Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מחשב ישן core i3 שמשמש בעיקר לצפייה בסרטים, האם התקנת מערכת ההפעלה (וינדוס 10) על כונן ssd באמת תשפר בפועל את הביצועים שלו?

זה לא יקר ניתן לקנות כונן של 120gb בכ 150 ש"ח, האם כדאי להשקיע בזה?

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן, כדאי

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יאפ.

SSD זה כנראה השיפור הכי רציני שאפשר לעשות למחשב שמשמש לשימושים קלים ויהיה יותר מורגש מכל דבר אחר.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

תודה.

אני מתלבט מה עדיף.

להחליף את הזיכרון ל 8gb מה 4 שיש עכשיו, או לשים כונן ssd.

מה חשוב יותר וסביר יותר להניח שיתן את השיפור הכי טוב בביצועים.

כאשר הכוונה בביצועים היא לזמן טעינת הסרטים והמעבר בין סצינות וגלישה בדפדפן.

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם

חד וחלק.

מחשב עם i3 מדור 3 פשוט קם לתחיה כאשר שודרג מ-HDD ל-SSD (שדרוג מ-4 ל-8 ג"ב בוצע כבר בתחילת הדרך, גם היה משמעותי בשעתו, אפשר פתיחת הרבה טאבים בכרום).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם וגם! שיפור משמעותי מובטח.

מומלץ לקנות בזול באמזון את הרכיבים הללו.

בנוסף, לבצע התקנה נקייה של הווינדוס.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

תודה.

נראה לי שבמגבלות התקציב אם אני צריך לבחור כדאי להתחיל בכונן sdd של 250 שעולה כ 250 ש"ח.

בעיקרון כונן ה ssd ישמש רק למערכת ההפעלה ולתוכנות המותקנות בלבד.

את הסרטים אני אאחסן בהארד דיסק הרגיל הגדול יותר.

פורסם

לגבי הזיכרון: יש לי סטיק של 4 ג'יגה DDR3 (מחשב נייח) אי שם בבית. אם אתה גר באזור הדרום או המרכז, אוכל למכור לך במחיר סמלי.

לגבי SSD, קנה באמזון 240 ג'יגה של POWER SILICON באמזון יחד עם מעמד 2.5 (אולי בארץ) ותהנה.

בהצלחה.

פורסם

תודה. אבל אם אני אקנה זיכרון אני אקנה שני סטיקים זהים של 4gb כדי שהם יוכלו לעבוד בתדר כפול ואשים אותם במקום שני הסטיקים של ה 2gb שיש לי. גם בכל מקום כתוב שלא מומלץ לערבב סוגי זיכרון מיצרנים ומק"טים שונים.

בכל מקרה כרגע זה לא רלוונטי כי אני אלך רק על הכונן ssd.

פורסם

אם אתה רוצה לחסוך.

אתה יכול לקנות ssd בנפח של 120 רק עבור מערכת ההפעלה ובמקביל לחבר את הכונן הישן שלך לטובת ה data. סרטים וכו'.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

פורסם

אני גם חושב לעשות זאת בקרוב.

השאלה,איך עושים?

אני רוצה להתקין את המערכת הפעלה על הSSD איך ניתן להשאיר את הכונן הישן

שיש בו תמונות וקבצים ועדיין לראות את הקבצים? חיבור הSSD לכונן הישן?

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

התקנתי לפני כחצי שנה בהמלצת הפורום דיסק SSD במחשב בן כ 10 שנים שלא היה זז בכלל ורציתי לזרוק אותו.

עם ה SSD המחשב רץ בקצב סביר מאוד.

• תוכן חדש...