Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש לפטופ בן יותר מ 10 עם מעבד דואלי לפני דור הi3 רציתי כבר לזרוק עד שיצא לי להשיג ssd בזול . מאז חזרתי להשתמש בו ממש מהפך וינודס עולה ב 25 שניות הכל רץ מהר

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
32 ביט מוגבל -4 גיגה, לא משנה מה גרסת החלונות.

יש לי בנייח WIN 7 ובנייד 10, מעדיף את ה-7 בהרבה.. מי שיש לו וינדוס 10 כמחשב יחיד ומריץ בטעות את העדכון גרסה שהמחשב לא מפסיק להזכיר לו להתקין,זה נוראי, פתאום המחשב מושבת לשעתיים-שלוש. ובכלל יותר נוח לי 7, אמשיך איתו כל עוד יהיה אפשר, גם בעבודה.

הנייח כבר בן 8 עם איי5 דור ראשון, SSD ו-12 גיגה זכרון, עובד פשוט נפלא. אם הלוח לא ימות מצידי אשתמש בו עוד 8 שנים. לא התקנתי וינדוס מחדש מעולם, ההתקנה היא גם בת 8, הכל בגלל SSD, ההשקעה הכי שווה במחשב.

גם אני מעולם לא ניסיתי שום גרסה של WIN אחרי ה7,לא את ה8,או 8.1,או הדילוג המוזר ל10,רק שמעתי (ושומע) תלונות..

אולי אמחוק את ההתקנה הקיימת ואתקין 64ביט.

לי יש לפטופ בן יותר מ 10 עם מעבד דואלי לפני דור הi3 רציתי כבר לזרוק עד שיצא לי להשיג ssd בזול . מאז חזרתי להשתמש בו ממש מהפך וינודס עולה ב 25 שניות הכל רץ מהר

גם הנייח שלי (duo core 2x1.6ghz) וגם הנייד של אשתי (דגם ישן ממש של HP,בן 11 כבר) :)

הבעיה שהיא בקושי נוגעת בו (כי יש נייח),אולי נתקין לו SSD מתישהו באמת.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

יש לי 7 בנייח, 8.1 בנייד ועם 10 שיחקתי קצת. חייב להגיד שה-7 וה-10 נהדרים בעיניי.

ה-8 הכי פחות מוצלח לטעמי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כן... אני חושב שהוא הבין את העניין לאחר 33 הודעות קודמות.:-D

פורסם

אז אחרי שפתחתי את השרשור קניתי sandisk ssd plus 240gb, אני לא שמתי לב לשיפור דרמטי, אולי כי המחשב בגדול עבד בסדר גם לפני, אבל אולי עכשיו הוא פחות יטחן את הארד דיסק הגדול עם הסרטים ויהיו פחות תקיעות שלפעמים היו קורות במהלך דפדוף מתמשך בקבצים גדולים.

בסך הכל נראה שזאת היתה השקעה טובה ולא יקרה.

פורסם

כן. וינדוס 10. אני דווקא מאוד מרוצה ממנו, הוא עובד לא פחות טוב מוינדוס 7 וגם מוריד לבד את כל הדרייברים שצריך, בוינדוס 7 הייתי צריך להוריד כל מיני דרייברים מהאתר של היצרן של לוח האם ולהתקין לבד.

פורסם
כן... אני חושב שהוא הבין את העניין לאחר 33 הודעות קודמות.:-D

ככה זה פורום,חייבים למתוח כל דבר כמו מסטיק..:roll:

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

פורסם
אז אחרי שפתחתי את השרשור קניתי sandisk ssd plus 240gb, אני לא שמתי לב לשיפור דרמטי, אולי כי המחשב בגדול עבד בסדר גם לפני, אבל אולי עכשיו הוא פחות יטחן את הארד דיסק הגדול עם הסרטים ויהיו פחות תקיעות שלפעמים היו קורות במהלך דפדוף מתמשך בקבצים גדולים.

בסך הכל נראה שזאת היתה השקעה טובה ולא יקרה.

לכוננים מסדרות וחברות שונות, יש ביצועים שונים שבעיקר נמדדים ב IOPS בקטגוריות שונות והוא מקבל נתונים נמוכים בקטגוריה ובהתאם לכך גם המחיר.

הכונן הזה ספציפית, לא בדיוק שיא המהירות בקטגוריות הללו למרות מהירויות העברה רציפות יחסית גבוהות.

בכל מקרה, הכונן שרכשת מהיר עשרות פעמים (ואף מאות תלוי במה) במגוון קטגוריות מכל כונן קשיח וגם במהירויות העברה רציפות הוא מהיר בפי כמה מכל כונן קשיח.

היתרונות שיהיו לך אתה תרגיש אותם עם הזמן ועם עבודה "מאומצת" עם המחשב ככל הנראה.

• תוכן חדש...