Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשרת טיימינג ומותחנים - לאון fr 2.0tsi

HellCat
שימו לב! השרשור הזה בן 2224 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן ושבת שלום .

ברשותי לאון מנוע 2.0 שנת 2012 הרכב עשה 98 אק"מ , וכרגע אני בתהליכי מכירת הרכב .

היום בן אדם בא אליי ועשה בדיקה (בן אדם דיי מבין) ונכנס עמוק לתוך הוואגקום ואמר לי שהזוית מתיחת שרשרת שלי במותחנים היא 5 מעלות (?) ,ולבסופו של דבר רצה להוריד אותי במחיר אך לא הסכמתי להתפשר איתו .

האם הדבר קריטי ? מה עלות התיקון של הדבר ? אני יודע שברכבי וואג משנת 2012 והלאה יצאה רוויזיה חדשה של מותחנים לכן גם לא אמורה להיות הבעיה , האם אני טועה ?

ובנוסף לזה - אם מישהו יכול לתת לי טווח מחירים של 4 כוהלים ו 4 פלאגים לרכב שלי ? אשמח גם לקישור באייבי !

תודה רבה !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?474475-%D7%A2%D7%95%D7%93-%D7%9E%D7%A7%D7%A8%D7%94-%D7%A9%D7%9C-%D7%A9%D7%A4%D7%99%D7%9B%D7%AA-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-TSI-%D7%91%D7%95%D7%95%D7%90%D7%92%D7%99%D7%AA-%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%91%D7%A1%D7%99%D7%90%D7%98-%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%9F

ויש עוד לא מעט שרשורים בנושא - אעפ"י שאצלך זה מנוע 2000 אם יש חשש לגבי עניין של שרשרת תזמון זה מייב בדיקה לפחות במוסך מתמחה בדגם- יש לך את רון בת"א בדיוק בשביל זה.

כשל בתזמון עלול לגרום להרס המנוע ולא הייתי ממשיך לקחת בכלל סיכון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל תודה על התשובה המהירה !

ידוע לי שהייה ריקול בנושא עד שנת 2012 , ולאחר מכן המותחנים "שופרו" ולכן התופעה לא אמורה לקרות . אז למה הרכב שלי חודש 12 שנת 2012 חווה את "התקלה" הזאת?

האם אני זכאי לתיקון על חשבון צמפיון במידה והרכב טופל לרוב בצמפיון למעט תיקונים קלים שהיה צריך לבצע

נ.ב - מעבר לבדיקה בוואגקום הרכב שלי לא חווה תופעות של התקלה - אין לו רעש מתכתי של דיזל וגם בהנעה בבוקר אני לא שומע משהו מוזר . בנוסף לזה קומפרסיה תקינה של 180 בכל ארבעת הצילינדרים והספק מנוע תקין לחלוטין .

עריכה אחרונה על ידי HellCat

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היו כמה שרשורים מפורטים בפורום שדיברו על הנושא כולל מידע על איזה מנועים ספציפיים התקלה מדוברת וכמה מעלות צריך להיות ומתי אתה בתור בעל הרכב צריך לדאוג.

חפש אותם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

http://www.vagit.co.il/forum/viewtopic.php?f=18&t=19261&sid=a20a9ade99298ee97d28a5aa788262cc

כאן מוזכר רכב משנתון 2013.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשרשור שהבאת מדובר במנוע 1.2, אין קשר למנוע של פותה״ש. בלי קשר, במנועים הללו שמצויידים בשרשרת, המותחן הוא הידראולי ולפעמים לוקח לו מספר שניות עד שלחץ השמן מגיע לרמתו הרצויה.

פות״ש, בקשר לאם המנוע שלך כולל את המותחן המשופר או לא, מה שקובע הוא מועד ייצור המכונית ולא מועד העלייה לכביש.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Toyota Avensis 2.0 AT | Citroen C4 SX 1.6 AT 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2224 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...