Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסטודנטים שגרים בדירה שלי עוזבים אחרי 4 שנים בעקבות סיום הלימודים בטכניון.

הדירה לא מרוהטת, אין בה מקרר או תנור והחדרים ריקים. הסטודנטים הקודמים הביאו את כל הריהוט שלהם והם כמובן לוקחים אותו.

הדירה במצב טוב מאוד אבל נראה שכרגע יש הענות נמוכה (כמעט ואין טלפונים). המעטים שהגיעו לראות את הדירה אמרו שהמכשול היחידי הוא ריהוט.

אין לי כ"כ בעיה להשקיע בריהוט בסיסי ומקרר, אבל אני מאמין שזה גם יכול להיות כאב ראש במידה ויגיעו סטודנטים שכן מעוניינים להביא את הריהוט שלהם.

אז מה דעתכם ? לשים ריהוט \ מקרר ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אומנם עברו אי אילו שנים מאז שהייתי סטודנט, אבל מניח שלא הרבה השתנה... ריהוט בסיסי זה חובה!

מזה ריהוט בסיסי? במינימום מקרר, ארונות וסלון.

מיטות יוכלו (ועדיף) לארגן לעצמם. כנ"ל שולחנות כתיבה.

ממכונת כביסה הייתי נמנע במקומך עקב פוטנציאל התקלות.

פורסם

מצטרף למה שכתבו מעלי...

+ מזגנים, לא הייתי נכנס לדירה ללא מזגנים ובטח שלא משקיע בעצמי ושם מזגן (מזגן בכל חדר)

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

פורסם

מסכים עם החברים, כשחיפשתי דירה הדבר שהיה הכי חשוב זה שתהיה ממוזגת.

דבר שני, שתדרוש ממני כמה שפחות התעסקויות עם הובלות, קניות ובזבוז ימי עבודה - דירה שאפשר להביא בגדים ולישון שם.

פורסם

הדירה ממוזגת היטב. יש מזגנים בכל החדרים.

אין לי בעיה לרכוש מקרר.

מכונת כביסה לא באה בחשבון.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אני חושב שכל מה שכדאי לספק (לא חובה, אבל זה משדרג את הדירה המוצעת) זה מקרר (וכיריים גז). אם מדובר על סטודנטים אז מיטה כלשהי וארון.

כיריים גז זה שוס רציני אבל לא קריטי לסטודנטים (אלא אם מדובר בזוג), אז אין לך מה לטרוח.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ריהוט בסיסי + מקרר + כיריים + מכונת כביסה זה נחשב לבסיסי.

מקרר בסיסי חדש עולה בין 700-1100 שקלים ויש ככמה עשרות מקררים בעד 1000 שקלים בזאפ.

יש כ 10-15 מכונות כביסה בעד 1000 שקלים חדשות כנס לזאפ ותראה, מה הסיבה לא להוסיף את זה לדירה שאתה משכיר לאנשים?

בנוגע למיטות, יש לך אפשרות לרכוש בסיסים מעץ של מיטה זוגית, עלות בסיס היא כ 200-300 שקלים לרוב כולל משלוח, ממש בסיס מיטה ואת המזרן יביא הסטודנט, זה הרבה יותר קל ופשוט ויעלה גם כן את הביקוש.

https://www.google.co.il/search?rlz=1C1SQJL_enIL794IL794&biw=1707&bih=889&ei=1AduW_WWJJOegQbnx42YCw&q=%D7%91%D7%A1%D7%99%D7%A1+%D7%9E%D7%99%D7%98%D7%94+%D7%96%D7%95%D7%92%D7%99%D7%AA+&oq=%D7%91%D7%A1%D7%99%D7%A1+%D7%9E%D7%99%D7%98%D7%94+%D7%96%D7%95%D7%92%D7%99%D7%AA+&gs_l=psy-ab.3..35i39k1j0l9.4995.5479.0.5698.4.4.0.0.0.0.148.524.0j4.4.0....0...1.1.64.psy-ab..0.4.524...33i22i29i30k1j0i22i30k1.0.ljwMkD0HyYY

https://basisoren.co.il/product-category/%D7%91%D7%A1%D7%99%D7%A1-%D7%9C%D7%9E%D7%99%D7%98%D7%94/%D7%91%D7%A1%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%99%D7%98%D7%94-%D7%A7%D7%9C%D7%90%D7%A1%D7%99/

3e46c5b90f36a2cd4bb74ab303198b3f.jpg

הביקוש יגדל כיוון שהרבה סטודנטים שמתחילים שנה א' לא בדיוק מגיעים עם החברים שלהם מוכנים עם מכונות כביסה, מקררים וכו'.

לרוב אלו יהיו סטודנטים שרכשו לדירה קודמת וגם אז מה שקורה זה שאם הם מתפצלים מהדירה הקודמת משאירים את המקרר כבר ומתחלקים בינהם בתשלום.

אם אתה תשקיע ברכישת ריהוט בסיסי וציוד חשמל בסיסי זה בהחלט יעלה את הביקוש מאוד, תמיד אפשר להוסיף קצת למחיר הדירה להחזיר את ההשקעה אם תרצה.

פורסם

כיריים גז קיימים.

מקרר ניתן להוסיף בקלות ככל הנראה בתחילת החוזה.

לא איכפת לי להוסיף בסיסי מיטה כיוון שהם לא יקרים אבל אני חושש מדייירים פוטנציאליים שיש להם ריהוט

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

לדעתי תשים ריהוט בסיסי - כמו מקרר, ארונות מטבח, אולי פינת אוכל, וארונות בחדרים.

מכונת כביסה עדיף שלא, בגלל סיכוי לתקלות עקב שימוש לא נכון. רק שתהיה הכנה למכונת כביסה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לפני כ-5 שנים קניתי סטים של בסיס מיטה + מזרן + ארון 4 דלתות בחנות בפינת הרצל וברזילי, בערך 2500 ש"ח לסט. נסה לברר שם מה זמן האספקה, כך שבמקרה הצורך תוכל לרכוש אחרי שיש לך שוכרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לדעתי תשים ריהוט בסיסי - כמו מקרר, ארונות מטבח, אולי פינת אוכל, וארונות בחדרים.

מכונת כביסה עדיף שלא, בגלל סיכוי לתקלות עקב שימוש לא נכון. רק שתהיה הכנה למכונת כביסה.

ולכן, המחיר יעלה בכמה עשרות שקלים לכסות עלות טכנאי פעם בשנה אם יצטרך.

סטודנטים לרוב גם עושים כביסה פעם בכמה ימים אם כבר ותמיד יש ביטוח למוצרי חשמל שאפשר לנסות לשלב בחוזה ואם לא מעוניינים אז המחיר X נשאר כמו שהוא למשל.

מכונת כביסה חדשה תהיה עם אחריות גם ככה, אפשר תמיד לנסות ואם הנסיון יהיה גרוע, הוא יכול להוציא אותה בסוף השנה או בסוף החוזה.

פורסם

"הוא יכול להוציא אותה בסוף השנה"

לא אני לא יכול. זאת בדיוק הבעיה.

• תוכן חדש...