Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תיארת פה את המוסך הכי גרוע בהיסטוריה...

האמינות של המאליבו סבירה לחלוטין אך קריטי לטפל במוסכים מומחים, ללא חסכנות. עלויות התיקונים אכן יקרות מאוד. דרך אגב, אני לא בטוח שתיקונים באקורד יעלו פחות.

בקשר למערכת גז, אין לי מושג אם היא משפיעה על האמינות.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם
מבחינת האמינות המאזדה,האוונסיס,קאמרי ואפילו אקורד, אמינות מהמאליבו.

מספיק שתכנס למוסכי היבואן/מוסך כללי להחליף שרשרת תזמון ומשאבת מים ואתה תשכיב מעל מחצית משכורת חודשית.

עלויות טיפולים גבוהות =/= אמינות. מעבר לזה, משכורת של מי? החלפת רצועת טיימינג היא לא זולה בהרבה דגמים, אם זה פעם בחמש שנים זה לא פוסל רכישה של רכב.

למכונאי שטיפל לי הרכבים הקודמים היתה אחת כזו ולאחר ששהמזגן המהולל שלה הפסיק לעבוד והמנוע התחמם עד הסוף לפתע בפקק הגדיר אותה "מכה שלא כתובה בתורה", לא התעסק לבד ושלח למוסך של חבר טוב שלו כי הרכב מסובך ולא רצה לפרק את הכל לבד.

בפועל הרכיבו משאבת מים לא נכונה והיו צריכים לפרק פעמיים שרשרת טיימינג בגלל חוסר התאמה שגבל בטמטום מלכתחילה (לא בדקו שהדגם שהביאו מחנות החלפים תואם למשאבה המקורית ובגלל שהכנפיים לא ישבו כמו שצריך עדיין המשיך רעש ופירקו שוב).

תחליף מוסך, ומהר. זה לא בעיה ברכב, זה בעיה במוסכניק.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

לא יודע איך אתה משליך על אמינות של רכב מניסיון עם מוסכניק שלא יודע לעבוד.

אני מכיר את הרכב, לאבא שלי היה כזה 2010 מנוע 3.5 שנתיים רכב תענוג, מפנק, נוסע חזק - 8.5 למאה, הרבה מומנט,

בהשוואה לאוונסיס זה בדיחה, אולי יש אנשים שאוהבים רכב משעמם ואפור שמאיץ ב 11 שניות ומבסוטים מזה, המאליבו כחבילה לדעתי מציעה הרבה יותר, וכן, מנוע של פעם וגיר פלנטרי 4 הילוכים לא שיא הטכנולוגיה וזה בא לידי ביטוי באמינות טובה.

ובסוף זה נופל גם על נסיעת מבחן, אדון פות"ש לך תיסע על מאליבו ועל אוונסיס ותראה למה אתה מתחבר... יש הרבה רכבים בתקציב שלך שנותנים הרבה, זרקו פה מונדאו טיטניום, בעיה למצוא אחת אמינה בשנים האלה, ואם יש הן נדירות מאוד.

אני הייתי הולך על מאליבו.... לי חשובים יותר דברים מאשר הלוגו של טויוטה מקדימה.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...