Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אם זה המצב, אתה תמיד יכול לרכוש את המוצרים הבסיסיים שהחבר'ה רשמו כאן ולהשאיר ללא מכונת כביסה.

כך או כך זה יעלה את הביקוש משמעותית כשיש בסיסי מיטות ומקרר וארונות בסיסיים וציוד בסיסי ביותר - זה בהחלט מעלה את סיכויי הטלפונים וסגירת חוזה.

מכונת כביסה? תמיד תוכל להגיד שיש בזאפ מכונות כביסה ב 800 שקלים ובפריסה ל 12 תשלומים (רציני, אפשר לפרוס לשנה שלמה) והסטודנט ירכוש לעצמו כולל משלוח.

או לחלופין, אתה יכול לקחת מכונת כביסה במחיר סביר וזה הכל.

כמה מקרים אתה מכיר שמכונות כביסה כושלות? הסטודנטים גם לא טיפשים ומפעילים את המכונה מדי כמה ימים ולא כל יום כמו משפחה, מכונה כזאת יכולה לשרוד שנים בכיף.

אלה אם כן, יש תקלות.

מה כן צריך לעשות? פעם בשנה ניקוי אבנית או ניקוי פילטר וכו', זה דברים השהסטודנטים לא יעשו אבל אם גם זה עלול להקשות עלייך, השאר את המכונה לאלו שישכרו את הדירה ממך.

כשאני הייתי צריך לשכור דירה, אם לא היה בה כלום זה היה מקשה עליי מאוד ולמה? הייתי צריך לדאוג לקנות הכל, וכמה ימים לפניי הכניסה להתחיל להכניס, משלוחים, להיות בדירה וכו', ואם אני גר בדרום והדירה בצפון או הפוך (רוב המקרים) זה דורש להיות בדירה שאין בה כלום להמתין למשלוח פריטים, מיותר אם אני יכול בעוד 100-200 שקלים לקחת דירה מרוהטת קומפלט למשל שהרלוונטיות שלה משתלמת לי.

עוד סוגיה היא שיש סטודנטים שעפים אחריי השנה הראשונה או שלא ממשיכים את הלימודים או שלא יודעים מה יהיה איתם, השותפים שלהם עוזבים, מפרקים את החבילה וכו', לא כולם מעדיפים לרכוש דברים ויהיה לך קשה למצוא קבוצות סטודנטים שמאורגנים מראש על דירה ועובדים בצוות לרכישת דברים.

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
  • תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איקאה. ארון סביב ה500 שקל.

ביד 2. יש למסירה !! ויש במחיר ל 500-700 שקל מלא

אבל זה במידה ויש לך רכב גדול. אתה יכול לעשות יום טיולים. ואיסופים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אם יש לך ידיים טובות ואימפקט תוכל לקנות בסיסי מיטה ללא הרכבה, כלומר ללא חיבור הקרשים מראש בסיכות. את הקרשים ניתן להוביל בכל רכב פרטי ולהרכיב בדירה.

היתרון בכך שאם תצטרך תוכל אחר כך לפרק ולאחסן בקלות.

חוץ מזה זה ייתן לך הזדמנות למדוד מלבניות ע"י מדידת האלכסונים בתהליך ההרכבה, וזה כבר שלב בדרך ללהפוך לפחח רכב........

יוסי

פורסם (נערך)

יוסי,

בסיס מיטה יחידה עולה 239 שקלים ובסיס מיטה זוגית עולה 289 שקלים.

המשלוח הוא 99 שקלים, יש טעם להתעסק בהובלה עצמאית והרכבות ומדידות ולנסוע בין נגריות? זה כמו עסק לכל דבר, אפשר להחזיר את ההשקעה בעליה קטנה של המחיר.

הוא משכיר דירה, חושב שהעלות הזאת תתקזז היטב אם יעלה את המחיר ב 50-100 שקלים ויחזיר את כל ההשקעה בהכל בתוך שנה-שנתיים.

לדעתי בפרסום תמונות הדירה עם בסיסי מיטה זוגיים + מקרר וריהוט בסיסי יעלה משמעותית את כמות הטלפונים.

דירה אשר תגיע גם עם מכונת כביסה (שניתן לרכוש ב 800-1000 שקלים) ולכלול את המחיר בתוך השכירות, הפופולאריות לסגירת חוזה עם סטודנטים טריים שנה א' גבוהה מאוד, זה מקל מאוד על אנשים לסגור חוזה ולהכנס לדירה "מוכנה" וכל מה שיישאר להם זה להביא מזרנים.

גיא,

*** שוכר *** זה מי ששוכר (הסטודנט) והמשכיר הוא בעל הדירה.

מאמין ומניח שמן הסתם יש צ'ק ביטחון כלשהו והוא פועל לפי חוזה סטנדרטי עם שינויים קלים לפה ולשם.

כך או כך אף חוזה לא באמת יגן עלייך ואת הכל אפשר לבטל כולל צ'ק אם רוצים או להתנער מאחריות ולעשות נזקים.

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
פורסם (נערך)

אני עובר לחיפה.

בדרום תל אביב הבסיס הכי זול עולה 300 ש"ח בהרכבה עצמית.

לא צריך להסתובב בין נגריות, החנות מוכרת כאלה, אם תרצה.

חוץ מזה מה עם מיומנויות של פחח?

וחשוב לא פחות, אם סטודנט מחליט שיש לו מיטה וצריך לסלק את הבסיס שלך מהחדר, ניתן לפרק אותו ולאחסן בדירה באיזו פינה בלי להתעסק בזריקה, הוצאה למדרגות וכדומה.

כמובן שכשמדובר בצעירים אפשר להטיל זאת עליהם, ובכל זאת.

יוסי

עריכה אחרונה על ידי yosi05
פורסם

יוסי, באותו מחיר אתה קונה בחיפה. אולי אפילו יותר זול. ומובילים עד הבית.

שני בנים שלי ישנים על הדברים האלה כבר 5 שנים (פחות 9 ימים) ואין שום תלונות, כולל מצד בנות הזוג.

אני כתבתי 2500 ש"ח - בעצם זה קצת יותר - אבל זה כולל גם ארון, הובלה והרכבה של הכל (בתוך חיפה, כולל ירידה ועליה, סה"כ משהו כמו 60 מדרגות).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני עובר לחיפה.

בדרום תל אביב הבסיס הכי זול עולה 300 ש"ח בהרכבה עצמית.

לא צריך להסתובב בין נגריות, החנות מוכרת כאלה, אם תרצה.

חוץ מזה מה עם מיומנויות של פחח?

וחשוב לא פחות, אם סטודנט מחליט שיש לו מיטה וצריך לסלק את הבסיס שלך מהחדר, ניתן לפרק אותו ולאחסן בדירה באיזו פינה בלי להתעסק בזריקה, הוצאה למדרגות וכדומה.

כמובן שכשמדובר בצעירים אפשר להטיל זאת עליהם, ובכל זאת.

יוסי

הינה לינק, בבקשה:

https://basisoren.co.il/?gclid=CjwKCAjwkrrbBRB9EiwAhlN8_M1JBreV9EmFkZ1OwaPCbBrhWdQx-Bpr5_MoDhlg4R5LIQcU3hk0ohoC6FEQAvD_BwE

בנוסף, כאשר רושמים דירה מרוהטת עם בסיסי מיטה הסטודנט יודע שעליו להביא רק מזרן ואת המיטה שלו, שישמור אצלו בבית או שלא ישכור את הדירה.

כך או כך זה מעלה את הביקוש בצורה משמעותית כיוון שצריך להביא רק מזרן ואת זה, אפשר לקחת מהבית אפילו ולחזור בסיום הלימודים.

זה לא תוכנית "עשה כרצונך" אחריי הכל כן ;)

לרוב, תלוי בגודל החדר, בסיס זוגי יהיה אידיאלי אבל לא תמיד.

פורסם

מי בדיוק יביא מיטה איתו?

במקסימום מזרון.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם (נערך)

מזכרוני הדלוח, נדיר למצוא מיטה בדירה להשכרה, חוץ מכאלה ששייכות לשוכרים קודמים שנפטרים מהן. לא חובה. מזרן קודם - אף שוכר לא נוגע.

בסיס זה רעיון טוב, לא קשה לאחסן במידה והשוכר מגיע עם מיטה קומפלט ולא זקוק לו.

בקיצור: מקרר וכיריים. לא מכונת כביסה. ארונות ומדפים משומשים יש בכמויות בלתי נתפסות בפשפשוק / יד 2 / אגורה, אם רוצים קצת לרהט בעלות הדלק שייקח להעביר את הארונות - כדאי. שוב, אנשים מנסים להיפטר נואשות מרהיטים חדשים לגמרי בימינו.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מכונת כביסה ממש לא מאסט, לסטודנט עדיין יש את הפריבילגיה לכבס אצל ההורים פעם בשבוע שבועיים :-P

פורסם

לא כל כך מבין את פותח השרשור. כרגע אין לך שוכרים - אז ממה אתה חושש, מלהיות באותו מצב כמו עכשיו?

בכל מקרה, לגופו של עניין - מדובר בשוכרים דינמיים יחסית. נכון שהשאיפה היא להכניס סטודנטים שמתחילים שנה א' ולהישאר איתם עד סוף שנה ד', אבל תמיד יכולים להיות שינויים: נשירה, החלפת מוסד לימודים, שדרוג/שנמוך מגורים (כולל מעבר לדירה עם בן/בת זוג). וקהל היעד הזה יעדיף כמעט תמיד להגיע לדירה לא ריקה. אבזור של המטבח (מקרר, תנור, כיריים) וארונות בכל מקרה הם חובה.

פורסם

המטרה המקורית שלו, אם תחזרו לאחור היא להחזיר את פופולאריות הדירה ולהחזיר את כמות הטלפונים ולסגור חוזה איכותי בהקדם.

דירה שתכלול את מרבית הפריטים הבסיסיים והם: מקרר רגיל, ארונות בסיסיים, כיריים, מכונת כביסה, בסיסי מיטה זוגיים וכן הלאה - הדירה תקבל משמעותית כיוון אחר ורצון של סטודנטים לסגירת חוזה כיוון שהיא תהיה פרקטית ואטרקטיבית יותר.

בודדים האנשים שסוחבים מיטות איתם, אבל לקנות מזרן זה הרבה יותר פשוט וקל, גם לאחסון וגם לעתיד.

המזרן לרוב יעבור עם הסטודנט ממקום למקום ובהחלט, לישון על מזרנים קודמים זה קצת OLD SCHOOL.

הוא כרגע מתמודד בשוק מול דירות אחרות ובמקרה ובדירות אחרות סביבו יש את מרבית הפריטים הללו, הסטודנטים קודם כל ינסו לסגור שם ולאחר מכן במקומות "בעיתיים" כמו הדירה הזאת שבה אין את הפריטים הללו כיוון שזה כבר דורש קניה של דברים ולארגן שותפים וכו'.

לדירה כזאת מאובזרת יכול להכנס סטודנט בודד למשל אם היא מחולקת והשאר יכולים להצטרף - מרבית הריהוט והציוד כבר קיים אחריי הכל.

פורסם
מכונת כביסה ממש לא מאסט, לסטודנט עדיין יש את הפריבילגיה לכבס אצל ההורים פעם בשבוע שבועיים :-P

כן, אבל אתה מבין שמכונת כביסה עולה היום 800 שקלים כן? אם אתה מהסטודנטים שסוחבים איתם חזרה טרולי 28 אינצ' של כביסה בת שבוע או שבועיים, באסה לך.

בימים חמים ותלוי בהיקף הפעילות שלך או מה שאתה עושה, אפשר להגיע לכמות בגדים גדולה גם בתוך שבוע ימים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
כן, אבל אתה מבין שמכונת כביסה עולה היום 800 שקלים כן? אם אתה מהסטודנטים שסוחבים איתם חזרה טרולי 28 אינצ' של כביסה בת שבוע או שבועיים, באסה לך.

בימים חמים ותלוי בהיקף הפעילות שלך או מה שאתה עושה, אפשר להגיע לכמות בגדים גדולה גם בתוך שבוע ימים.

אני כבר כמעט 20 שנה לא מהסטודנטים שסוחבים איתם חזרה טרולי של כביסה :lol:

אבל תודה על הדאגה, בכל מקרה.

אין שום בעיה לצבור כביסה במשך שבוע שבועיים ולכבס אצל ההורים, כל מי שלמד איתי בזמנו עשה ככה, מה לעשות, היינו דור של מפונקים :-P

• תוכן חדש...