95-2014

כאן אמרו לפותח הנושא,שהחלפת מחשב גיר לא תעזור ויש להחליף את הגיר קומפלט- שקר או אמת תחליט.

בשרשור הארוך הזה,כל אחד כתב עלויות שונות ואם תחפש טוב בין הדפים אז תגלה שהמס' שכתבתי לא מופרך.

דרך אגב,לפותח/ת הנושא לידיעה כללית בלבד: מוזכר בשרשור (דף 7) גם רכב בן שנתיים מליסינג של שלמה סיקסט שמחשב הגיר שלו החזיר נשמתו לאלוהי הצרפתיות באיזור 40,000 ק"מ- ולמה כתבתי לידיעה כללית בלבד:

אם ברכישה,חברת הליסינג מתחייבת לכסות את מחשב הגיר באחריות הייתי מנהל מו"מ כדי להפחית את מחיר הרכב עד 55,000 ש"ח וקונה ממנה ולא מפרטי.

קונה פרטי לא יכול לתת לך אחריות ואם החלק יתקלקל,תהיה תלוי בחסדי החברה כי הרכב טופל במורשה ויציעו לך הנחת שקר כלשהי.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

פורסם

כן ברור שיש מחלה לגיר, זה משהו שצריך לקחת בחשבון אבל זה לא ודאי. אם תראה לו את מיליון השרשורים סביב תקלות DSG בפורום הזה הוא בכלל יתפלץ וזו באמת תקלה בסדר גודל נרחב עוד יותר ועדיין גם שם תראה אנשים שהגיעו למאות אלפי קילומטרים ללא תקלה אחת ועדיין המוני אנשים קונים רכבים עם הגיר הזה בכל יום.

אני לא אומר שיעצום עיניים, להפך, שיהיה מודע לאפשרות התיאורתית הזו ושישמור סכום בצד או שיוסיף אותו אפילו להוצאות האחזקה התיאורתיות סביב הרכב, רק לא חושב שגם צריך להכנס לפאניקה בו זמנית.

במקרה הספציפי הזה יש אולי רכבים שמתאימים יותר לצרכים שלו ואמינות פוטנציאלית בעייתית היא עוד תמריץ לחפש רכב אחר, אבל אם תיאורתית בנאדם מסויים מאוד רוצה את הרכב הזה ומכל בחינה הוא יושב עליו בול לא הייתי ממליץ לו להמנע מקנייה רק בגלל אפשרות תיאורתית שתהיה תקלה עם הגיר.

פורסם

קודם כל שוב תודה לכולם על התגובות,אני ממש אחרי סיום שיחה עם נציג החברה ואלה המסקנות:

אמרתי שאני רוצה לבטל,התבאס עלי ובסוף הסכים (לא שהיתה ברירה) אבל הסברתי לו כמה דברים-

א. יש שוק שנראה די טוב בחוץ (הפרסומים ביד 2 לא מוצפים,אבל גם לא מעטים,נראה סטנדרט)

ב. עוד יומיים בדיוק הערך של הרכב ישתנה (1/9) וכנראה שזה יהיה למטה,אז למה שאני אספוג את הפער? שתספוג החברה.

ג. הבהרתי לו שהתקציב שלי הראשוני היה עד 55 אלף, הוא אמר שהוא יכול לבדוק להוריד עוד אלפיים ונגיע לשם, אמרתי לו שייערך גם ליותר.

בעקבות זה שביקשתי יותר מאלפיים הוא אמר שנחכה ליום ראשון למחירון המעודכן ואז נהיה יותר חכמים,כרגע העסקה באוויר ואני מסומן כלקוח עקשן.

ב55 אלף (ומכאן זה רק יכול לרדת) כן שווה לקחת את הרכב הזה? יצא לי לראות ביד 2 גם 2017 אבל העלות שלהם היא כבר 25K מעל התקציב וזה עוד לפני שקלולי ק"מ וכאלה.

פורסם

לקוח עקשן? זה טוב או רע?.

כמה שנים אחריות אתה מקבל מעבר ליצרן(הרכב עוד נמצא באחריות יצרן - מתי עלה לכביש? כמה זמן נשאר לה?).

פורסם
לקוח עקשן? זה טוב או רע?.

כמה שנים אחריות אתה מקבל מעבר ליצרן(הרכב עוד נמצא באחריות יצרן - מתי עלה לכביש? כמה זמן נשאר לה?).

אם הייתי ממש לחוץ לקנות מהם-כנראה שלקוח עקשן זה רע, אבל נראה שהמוכר די לחוץ למכור (איזה עוד מוכר יגיד לי "טוב בוא נחכה למחירון החדש ונראה כמה אני יכול להוריד לך"?)

לגבי האחריות.

אחריות יצרן היא ל3 שנים אם אני לא טועה?

הרכב עלה לכביש ב3/16.

אני מקבל בנוסף לזה עוד שנתיים אחריות אם אני לא טועה (ואם אני טועה אז עוד שנה אחריות וסה"כ שנתיים)

פורסם
קודם כל שוב תודה לכולם על התגובות,אני ממש אחרי סיום שיחה עם נציג החברה ואלה המסקנות:

אמרתי שאני רוצה לבטל,התבאס עלי ובסוף הסכים (לא שהיתה ברירה) אבל הסברתי לו כמה דברים-

א. יש שוק שנראה די טוב בחוץ (הפרסומים ביד 2 לא מוצפים,אבל גם לא מעטים,נראה סטנדרט)

ב. עוד יומיים בדיוק הערך של הרכב ישתנה (1/9) וכנראה שזה יהיה למטה,אז למה שאני אספוג את הפער? שתספוג החברה.

ג. הבהרתי לו שהתקציב שלי הראשוני היה עד 55 אלף, הוא אמר שהוא יכול לבדוק להוריד עוד אלפיים ונגיע לשם, אמרתי לו שייערך גם ליותר.

בעקבות זה שביקשתי יותר מאלפיים הוא אמר שנחכה ליום ראשון למחירון המעודכן ואז נהיה יותר חכמים,כרגע העסקה באוויר ואני מסומן כלקוח עקשן.

ב55 אלף (ומכאן זה רק יכול לרדת) כן שווה לקחת את הרכב הזה? יצא לי לראות ביד 2 גם 2017 אבל העלות שלהם היא כבר 25K מעל התקציב וזה עוד לפני שקלולי ק"מ וכאלה.

חלק פה חושבים ששווה לך. אל תשכח לבקש התחייבות שהמח גיר כלול באחריות שלהם.

הרכב באמת אחלה אבל בדקת עוד אופציות? יכול להיות שיש רכב שיותר מותאם לצרכים שלך במיוחד בהקשר של ההתרחבות המשפחתית. אולי גם תפתח נושא נוסף לייעוץ רכב לפי התקציב והצרכים שלך בפורום הזה.

וגם, תעבור על הלוחות ותבדוק אולי יש קליאו 2016 ששייכת לבנאדם שהרחיב אחריות יצרן לשנתיים נוספות (5 או 100,000), ככה גם תקבל את הרכב המאובזר יותר וגם אחריות במידה ותמצא.

פורסם
חלק פה חושבים ששווה לך. אל תשכח לבקש התחייבות שהמח גיר כלול באחריות שלהם.

הרכב באמת אחלה אבל בדקת עוד אופציות? יכול להיות שיש רכב שיותר מותאם לצרכים שלך במיוחד בהקשר של ההתרחבות המשפחתית. אולי גם תפתח נושא נוסף לייעוץ רכב לפי התקציב והצרכים שלך בפורום הזה.

וגם, תעבור על הלוחות ותבדוק אולי יש קליאו 2016 ששייכת לבנאדם שהרחיב אחריות יצרן לשנתיים נוספות (5 או 100,000), ככה גם תקבל את הרכב המאובזר יותר וגם אחריות במידה ותמצא.

אבהיר להם טוב טוב שאם זה לא כלול באחריות אין עסקה,נקודה חשובה ואוודא אותה תודה.

אבדוק גם עוד אופציות,פשוט בגלל שיש משהו שגם אני וגם אשתי (ואני נהג יחיד גם) אהבנו,אז אני פחות רוצה ללכת סחור סחור אבל אבדוק גם עוד רכבים בפורום בייעוץ.

אני גם עובר על הלוחות,דיברתי עם כמה אנשים, מצאתי גם רכב 2017 עם פחות מ9K ק"מ אבל רוצים עליו קרוב ל80 אלף שלצערי זה לא יקרה בחיים.

פורסם

כמו שאמרתי לך, יש אנשים שחיים קצת בסרט, אפשר להבין אותו כי הרי הרכב יחסית חדש ועלה לו סכום מסויים, אבל בשוק של היום זה לא עובד ככה ואני חוזה שיתייבש איתו עוד לא מעט עד שיצטרך לרדת.

שמע, אני לא בקטע של להוריד אותך מהרכב, הוא ממש אחלה, רק רוצה שתקנה את הרכב שהכי מתאים לצרכים שלהם אבל אם אתה והאשה אהבתם את הרכב, מצאתם אותו שעונה על הדרישות שלכם גם מבחינת מקום, ביצעתם נסיעת מבחן (רצוי בתוואי עירוני) ואהבתם את איך שנוסע ומרגיש, אז יאללה לכו על זה ותתחדשו.

פורסם

3 שנים אחריות זה לרכב שנרכש כפרטי (לפני הרחבת אחריות אם ניתן).

לגבי ליסינג-צריך לבדוק היטב את תנאי האחריות.

אני עדיין בדעה שתמורת 55,000 ש"ח אם יש אחריות על מחשב גיר העסקה לא רעה בכלל.

אם אין אחריות על מחשב הגיר אז יותר מ 50,000 לא הייתי מוכן לשלם (שם כמה אלפים בצד כמקדם בטיחות לתיקון הגיר ככל שיתרחש במשמרתי).

פורסם (נערך)
כמו שאמרתי לך, יש אנשים שחיים קצת בסרט, אפשר להבין אותו כי הרי הרכב יחסית חדש ועלה לו סכום מסויים, אבל בשוק של היום זה לא עובד ככה ואני חוזה שיתייבש איתו עוד לא מעט עד שיצטרך לרדת.

שמע, אני לא בקטע של להוריד אותך מהרכב, הוא ממש אחלה, רק רוצה שתקנה את הרכב שהכי מתאים לצרכים שלהם אבל אם אתה והאשה אהבתם את הרכב, מצאתם אותו שעונה על הדרישות שלכם גם מבחינת מקום, ביצעתם נסיעת מבחן (רצוי בתוואי עירוני) ואהבתם את איך שנוסע ומרגיש, אז יאללה לכו על זה ותתחדשו.

מעריך מאוד את הדאגה והאכפתיות-תודה רבה :)

אתה חושב שיש עוד רכב שאפשר למצוא (רצוי אצל חברות הליסינג כי בכל זאת אני רוצה אחריות) ויכול להתאים? אם כי כרגע אני מוכוון 70% לרנו אבל פתוח.

כנראה שהאנשים עם הרנו החדשה יתייבשו איתה טיפה וחבל להם,זה רכב שהם קיבלו במתנה ממשפחה שעזבה את הארץ אז אולי יסכימו להתגמש אבל האישה גם קצת חיה בסרט שאחריות יבואן מעלה את המחירון...נו טוב,נחכה קצת.

3 שנים אחריות זה לרכב שנרכש כפרטי (לפני הרחבת אחריות אם ניתן).

לגבי ליסינג-צריך לבדוק היטב את תנאי האחריות.

אני עדיין בדעה שתמורת 55,000 ש"ח אם יש אחריות על מחשב גיר העסקה לא רעה בכלל.

אם אין אחריות על מחשב הגיר אז יותר מ 50,000 לא הייתי מוכן לשלם (שם כמה אלפים בצד כמקדם בטיחות לתיקון הגיר ככל שיתרחש במשמרתי).

אבדוק את תנאי האחריות בליסינג, אם רשום שיש אחריות על "גיר" זה תופס? או לבקש במפורט "מחשב גיר"? בכל מקרה, כרגע אנחנו מתקדמים לכיוון ה55,000ש"ח ודרומה אז הכיוון הכללי טוב ומאמין שבמיוחד אחרי שיצא מחירון חדש נצליח להוריד קצת יותר.

אגב, הייתי היום בכלמוביל בפתח תקווה, חיפשתי קליאו כזו והגעתי אליהם דרך מודעה ביד 2 להלן הפרטים:

קליאו 2014 ברמת גימור אקספרשן פאק פלוס, 35 אלף קילומטר, מחירון-64 אלף, מחיר שלהם-60 אלף, הם נאחזים חזק בעובדה שהרכב מבעלות פרטית ולא ליסינג (לי אישית לא מפריע ליסינג אם הרכב שמור,הרכב הנוכחי שלי אצלנו במשפחה כבר 6 שנים כשלפני כן היה בליסינג והוא אהוב ביותר ונוח). הנציג רצה לסגור ושאל בכמה אני לוקח, אמרתי לו שלא יותר מ55K, הוא הביא מנהל ויכולתי לסגור במחיר הזה, בסוף החלטתי להביא את אשתי ולנסות ללחוץ עוד טיפה מחר. הבעיה היחידה שם-חצי שנה אחריות בלבד, ולטענתו "לא ילך לך המחשב גיר,לא באוטו הזה" אמרתי לו, תן לי את האוטו ב50אלף, אם ילך המחשב גיר אני אתמודד באמצעות הכסף שהורדת לי. ל50 אלף לא נגיע,אבל השאלה היא האם שווה לקנות מהם בכלל או להיצמד לאלדן ולמה שהציעו? (באלדן הרכב חדש יותר,עבר 5 אלף קילומטר יותר ורמת גימור בסיסית ופה הרכב זקן יותר בשנתיים אבל 5 אלף פחות קילומטר ועם גימור גבוה יותר) על פניו אני עדיין נמשך לאלדן, כי שורה תחתונה אם יש אחריות,והרכב חדש יותר אז אני יכול להיות רגוע יותר. וכן,הגימור זה חלק מבאס ואני לא יודע מה לעשות בנוגע לזה עדיין.

עשיתי נסיעת מבחן בתוך פתח תקווה של שעה 5 וחצי בערב,הרכב הרגיש זריז ונוח, הבנתי שכנראה המתלים אצלי (מאזדה 3 20088) טובים יותר כי שם הרגשתי באמת כל בור ביוב/תקשורת בכביש אבל הכסא נוח והריפודים נחמדים.

עריכה אחרונה על ידי aviel-bs
פורסם

לא חושב שאם אתה מודע לחסרונות לוותר, מדובר בכיף של רכב - באמת שאני נהנה ממנה מאוד.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

• תוכן חדש...