Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא כל כך יודע אישית על דגם אחר להציע לך, לא התעניינתי במשפחתיות כשחיפשתי רכב אבל מישהו פה הציע לך פיג׳ו 308. כנראה לא יהיו לך הרבה אופציות למשפחתיות באותו שנתון אבל תברר. הקליאו בכל אופן אחלה כל עוד אתה מודע לחסרונות זו קנייה טובה.

בעניין הקליאו, תבקש בכתב שיצויין גיר על כל מרכיביו, אין להם הרבה מקום להתחכם פה, אם אתה רוצה תבקש בכתב שזה כולל מח גיר וכו׳

הרכב אכן מכוון למתלים נוקשים יותר ולכן מרגישים יותר את הכביש, יש כאלו רגישים שזה מפריע להם ויש כאלו שזה בסדר עבורם ולא בעייתי, בגלל זה רציתי שתעשה נסיעה עירונית כדי שתבחן אם אתה מאלו שזה מציק להם ברמה של לחפש רכב אחר. המושבים אכן נוחים והרכב בכלליות מהנה לנהיגה.

באשר לדילמה שהעלית, וואלה באמת שאלה קשה, לא יודע בעצמי על מה הייתי הולך, אולי שווה להעלות את זה בנושא נפרד לקבל יותר דעות.

הייתי מצפה מהחדש להיות עם קילומטראז׳ עדיף מהדגם של 2014, שגם מאובזר יותר, מצד שני זה באמת מציק קצת לקנות רכב ישן יותר באותו המחיר.

אתם לחוצים מבחינת זמן עם הקנייה של הרכב? אני יודע כלל מפתח שככל שתחכה יותר יגיעו הזדמנויות טובות יותר, נגיד תמצא מישהו פרטי שמוכר 2016 מאובזר עם אחריות או שתמצא בליסינג דיל טוב יותר שתהיה לך פחות התלבטות לגביו. אבל זה באמת תלוי בעד כמה אתה לחוץ עם הרכב.

עריכה אחרונה על ידי Doron_Z
  • תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא כל כך יודע אישית על דגם אחר להציע לך, לא התעניינתי במשפחתיות כשחיפשתי רכב אבל מישהו פה הציע לך פיג׳ו 308. כנראה לא יהיו לך הרבה אופציות למשפחתיות באותו שנתון אבל תברר. הקליאו בכל אופן אחלה כל עוד אתה מודע לחסרונות זו קנייה טובה.

בעניין הקליאו, תבקש בכתב שיצויין גיר על כל מרכיביו, אין להם הרבה מקום להתחכם פה, אם אתה רוצה תבקש בכתב שזה כולל מח גיר וכו׳

הרכב אכן מכוון למתלים נוקשים יותר ולכן מרגישים יותר את הכביש, יש כאלו רגישים שזה מפריע להם ויש כאלו שזה בסדר עבורם ולא בעייתי, בגלל זה רציתי שתעשה נסיעה עירונית כדי שתבחן אם אתה מאלו שזה מציק להם ברמה של לחפש רכב אחר. המושבים אכן נוחים והרכב בכלליות מהנה לנהיגה.

באשר לדילמה שהעלית, וואלה באמת שאלה קשה, לא יודע בעצמי על מה הייתי הולך, אולי שווה להעלות את זה בנושא נפרד לקבל יותר דעות.

הייתי מצפה מהחדש להיות עם קילומטראז׳ עדיף מהדגם של 2014, שגם מאובזר יותר, מצד שני זה באמת מציק קצת לקנות רכב ישן יותר באותו המחיר.

אתם לחוצים מבחינת זמן עם הקנייה של הרכב? אני יודע כלל מפתח שככל שתחכה יותר יגיעו הזדמנויות טובות יותר, נגיד תמצא מישהו פרטי שמוכר 2016 מאובזר עם אחריות או שתמצא בליסינג דיל טוב יותר שתהיה לך פחות התלבטות לגביו. אבל זה באמת תלוי בעד כמה אתה לחוץ עם הרכב.

בגדול לא לחוץ, למרות שהרכב שלי צריך לעבור השבוע טיפול 195 אלף ויש טסט עוד חודש וחצי ואם אני מצליח בעסקת טרייד-אין (מוכנים לתת לי על מאזדה 3 2008 10K) גם להיפטר ממנו אז זה אחלה, יחסוך לי גם בערך 2500 ש"ח של טיפול וטסט (למרות שזה מתגמד לעומת הוצאות של רכב חדש).

כרגע אני עוד בודק אופציות בפרטי למרות שלצערי לא מצאתי כאלה עם הרחבת אחריות..

הייתי בהחלט לוקח מכלמוביל באזור ה55K לרכב 2014 ברמת גימור גבוהה עם ק"מ נמוך-אם הייתי יודע שתהיה לי אחריות מעבר לחצי שנה..

פורסם
תשאל אותם אם הם מוכנים לתת לך עוד הנחה אם לא תיקח טרייד ותמכור לבד.

אתה מתכוון לכלמוביל?

הם מוכנים לתת הנחה,אפילו חזר אלי הנציג היום ואמר לי "אה לא באת יום שישי שוב? תשמע תחזור,תראה,נדאג לך,אני אתן לך מחיר טוב,ביקשתי שכרגע לא יציעו את האוטו לאחרים"

אפשר להוריד אותם עוד קצת,הבעיה היא שהאחריות אצלם היא לחצי שנה בלבד.

הוא גם אמר שיוריד במחיר אם לא אקח טרייד.

פורסם
אז החלטת שאתה מעדיף לרדת שנתיים בשביל גימור גבוה יותר? מה בסוף קרה עם הרכב מ 2016?

עוד לא ירדתי שנתיים ;) פשוט אמרתי לחברה שהמחיר נראה לי לא הגיוני, בהתחשב גם בגימור שמקבלים והם אמרו שנראה איך באים לקראתי עם המחיר. מאמין שיהיה אפשר להוריד שם מ59(שבפועל זה 57) יהיה אפשר להוריד ל56-57 ובפועל 54-55 (יש 2000₪ הנחה דרך מועדון חבר).

אני גם בודק עוד אפשרויות בפרטי לראות רכישה מהם אבל מה שמפריד אותי זה בעיקר האחריות שבפרטיים לא תמיד קיימת(אלא אם אני קונה רכב 2016 לפחות או רכב שביצע הרחבת אחריות)

• תוכן חדש...