Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

הזמנתי בתחילת מרץ מאולם תצוגה ניסאן בת"א את הניסן XTRAIL דגם הIN-TECH האחרון שהיה להם 5 מושבים.

האוטו נקנה דרך ביטוח לאומי ככה ששילמתי 20 אחוז מערך האוטו בלי מיסים בתחילת מרץ ואז כאשר מקבלים את האישור מביטוח לאומי לגבי הפטור ממיסים צריך לגשת ולהסדיר תשלום.

בכל הזמן הזה הייתי בקשר בווצאפ ,במייל ובטלפון עם נציגת המכירות ששאלה כמובן נו מה עם הכסף ואמרתי לה כאשר אקבל את הפטור אני בא ישר לשלם.

הפטור הגיע באמצע יוני,הלכתי ישר לסוכנות להסדיר תשלום והנציגה אמרה תוך 14 יום אתה מקבל תאוטו.

לאחר כמה ימים מתקשרת אליי נציגה אחרת שאומרת לי שהנציגה שטיפלה בך כבר לא עובדת יותר והיא מטפלת בי עכשיו. כמו כן אמרה רק עכשיו!! שהאוטו הגיע לפני כמה ימים לארץ ובדרך הוא נחבל בספינה ויש עליו מכות וחלודה על הגג (צירפתי תמונות) והם מוכנים להוריד 5000 ש"ח. אמרתי שלא נתנו עוד 5000 שח, אח"כ אחי הגדול דיבר איתם והם רצו לתת עוד 5000 וזהו ואחריות 5 שנים על החלודה רק אחרי שהתעקשנו.

אחי דרש ירידת ערך של 30,000 בגלל שזה חלודה והם אמרו ששמאי אמר ירידת ערך של 4-5 אחוז גג.

האוטו הזה בגרסת הINTECH היה דיי מאובזר ואין אותו יותר ארץ ובמקומו הביאו דגם 5 מושבים לא מאובזר בכלל ככה שאוטו אחר במקום לא עומד על הפרק.

כמו כן חשוב לציין שהאוטו כבר נמצא כמה חודשים בארץ (כתוב בקבלה מתחילת מרץ שהוא בארץ) ורק אחרי ששילמנו את כל הכסף הם הודיעו על הנזק. הנציגה כאמור לא עובדת שם יותר ואני בטוח שהעיפו אותה בגלל זה.

נכון לכרגע ביטלתי את ההזמנה והם אמורים להחזיר את הכסף ואני רוצה לתבוע אותם על עוגמת נפש.

האם יש פה עילה? כמו כן כמה באמת ירידת ערך ופיצוי על עוגמת נפש מגיע על דבר כזה?

IMG-20180618-WA0000.jpg

IMG-20180618-WA0001.jpg

IMG-20180618-WA0002.jpg

עריכה אחרונה על ידי ORI24
פורסם

למעשה הדבר היחיד שקרסו עשו לא בסדר, לפי טענתך, זה שהם ידעו על מצב הרכב לפני שהם מכרו לך אותו, ושהם שיקרו לגבי כמה זמן הרכב בארץ?

כי זה שלא הסכמתם על סכום הפיצוי, קורה.

מצב הרכב, לא אשמתם. קורה.

זה שאי אפשר יותר להזמין את הדגם הזה, לא רלוונטי.

לגבי עוגמת נפש, מאוד קשה לקבל פיצוי על זה בארץ. יותר קל לקבל על הוכחת נזק שניתן לכמת אותו כספית.

נ.ב. את המילה "מחרידה" לא הייתי מצרף לנושא שקשור לעניינים כספיים. מחריד זה אונס, רצח, וכו'. החויה שלך היתה מרגיזה או מכעיסה או לא נעימה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני מניח שהיא מחרידה כי מדובר באדם נכה שנזקק לרכב באופן יותר קריטי מאדם רגיל

וההתנהגות של קרסו אם נכונה היא מגעילה במקרה הטוב

וכנראה הם עשו זאת בחושבם שאדם נכה יתפשר בגלל נחיצות הרכב

וכן לדעתי זו סיבה ראויה לתבוע אותם על הסבל שעבר הנכה

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

פורסם

הטענה היחידה זה שהם ידעו על הנזק כל הזמן הזה (האוטו בארץ 3 חודשים לפחות) ואמרו שיש נזק רק ששילמתי את כל הכסף.

כמה לדעתך שווה הנזק הזה לפי התמונות? אם לא היתה חלודה הייתי שוקל להתפשר אבל ברגע שיש חלודה העדפתי לוותר.

ולמה אין עילה לתביעה על עוגמת נפש? כי כאמור מדובר פה על אדם נכה (אבא שלי).

פורסם

יש לך הוכחה לכך שהם ידעו על הנזק לפני התשלום, או שזו השערה שלך?

כי אם אתה הולך עם זה לדרישת עוגמת נפש אס תצטרך לבוא עם קצת יותר ממילים.

פורסם
יש לך הוכחה לכך שהם ידעו על הנזק לפני התשלום, או שזו השערה שלך?

כי אם אתה הולך עם זה לדרישת עוגמת נפש אס תצטרך לבוא עם קצת יותר ממילים.

יש לי קבלה מתחילת מרץ שכתוב בה שהרכב כבר בארץ ואני מניח שכאשר האוטו הגיע כבר לפני מרץ לארץ הוא נבדק כמו שצריך לא?

פורסם

לא הייתי מציע לך להיכנס לתביעות, כי אתה זה שיצטרך להוכיח שיש להם אחות.

הרכב בארץ ממרץ - כי הלקוח הזמין אותו במרץ ואנחנו כנותן שירות מסור הבאנו את הרכב חיש מהר כי אנחנו יודעים שהתלות של הלקוח ברכב היא אקוטית ולכן עשינו כל שביכולתו כדי שהלקוח לא יצטרך להמתין לרכב לאחר שהסדיר התשלום.

לא עידכנו אותך שהרכב נפגע - הרכב נפגע מספר ימים בודדים לפני המסירה/שהתשלום הועבר. היות שמרכב הרכב מיוצר מפלדה לא מגולוונת היא מייצרת חלודה תוך פחות משבוע, במיוחד בתנאי מזג האוויר השוררים במקום האחסון (נמל, ים, מלח).

בקיצור, כמו שאתה רואה, הסברים ונימוקים אפשר לשלוף מהשרוול תוך שנייה, ועכשיו לך תוכיח שהם משקרים.

עצה שלי - אם אתם בכלל מוכנים לקבל את הרכב (וקחו בחשבון ירידת ערך מסחרית גדולה על צביעת גג), תגיעו עם עצמכם להחלטה על איזה פיצוי אתם מוכנים לקבל ונסו להגיע עם קרסו לעסקה שתהיה טובה לכולם.

אם הצלחתם, תעד את הנזק והתיקון לטובת ה"וואי אחי הגג עבר תיקון האוטו בטח התהפך לא קונה אותך" שיגיע עם הקונה הראשון של הרכב לכשתמכרו אותו, קבלו את הפיצוי, תקנו את החלודה ותהנו מהרכב. החלודה הזו לא פוגמת באיכויות של הרכב בכלום.

אם לא הצלחתם, עזבו את זה ולכו למצוא רכב אחר. אחרת כל הסיפור הזה יעלה לכם בהרבה יותר עצבים ובזבוז זמן.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
יש לי קבלה מתחילת מרץ שכתוב בה שהרכב כבר בארץ ואני מניח שכאשר האוטו הגיע כבר לפני מרץ לארץ הוא נבדק כמו שצריך לא?

שמע לדעתי תמשיך הלאה לדף חלק ולרכב אחר.

ועזוב את הסיפור הזה מאחור.

גם אם ייצא לך משהו מזה( וקשה לי להאמין שכן) עדיין זה לא שווה את הזמן והאנרגיות.

אני מבין את הצורך לשפוך קיטור אבל לפעמים צריך לדעת לספוג ולהתקדם הלאה.

פורסם (נערך)
לא הייתי מציע לך להיכנס לתביעות, כי אתה זה שיצטרך להוכיח שיש להם אחות.

הרכב בארץ ממרץ - כי הלקוח הזמין אותו במרץ ואנחנו כנותן שירות מסור הבאנו את הרכב חיש מהר כי אנחנו יודעים שהתלות של הלקוח ברכב היא אקוטית ולכן עשינו כל שביכולתו כדי שהלקוח לא יצטרך להמתין לרכב לאחר שהסדיר התשלום.

לא עידכנו אותך שהרכב נפגע - הרכב נפגע מספר ימים בודדים לפני המסירה/שהתשלום הועבר. היות שמרכב הרכב מיוצר מפלדה לא מגולוונת היא מייצרת חלודה תוך פחות משבוע, במיוחד בתנאי מזג האוויר השוררים במקום האחסון (נמל, ים, מלח).

בקיצור, כמו שאתה רואה, הסברים ונימוקים אפשר לשלוף מהשרוול תוך שנייה, ועכשיו לך תוכיח שהם משקרים.

עצה שלי - אם אתם בכלל מוכנים לקבל את הרכב (וקחו בחשבון ירידת ערך מסחרית גדולה על צביעת גג), תגיעו עם עצמכם להחלטה על איזה פיצוי אתם מוכנים לקבל ונסו להגיע עם קרסו לעסקה שתהיה טובה לכולם.

אם הצלחתם, תעד את הנזק והתיקון לטובת ה"וואי אחי הגג עבר תיקון האוטו בטח התהפך לא קונה אותך" שיגיע עם הקונה הראשון של הרכב לכשתמכרו אותו, קבלו את הפיצוי, תקנו את החלודה ותהנו מהרכב. החלודה הזו לא פוגמת באיכויות של הרכב בכלום.

אם לא הצלחתם, עזבו את זה ולכו למצוא רכב אחר. אחרת כל הסיפור הזה יעלה לכם בהרבה יותר עצבים ובזבוז זמן.

כמה לדעתך מגיע פיצוי על ירידת הערך על הנזק הזה לפי התמונות שצירפתי?

הם התחילו ב-5 אלף בהתחלה עד שהגיעו ל15 אלף ושם נעצרו + 5 שנים אחריות על החלודה והם מתקנים את הנזק כמובן.

אנחנו ביקשנו 30 אלף כי זה חלודה שאולי תתפשט והם סירבו, מה לדעתך פיצוי הוגן?

חשבתי להציע להם 20 אלף על התיקון וירידת ערך ופיצוי על עוגמת הנפש בדמות וויז חינם+טיפול ראשון מתנה, מה דעתך? או דעה של אחרים?

האם שווה בכלל לקחת אוטו עם חלודה??

אנחנו מאוד לחוצים לאוטו אחרת לא הייתי חושב בכלל להתפשר...

עריכה אחרונה על ידי ORI24
פורסם

בינינו, בלי שאף אחד שומע, חלודה של שלושה חודשים זה צ'יפס. ליטוש, צבע+לכה ושלום על ישראל. זה לא הולך להתפשט לשום מקום. יש מכוניות שעמדו עשרות שנים והחלידו למוות, עם חורים והכל. מנקים את החלודה, מרתכים חתיכות פח חדשות, צובעים והאוטו נמכר כמו חדש. מה ירידת הערך המסחרית אני לא יודע להגיד לך. יש אחד שיחליט לא לקנות את הרכב ולא יעזור כלום, ויש אחד שיחליט שזה צ'יפס ויבקש ממך להוריד קצת במחיר בשביל ההרגשה הטובה.

אמיתי? אני חושב ש-15 אלף שקל זה פיצוי יותר מהולם. בטח ובטח כשהוא מגיע עם התחייבות לתיקון ואחריות ל-5 שנים (תוודא שהאחריות היא שהצבע לא יתקלף והחלודה לא תחזור, ולא כמו בכתבי אחריות גנריים שהאחריות היא לחלודה ברמת חורים בפח) וכל תיקון באיזור הפגוע יהיה ללא עלות וללא שאלות. ווייז וטיפולים זה באמת זוטות שלא הייתי נכנס אליהן או לכל היותר כ"ממתק לסגירה" שאתה אומר להם מראש שאתה מוכן לסגור במידה ותקבל אותו.

מיותר לציין שכל מה שכתוב כאן זו דעתי האישית וכו וכו וכו והיא לא מחייבת והיא לא מחליפה התייעצות עם רופא מומחה, עו"ד ומדען טילים לפחות :-D. אז קח את זה כעצה ממישהו שלא מעורב בסיפור ולא כ"הוראה מהרבי".

פורסם

יש לך פה לא מעט רמזים מהצד שלהם, השתמש בהם בחכמה.

הציעו לך בהתחלה 5,000, לאחר מכן עוד 5,000 כבר 10 אלף.

אחרי זה אמרת שהציעו עוד 5, קפיצה לא קטנה ל 15,000₪.

לא מעט.

אחרי זה אחריות על החלודה. שזה לדעתי מצחיק.

אבל אם אני לא טועה, תוכל עם קצת משחק נכון, להוציא עוד טיפה מעל ל 15 אלף שהציעו, וגם את הוייז שאתה כל כך רוצה.

אפילו טיפול לדעתי תוכל להוציא. וזה לא ידגדג אותם.

רק תצטרך לדעת לשחק את המשחק. אולי יוכלו לתת פה עצות או להכווין אותך בדיוק. מה שכן יהיה מעניין אם תעדכן.

פורסם
אבל אם אני לא טועה, תוכל עם קצת משחק נכון, להוציא עוד טיפה מעל ל 15 אלף שהציעו, וגם את הוייז שאתה כל כך רוצה.

רק תצטרך לדעת לשחק את המשחק. אולי יוכלו לתת פה עצות או להכווין אותך בדיוק. מה שכן יהיה מעניין אם תעדכן.

אחרי זה כשלאנשים מתפגר הגיר 3 שנים אחרי שהאחריות נגמרת ולא רוצים לתקן בחינם מתלוננים שהשירות חרא.

וואלה יופי, כשמחפשים רק לסחוט עוד ועוד ועוד ועוד ואת המקסימום שרק אפשר במקום לנסות לסיים את הסאגה בצורה הוגנת והכי נעימה לכל הצדדים, ברור שאף אחד לא ירצה לתת שירות מעבר למה שהוא מחויב על פי חוק. כי הוא בטוח שרק מחפשים איפה ל***ן אותו. ולפעמים בצדק.

פורסם

לא הייתי נוגע ברכב כזה, וטוב שהיה ניתן לבטל את העסקה.

נכון שמדובר במישהו שזקוק לרכב קצת יותר ממישהו "רגיל".

ובכל זאת - לא יודע אם הייתי תובע.

אולי אולי הייתי מנסה לרכוש אצלם רכב אחר ומנסה לקבל עליו הנחה כלשהי (או אבזור) כ"פיצוי על עוגמת נפש".

לא בטוח שיסכימו בסוכנות.

לא בטוח שאתה היית מוכן לרכוש מהם רכב שוב.

alfa 156 2.5.

פורסם
בינינו, בלי שאף אחד שומע, חלודה של שלושה חודשים זה צ'יפס. ליטוש, צבע+לכה ושלום על ישראל. זה לא הולך להתפשט לשום מקום. יש מכוניות שעמדו עשרות שנים והחלידו למוות, עם חורים והכל. מנקים את החלודה, מרתכים חתיכות פח חדשות, צובעים והאוטו נמכר כמו חדש. מה ירידת הערך המסחרית אני לא יודע להגיד לך. יש אחד שיחליט לא לקנות את הרכב ולא יעזור כלום, ויש אחד שיחליט שזה צ'יפס ויבקש ממך להוריד קצת במחיר בשביל ההרגשה הטובה.

אמיתי? אני חושב ש-15 אלף שקל זה פיצוי יותר מהולם. בטח ובטח כשהוא מגיע עם התחייבות לתיקון ואחריות ל-5 שנים (תוודא שהאחריות היא שהצבע לא יתקלף והחלודה לא תחזור, ולא כמו בכתבי אחריות גנריים שהאחריות היא לחלודה ברמת חורים בפח) וכל תיקון באיזור הפגוע יהיה ללא עלות וללא שאלות. ווייז וטיפולים זה באמת זוטות שלא הייתי נכנס אליהן או לכל היותר כ"ממתק לסגירה" שאתה אומר להם מראש שאתה מוכן לסגור במידה ותקבל אותו.

מיותר לציין שכל מה שכתוב כאן זו דעתי האישית וכו וכו וכו והיא לא מחייבת והיא לא מחליפה התייעצות עם רופא מומחה, עו"ד ומדען טילים לפחות :-D. אז קח את זה כעצה ממישהו שלא מעורב בסיפור ולא כ"הוראה מהרבי".

אבל בתמונה אחת רואים שהחלודה ממש בולטת ונראה שחדרה את הצבע,לא יכול להיות מתכון לבעיות בעתיד? מעדיף שלא להתרוצץ כל שנה-שנתיים במוסך שלהם ותודה!!

פורסם
יש לך פה לא מעט רמזים מהצד שלהם, השתמש בהם בחכמה.

הציעו לך בהתחלה 5,000, לאחר מכן עוד 5,000 כבר 10 אלף.

אחרי זה אמרת שהציעו עוד 5, קפיצה לא קטנה ל 15,000₪.

לא מעט.

אחרי זה אחריות על החלודה. שזה לדעתי מצחיק.

למה אחריות על החלודה זה מצחיק? זה עלול לחזורררר

• תוכן חדש...