Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני מעוניין לקנות רכב מנהלים בתקציב 35,000 ש"ח

חשוב לי לפי סדר

1. אמינות!!!

2. צריכת דלק

3. נסיעה שקטה ונוחה - כמה שפחות רעשי כביש

4. מרווח

בינתיים אני חושב שטויוטה אוונסיס 2009 עונה על הדרישות, (אמין, עושה כ 1/12)

אשמח לחוות דעתכם עליו, או על רכבים חלופיים בתקציב הנ"ל בהתחשב בדרישות.

תודה, אהד.

פורסם

נראה שאתה מכוון ליפניות בלבד לפי הדרישות והתקציב, הסובארו תרד בגלל צריכת דלק (למרות שהיא מתאימה למערכת גז),

ההונדה אקורד גם אמינה ושרידה, אבל רגישה הרבה יותר מהאוונסיס לטיפולים בזמן.

פורסם

אוונסיס תעשה את העבודה.

השוק ברצפה ב35-40 תיכנס אחת מ11-12 אפילו.

לא הייתי נכנס להרפתקאות בסגנון מאליבו עם גז.

בלי קשר לטיב הרכב,לטעמי בינוני מאוד.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

צריכת דלק מסתכמת המון בלחיצות אם אתה נהג שנוהג רגוע הרכב לא ישתה הרבה אני עם מאזדה 6 2009 ונוסע עם מיכל מלא בין עירוני בסביבות ה 700~750 קמ למיכל.

פורסם (נערך)
אוונסיס רכב מעליב בהשואה למאליבו 3.5. מבחינת אבזור ונוחות נסיעה

מבחינת האמינות המאזדה,האוונסיס,קאמרי ואפילו אקורד, אמינות מהמאליבו.

מספיק שתכנס למוסכי היבואן/מוסך כללי להחליף שרשרת תזמון ומשאבת מים ואתה תשכיב מעל מחצית משכורת חודשית.

למכונאי שטיפל לי הרכבים הקודמים היתה אחת כזו ולאחר ששהמזגן המהולל שלה הפסיק לעבוד והמנוע התחמם עד הסוף לפתע בפקק הגדיר אותה "מכה שלא כתובה בתורה", לא התעסק לבד ושלח למוסך של חבר טוב שלו כי הרכב מסובך ולא רצה לפרק את הכל לבד.

בפועל הרכיבו משאבת מים לא נכונה והיו צריכים לפרק פעמיים שרשרת טיימינג בגלל חוסר התאמה שגבל בטמטום מלכתחילה (לא בדקו שהדגם שהביאו מחנות החלפים תואם למשאבה המקורית ובגלל שהכנפיים לא ישבו כמו שצריך עדיין המשיך רעש ופירקו שוב).

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...