Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב שני - עד 45K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברים,

לאחר תקופה של שנתיים עם פיג'ו 107, שגררה לא מעט מוסכים והפתעות לא נעימות, החלטנו להשתדרג לרכב אמין יותר.

מעדיף להתרחק מצרפתיות למינהן, אבל הכל פתוח. כמובן שמדובר על רכב יד 2.

הדרישות :

תיבה אוטומטית

לא גדול ומדי ולא קטן מדי (רכבים לדוגמה לצורך העניין : יונדאי i20, סיאט איביזה)

חסכוני בדלק

הכי חשוב -אמין- . אוטו שמעבר לטיפולים שגרתיים וטסט לא צריך לפגוש את המוסך.

תקציב עד 45,000 ש"ח

אשמח לעזרתכם!

תודה!

עריכה אחרונה על ידי davidcohen60
פורסם

ניסאן נוט תכנס היטב בתקציב ולא תפתיע במוסך אך תצרוך יותר דלק מ107 , אך גם I20 לא מתקרבת ל107 מבחינת הדלק

בבעלותי נוט מודל 2013 כשנה וחצי ואם תרצה עוד מידע , פנה בפרטי

פורסם

אין ממש הגדרה לדרישות מעבר לאמין אז הייתי מציע מיצובישי ספייס סטאר, אמינה וחיסכונית, האיבזור טוב.

לצד הפחות טוב רועשת ועם זווית גילגול גדולה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היי, תודה על התגובות.

כמובן שה107 חסכונית מהאחרות, ואני לא מצפה לעלות בגודל בלי לשלם על זה בצריכת הדלק.

הניסאן נוט והמיצובושי ספייס סטאר מומלצות יותר מהיונדאי i20?

אשמח אם תוכלו להרחיב לגבי חווית הנהיגה והאמינות של הרכבים הנ"ל.

מה לגבי סיאט איביזה בגרסה האוטומטית?

פורסם

חווית הנהיגה שלהן מסתכמת ב"זה נוסע".

סיאט איביזה מגיעה עם גיר רובוטי כפול מצמדים עם היסטוריה לא משהו בתחום האמינות, לכן עדיף שתימנע.

פורסם

אין לי נסיון עם ספייסטאר . כשחיפשתי , היא נראתה לי קטנה מדי לצרכים שלי

בחנתי I20 ולא אהבתי , הכסא לא היה לי נוח והרעש לא קטן .

לאור נסיון טוב מאוד במשפחה עם האמינות הניסאנית , בחרתי בנוט.

כמו שאמרו - אין חווית נהיגה מיוחדת אבל זה לא מענין אותי .

אני לא מרגיש חוסר בכוח גם עם מזגן

פורסם

ליונדאי תא מטען גדול מאשר בספייס סטאר ומושבים נוחים יותר.

אבל היא פחות חיסכונית והאמת במצבים מסוימים הספייס מרגישה זריזה יותר עקב הגיר 4 הילוכים ביונדאי.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה שוב.

הניסאן נוט מרגישה לי קצת גדולה מדי. 90 אחוז מהנסיעות שלי זה לבד, והשאר עם אשתי. אנחנו בלי ילדים.

מה לגבי ניסאן מיקרה? יכולה להיות פיתרון טוב? יש המלצות לגביה?

פורסם

היו תלונות פה והאמת גם הפייסבוק נתקלתי לגבי הגיר שלה.

פורסם

אתה מעדיף להתרחק מצרפתיות, כשהרכב שלך לא באמת צרפתי, אתה מבין שבתכלס אתה נוהג על טויוטה אייגו? (יעני "יפני").

בתקציב שלך אתה לא יכול להבטיח רכב שב-100% לא יבקר במוסך, אתה תקנה רכב בן 3-5 שנים, יש סיכוי שהוא יכנס למוסך מעבר לטיפולים שוטפים, ואין מה לעשות.

ה-i20 מרווחת יותר, אך אתה תתאכזב מאוד מנושא צריכת הדלק.

האיביזה חזקה יותר, מרווחת יותר אך יש תלונות על הגיר שלה.

אתה תצטרך גם להתפשר כאן על משהו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אתה קצת מתפזר בחיפוש בין מיני וסופר-מיני .

I20 איננה מתחרה במיקרה ולא ב107 וכנ"ל נוט

בכוון של מכוניות מיני - אם תתגמש מעט בציפיותך בנושא הדלק , קיה פיקנטו ויונדאי I10 יתאימו .

לטעמי האישי I10 נעימה יותר . עזרתי לבן שלי לקנות כזו לפני כמה ימים ובתקציבך תמצא מודל 2015 פרטית עם יכולת מו"מ

פורסם

הוא רוצה רכב גדול יותר מהמיני שיש לו עכשיו, מה פיקנטו תעזור?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

היי, תודה לכולם על התגובות.

אכן, הרצון הוא ברכב מעט גדול יותר. לכן הi10 והפיקנטו פחות רלוונטיות.

הכיוון הוא סופר מיני. ברור לי שהרכב לא יכול להיות חף מתקלות ב100 אחוז אבל השאיפה היא למצוא משהו אמין עד כמה שניתן.

המלצות נוספות לקטגורית הסופר מיני?

יכול להתפשר מבחינת ק"מ גבוה יותר וכו'..

• תוכן חדש...