Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות רכב - פורשה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפורשה יש בהחלט סיבה טובה לייצר רכב כזה.

הקוואטרופורטה של מזראטי זכה לתגובות חיוביות בעולם. יש לו פגמים כאלה ואחרים שעיתונאים נוהגים לציין, אך כקונספט - מכונית יוקרה למי שאוהב לפעמים להגיד לנהג שלו "עכשיו תורך לשבת מאחור" - היא בהחלט נחשבת לכיוון נכון עבור יצרנים מסוג זה.

אנשים רבים שיש בידם את הממון, והקונספט מתאים להם, יחששו אולי לקנות את המזראטי בגלל ההסטוריה הבעייתית, מבחינת איכות ואמינות, של הקוואטרופורטה הישנות (שאין להן כמובן דבר וחצי דבר בפועל עם המכונית הנוכחית, ויש לקוות שמשהו מאיכות הייצור של הפרארי החדשות מגיע גם למזראטי). לעומת זאת, אנשים כאלה יעוטו על מכונית כזו עם חותמת האיכות המוכחת של פורשה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רכב יפה אם נטונים חזקים רק חבל שהוא יקר מעוד ומגיעה רק ב 2009

ברוך אתה ה' אשר נתן לנו מנועה משופר רינגים מפלדה NOS ודודי לחץ ואת ה VR שלי

אמן!!!!!!!

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
ואז בנטלי שבמקום לייצר מכוניות פאר על הם מייצרים את מכונית ה-4 מושבים המהירה בעולם בכאילו, בכלל ב-2 מושבים האחוריים לא נכנס בן אדם ממוצע.

סליחה על ההקפצה,

אבל מאיפה אתה מביא את השטות הזו שב2 המושבים האחוריים לא נכנס בןאדם ממוצע ?!

תזכיר לי מתי הייתה הפעם האחרונה שעשית סיבוב בקונטיננטל GT ?!

אני יכול להגיד לך, שמנסיון של אבא שלי, שגם נהג במכונית וגם ישב במושב האחורי,

לא רק שיש מקום לבןאדם ממוצע, ואפילו 2 אנשים - הם יש להם מושבים מרווחים ומקום לרגליים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...