Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לרכוש טיוטה קורולה שנתון 2010/2011 שיהיה קל למכירה בעוד כשנה (עקב מעבר צפוי לחו"ל).

יש לי שתי אופציות ואני תוהה מה יימכר מהר יותר בעוד כשנה ובקלות:

1. יד 2 מליסינג נהג יחיד עם קילומטרז' נמוך יחסית של 100,000 ק"מ (בעוד כשנה יהיה יד שלישית עם 110,000 ק"מ, בעלות מקורית ליסינג)

2. יד 2, כל הבעלים פרטיים, 160,000 ק"מ (בעוד שנה יהיה יד 3 מפרטי עם 170,000 ק"מ).

בגדול השאלה היא על מה רוכשים שמים דגש חזק יותר. בעלויות קודמות או ק"מ נמוך?

תודה מראש

פורסם
פורסם

תבדוק מה הפרש בין הפסד עיסקה (תקנה היום ותמכור בעוד שנה )

ידוע שכל שנה רכב מפסיד כ5 אלף שח בכללי במחירים (יש כאלה פחות וכאלה יותר )

ותשווה מול השכרה רכב לשנה ? או ליסינג לשנה ?(לא יודע אם אפשרי)

רק מוסיף עוד רעיונות

פורסם

הייתי קונה יונדאי גטס כמה שיותר שמורה ב8-9 אלף.

גם אם תצטרך להעיף אותה במהירות שיא ותמכור ב4.5 עדיין תפסיד פחות מהקורולה.

החלקים זולים מאוד והרכב דיי אמין.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אישית הייתי בוחר באופציה הראשונה בתור קונה עתידי, זה שהרכב היה לפני 7שנים בליסינג כבר פחות רלוונטי שכן מאז עברו כבר מספר שנים ויהיה לי יותר חשוב לראות מה קרה מאז למשל היסטורית טיפולים, בנוסף הק״מ הנמוך יותר היה קורץ לי יותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני חושב שאין תשובה חד משמעית הכל תלוי במצב הרכב ועל זה תקום או תיפול מכירה כזאת - פחות משנה ממי. אם הרכב נראה טוב ובמצב טוב זה פחות משנה לדעתי

פורסם

170 אלף ק"מ זה כבר מספר מרתיע עבור הרבה קונים, אני חושב שלזה יתנו יותר משקל מאשר לבעלות ליסינג לשעבר.

פורסם

הכל תלוי באיך טיפלו ברכבים.

אני בדעה,שלמרות הפרש הק"מ,עדיף לקנות מיד פרטית (אלא אם הרכב עבר תאונה רצינית/לא תחזקו כמו שצריך).

יד שלישית מליסינג לא חושב שיהיה קל למכור לא היום ובטח לא בעתיד לא כאשר יש מולך מתחרים מוכרים מיד פרטית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ככל שהרכב מתיישן, משקל ה"מקוריות" יורד.

מי שמחפש רכב משומש 10 שנים על הכביש עושה סינון בלוח "עד 150 אלף ק"מ" ויכול להיות שלא יגיע בכלל למודעה עם 170 אלף.

170 אלף זה ככב די קרוב למחסום הפסיכולוגי "200" שמהווה עבור הרבה קונים סוג של גבול יכולת הרכב. אפילו שזה לא נכון, זה המצב.

מי מחפש בלוח מודעות קורולה אחת מתוך 1000 שמופיעות שם, לא יודע שהרכב הפרטי שלי עם 200 אלף ק"מ מטופל ומתפקד כמו חדש. את זה לא רואים במודעה. מה שרואים זה ק"מ קצת גבוה, אז בוא נתקשר למודעה עם הק"מ היותר נמוך.

• תוכן חדש...