Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החוק בארץ קובע שרכב חייב להירשם ולעלות לכביש לאחר תום 12 חודש ממועד ייצורו.

זו בדיוק הנקודה. במקום לכתוב באתר שמועד ייצור הרכב הינו פחות מ-12 חודשים, באו צ'מפיון ובחרו בניסוח מתחכם.

מילא הניסוח המוזר, אבל הרי מדובר באתר ייעודי לרכב ספציפי. הם לא יודעים מתי האיביזה אקסלנס יוצרה? הרי רק עכשיו הם התחילו להביא אותה, ואם הכל מתנהל כשורה, סביר להניח שהמכוניות נחתו זה בישראל ולכן לא יוצרו לפני מעל לחצי שנה. וגם אם כן, מדוע לבחור בניסוח שגם יפריע ללקוחות וגם יחייב את צ'מפיון בתחזוקת האתר בהמשך (בעוד חצי שנה לעדכן ל-2018-2019)?

אם מחברים את הניסוח הזה לעובדה שצ'מפיון הצהירו שאין כוונה להביא לפה את האקסלנס, יחד עם השיווק הלא סטנדרטי, יחד עם המפרט שאינו חופף ליתר דגמי איביזה הישראליים, מתחילות להעורר תהיות.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ואם היו כותבים "מועד ייצור הרכב הינו פחות מ-12 חודשים" אז אנשים היו מתלוננים למה הם מתחכמים ולא כותבים שמועד הייצור של הרכב זה שנת 2017.

מאיפה אתה יודע מתי הם התחילו לייבא את הרכב? אולי ייבאו משלוח גדול מראש כדי שכאשר האתר יעלה לאוויר, כבר יהיה להם מלאי למכירה ואנשים לא יצטרכו לחכות?

אם כבר, ההיגיון שלי אומר שזה בדיוק מה שהם עשו. זה גם מה שהניסיון שלי אומר לגבי תחילת שיווק של רכב חדש/מפרט חדש מהתקופה בה עבדתי אצל יבואן רכב אחר.

אם זה יחייב אותם בתחזוקת האתר באופן שוטף, מה איכפת לך? זה לא שביקשו ממך לעשות את זה. בעיה שלהם.

בהתחלה הצהירו שלא מתכוונים לייבא, ואחר כך החליטו שכן. אתה יודע, החלטות מתקבלות על ידי אנשים ואנשים עלולים לטעות.

או שמישהו החליט בכל זאת לנסות לייבא את הדגם ולראות איך זה הולך.

שיטת שיווק לא סטנדרטית, נכון, אבל גם בוצעה בעבר בישראל, זו לא שיטה חדשה בארץ, גם אם לא בוצעה על ידי המון יבואנים.

מפרט שאינו חופף לדגמים הישראלים? לא הבנתי את הכוונה. הרי לכל רכב יש מפרט משלו, אז לכל רכב אפשר לטעון שהוא שונה מהמפרט הישראלי, לא?

תשמע, אני הבן אדם הראשון שיטיל ספק בכל מיני מהלכים של כל מיני יבואנים (אפשר לראות את תגובותיי בשרשור הקופרה בפורום הכללי בו הופתעתי לראות מצב שבו קופרה נמצאת באוטודיל ולא אצל היבואן, ועדיין נרשמה כיד ראשונה על שמו של הרוכש, הטלתי ספק מאוד רציני במהלך הזה, בדקתי את זה בעצמי וגם העלו לשרשור הוכחה לעניין אז הספק שלי נעלם), בעיקר בגלל שאני יודע מבפנים איך השוק הזה עובד, אבל וואלה, באמת שבמקרה הזה אני לא רואה שום בעיה, אם כבר אז להיפך.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

האיביזה היא אכן לדעתי הקניה הכי טובה בתחום הסופר מיני, והגרסה הזו באמת אטרקטיבית. יחד עם זאת, הייתי מזמין רק בכפוף לוידוא מול צ'מפיון מתי הרכבים יוצרו וכי ניתן לרכוש אחריות שנה שלישית.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

זה משנה לך אם זה דצמבר 2017 או מרץ 2018?

במחיר הזה ולאור האיבזור לדעתי זאת העיסקה הכי טובה שיש, אמנם 208 יצאה עם עם דגם tech edition מאובזר ועם חניה אוטונומית אבל המחיר 104 אלף..

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
האיביזה היא אכן לדעתי הקניה הכי טובה בתחום הסופר מיני, והגרסה הזו באמת אטרקטיבית. יחד עם זאת, הייתי מזמין רק בכפוף לוידוא מול צ'מפיון מתי הרכבים יוצרו וכי ניתן לרכוש אחריות שנה שלישית.

ביררתי בטלפון ונאמר שכן בתשלום של 1000 שקלים

פורסם

מסקרנות לראות על מה כל המהומה, נכנסתי לאתר לראות איזה אפשרויות יש לי באבזור הרכב.

אין ספק שמעמד לפלאפון תמורת תוספת צנועה של 525 ש"ח לקח פה את העוגה 8)

פורסם

אכן יש דברים הזוים כמו מצלמת רוורס שעולה יותר מאלפיים שקלים, אבל מצד שני הרכב מגיע מאובזר מאוד ביחס ל91 אלף ומאובזר טוב בכללי הדברים רצינים יותר ממעמד.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אכן יש דברים הזוים כמו מצלמת רוורס שעולה יותר מאלפיים שקלים, אבל מצד שני הרכב מגיע מאובזר מאוד ביחס ל91 אלף ומאובזר טוב בכללי הדברים רצינים יותר ממעמד.

זה לא רק מצלמה.. זה חבילה שלמה

פורסם

צודק^.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עוד משהו שהם כותבים:

"נוכח תקלת בטיחות סדרתית שמקורה בליקוי שהתגלה בתופסן חגורות הבטיחות במושב האחורי של הרכב, יצרן הרכב ממליץ לא להשתמש במושב האחורי האמצעי ברכב וזאת עד להתקנת פתרון טכני קבוע, הצפוי להיות זמין במהלך נובמבר 2018."

• תוכן חדש...