Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה אתה חושב ככה? אין קשר בין הכוננים. אם תתקין מערכת הפעלה ואת כל התוכנות מחדש על ה-ssd, ותשתמש בכונן המכני רק לשמירת מדיה (תמונות, סרטים, מסמכים וכו') לא תרגיש שום האטה בפעילות המחשב.

כמובן שאם אתה משתמש במדיה באופן אינטנסיבי (נניח עורך וידיאו) יש כמובן חשיבות לאיפה אתה שומר את כל הקבצים בזמן העריכה, אבל לא נראה לי שזה המצב במקרה הזה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

כן, מומלץ מאוד.

ביצעתי שדרוג כזה בלפטופ של אבא שלי, מחשב די עתיק, i3 מהדור הראשון. המחשב עובד מהר יותר באופן משמעותי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

או בשפת הפורום - שימוש ב SSD זה השיפור הכי זול למחשב בנמצא,ומשמעותי מהרגע הראשון

טיפ - אל תקנה 120,זה יתמלא די מהר..תשקיע כבר ל240 לפחות (אפשר גם 480,אם הכיס מאפשר)

הכונן + התקנה חדשה ונקיה באמת ישפרו באופן ניכר

לגבי זכרון - אם אתה משתמש במ"ה 32ביט,זה לא ישנה אם יש לך 4גיגהבייט זכרון או 8,כי המערכת לא יודעת לעבוד עם יותר מ4GB

אופציה אחרת - להתקין 64ביט,אבל עם זה בא "כאב ראש" קליל של לדעת שהתוכנות שאתה עובד איתן תואמות (או להוריד גרסה תואמת)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אה נו,סליחה,אנעארף,אני עדיין עם WIN7 ומחשב ענתיקה (אבל עם SSD) :)

אז היום WIN 10 בגרסת 32ביט (?) מנצל כל קיבולת זכרון?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
לא להשאיר את הכונן הישן עם ה SSD במחשבים חלשים, המחשב ימשיך לתפקד בצורה לא טובה. לשים הכל ב SSD ולהוציא את השאר
השארתי גם את הכונן הישן, יש עליו רק קבצי תמונות וכל מניני חומר גיבוי.

את מערכת ההפעלה התקנתי על SSD, לא נראה לי שהכונן הישן גורם להאטה.

פורסם
השארתי גם את הכונן הישן, יש עליו רק קבצי תמונות וכל מניני חומר גיבוי.

את מערכת ההפעלה התקנתי על SSD, לא נראה לי שהכונן הישן גורם להאטה.

המקרה שלי היה כאשר הייתה מע' הפעלה גם על הכונן הישן. ברגע שהוצאתי אותו המחשב טס

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Miata ND2

פורסם

לא, פשוט נדיר לראות כאלה, מתקינים 64 ביט והוא עובד עם תוכנות 32 בלי בעיה.

אגב גם ב 7 זה ככה, 64 ביט אוכל גם 64 וגם 32.

הבעיה הייתה ב xp..

פורסם
תודה. אבל אם אני אקנה זיכרון אני אקנה שני סטיקים זהים של 4gb כדי שהם יוכלו לעבוד בתדר כפול ואשים אותם במקום שני הסטיקים של ה 2gb שיש לי. גם בכל מקום כתוב שלא מומלץ לערבב סוגי זיכרון מיצרנים ומק"טים שונים.

בכל מקרה כרגע זה לא רלוונטי כי אני אלך רק על הכונן ssd.

אבדוק בהזדמנות את התדר של הכרטיס זיכרון. אם תרצה, תשלם רק עבור משלוח בדואר.

פורסם (נערך)

32 ביט מוגבל -4 גיגה, לא משנה מה גרסת החלונות.

יש לי בנייח WIN 7 ובנייד 10, מעדיף את ה-7 בהרבה.. מי שיש לו וינדוס 10 כמחשב יחיד ומריץ בטעות את העדכון גרסה שהמחשב לא מפסיק להזכיר לו להתקין,זה נוראי, פתאום המחשב מושבת לשעתיים-שלוש. ובכלל יותר נוח לי 7, אמשיך איתו כל עוד יהיה אפשר, גם בעבודה.

הנייח כבר בן 8 עם איי5 דור ראשון, SSD ו-12 גיגה זכרון, עובד פשוט נפלא. אם הלוח לא ימות מצידי אשתמש בו עוד 8 שנים. לא התקנתי וינדוס מחדש מעולם, ההתקנה היא גם בת 8, הכל בגלל SSD, ההשקעה הכי שווה במחשב.

עריכה אחרונה על ידי arco1
פורסם

מאד מומלץ.

הפעם הראשונה שנחשפתי ל-SSD הייתה במעבדה של ארז. מחשב נייד ישן (זה היה לפני כמה שנים טובות, וכבר אז הא היה ישן) קיבל כונן חדש. לא האמנתי למהירות שבה המחשב עלה- שניות ספורות (פחות מ-30). הייתי בשוק.

קניתי גם לעצמי אחד ולא מסתכל אחורה מאז. שיפור מורגש היטב, ממליץ בחום.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...