Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא הייתי נוגע ברכב כזה, וטוב שהיה ניתן לבטל את העסקה.

נכון שמדובר במישהו שזקוק לרכב קצת יותר ממישהו "רגיל".

ובכל זאת - לא יודע אם הייתי תובע.

אולי אולי הייתי מנסה לרכוש אצלם רכב אחר ומנסה לקבל עליו הנחה כלשהי (או אבזור) כ"פיצוי על עוגמת נפש".

לא בטוח שיסכימו בסוכנות.

לא בטוח שאתה היית מוכן לרכוש מהם רכב שוב.

תאמין לי שממש לא רציתי לקחת מהם אוטו אחר בגלל הקטע שעשו אבל אנחנו חיייבים אוטו אחרת זה שוב תהליך ארוך מול ביטוח לאומי בשביל לקנות חדש.

פורסם
אבל בתמונה אחת רואים שהחלודה ממש בולטת ונראה שחדרה את הצבע,לא יכול להיות מתכון לבעיות בעתיד? מעדיף שלא להתרוצץ כל שנה-שנתיים במוסך שלהם ותודה!!

עד כמה שניתן להבין עם עין בלתי מקצועית מתמונה בלתי מקצועית (:-D) החלודה אולי התפשטה מעט מעבר לקו של הברזל החשוף אבל היא בטח שלא חדרה שום דבר. חלודה חודרת זה כשנשאר חור בפח. וזה לא משהו שקורה תוך שלושה חודשים (גם לא תוך שלוש שנים). בסך הכל מלטשים את האיזור (שיהיה כמובן הרבה יותר גדול מהנקודה שרואים עכשיו) ככה שלא נשאר זכר לחלודה, וצובעים.

שוב, למיטב הבנתי, אם צובעים כמו שצריך, החלודה לא תחזור.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
עד כמה שניתן להבין עם עין בלתי מקצועית מתמונה בלתי מקצועית (:-D) החלודה אולי התפשטה מעט מעבר לקו של הברזל החשוף אבל היא בטח שלא חדרה שום דבר. חלודה חודרת זה כשנשאר חור בפח. וזה לא משהו שקורה תוך שלושה חודשים (גם לא תוך שלוש שנים). בסך הכל מלטשים את האיזור (שיהיה כמובן הרבה יותר גדול מהנקודה שרואים עכשיו) ככה שלא נשאר זכר לחלודה, וצובעים.

שוב, למיטב הבנתי, אם צובעים כמו שצריך, החלודה לא תחזור.

כמובן שהם אמרו שהם מתחייבים לסדר את זה כמו שצריך אבל ברור שהם רוצים כבר שתיקח תאוטו....

ותגיד גם אם האוטו עומד בגשם והם צובעים ומסדרים כמו שצריך זה לא יחזור? כמובן שאין 100 אחוז בחיים.

פורסם
למה אחריות על החלודה זה מצחיק? זה עלול לחזורררר

אני אישית לא יודע עוד לא להמליץ לך, למה נראה שיש פה מישהו שהחליט שכדאי לך לקחת מה שהציעו, וזה מוריד את הרוח מהמפרשים.

זה פורום חופשי, או לא?

כי יש אחד, שמהתגובה הראשונה, ועד התגובה השלישית או הרביעית שלו, מזלזל בהצעות של אחרים, כאילו רק דעתו נכונה.

אגב, התגובה הראשונה שלך SPIRE מזכירה לי תגובות של כאלה שבטוחים בעצמם מפורום משפטי, ואחר כך מגיע

מישהו שקצת יותר מבוגר, וקצת יותר מבין, כמו ישה למשל, ומוכיח אותם אחרת.

למה אני מתכון? במיוחד לקטע הזה, מאוד מזכיר את התגובות בפורום משפטי

לא הייתי מציע לך להיכנס לתביעות, כי אתה זה שיצטרך להוכיח שיש להם אחות.

הרכב בארץ ממרץ - כי הלקוח הזמין אותו במרץ ואנחנו כנותן שירות מסור הבאנו את הרכב חיש מהר כי אנחנו יודעים שהתלות של הלקוח ברכב היא אקוטית ולכן עשינו כל שביכולתו כדי שהלקוח לא יצטרך להמתין לרכב לאחר שהסדיר התשלום.

לא עידכנו אותך שהרכב נפגע - הרכב נפגע מספר ימים בודדים לפני המסירה/שהתשלום הועבר. היות שמרכב הרכב מיוצר מפלדה לא מגולוונת היא מייצרת חלודה תוך פחות משבוע, במיוחד בתנאי מזג האוויר השוררים במקום האחסון (נמל, ים, מלח).

בקיצור, כמו שאתה רואה, הסברים ונימוקים אפשר לשלוף מהשרוול תוך שנייה, ועכשיו לך תוכיח שהם משקרים.

אם רק היית יודע כמה מקרים יש והיו ועוד יהיו, שהגיבו כמוך, ובסוף עם עו"ד טוב או בלי עו"ד אבל עם עבודה נכונה

זכו.

גם מה מפריע לך שהוא ילחם? שילך עד הסוף כמו שאני מייעץ לעומתך שמייעץ חליק, מה שהציעו קח, החלודה אפילו לא חדרה את הפח, עזוב שטויות. אל תבקש עוד.

אני לא מחפש לעשות לו חיים קשים. אבל כשאני שומע שבהתחלה הציעו לו 5 אלף, ואז פתאום 15 אלף.

ואז עוד אומרים לו ששמאי אמר שזה סה"כ 4 אחוז ש 4 אחוז ממחיר הרכב שעלה לו מ 160 אלף זה פחות מהפיצוי השני שהציעו לו, שהיה 10 אלף

אז אני מבין שיש לו עוד עם מה לשחק.

אני רק רוצה בטובתו, שלא יצא מופסד.

הכי קל להגיד לו עזוב, קח מה יש. תגיד תודה גם שנותנים לך ( את המשפט האחרון לא אמרת, אבל הלך הדברים הלך הרוח).

פורסם
אני אישית לא יודע עוד לא להמליץ לך, למה נראה שיש פה מישהו שהחליט שכדאי לך לקחת מה שהציעו, וזה מוריד את הרוח מהמפרשים.

זה פורום חופשי, או לא?

כי יש אחד, שמהתגובה הראשונה, ועד התגובה השלישית או הרביעית שלו, מזלזל בהצעות של אחרים, כאילו רק דעתו נכונה.

אגב, התגובה הראשונה שלך SPIRE מזכירה לי תגובות של כאלה שבטוחים בעצמם מפורום משפטי, ואחר כך מגיע

אם רק היית יודע כמה מקרים יש והיו ועוד יהיו, שהגיבו כמוך, ובסוף עם עו"ד טוב או בלי עו"ד אבל עם עבודה נכונה

זכו.

גם מה מפריע לך שהוא ילחם? שילך עד הסוף כמו שאני מייעץ לעומתך שמייעץ חליק, מה שהציעו קח, החלודה אפילו לא חדרה את הפח, עזוב שטויות. אל תבקש עוד.

אני לא מחפש לעשות לו חיים קשים. אבל כשאני שומע שבהתחלה הציעו לו 5 אלף, ואז פתאום 15 אלף.

ואז עוד אומרים לו ששמאי אמר שזה סה"כ 4 אחוז ש 4 אחוז ממחיר הרכב שעלה לו מ 160 אלף זה פחות מהפיצוי השני שהציעו לו, שהיה 10 אלף

הכי קל להגיד לו עזוב, קח מה יש. תגיד תודה גם שנותנים לך ( את המשפט האחרון לא אמרת, אבל הלך הדברים הלך הרוח).

אני חלילה לא מזלזל בדעה של אף אחד. מבחינתי העצה שלך שוות ערך לעצה שלי, ומה שפות"ש יחליט, שיעשה. נתתי את דעתי, שהיא שלא שווה להילחם על זה כי זה לא מקרה ברור וכי לדעתי הפיצוי שהציעו לו הוגן. אם אתה חושב אחרת, תפאדל. בשביל זה הפורום קיים.

אני גם ממש לא בדעה של להגיד תודה כי ברור שיש מקום לפיצוי כלשהו. רק שכמו שאמרתי, לדעתי (הלא מקצועית והבלתי מתחייבת, כמו שציינתי בהתחלה) הסיכוי לקבל פיצוי גבוה יותר לא שווה את ההתעסקות.

אם אתה מכיר מקרים שנגמרו אחרת, ספר לנו עליהם ותן סימוכין ואולי אני אשנה את דעתי. זה דיון פתוח והדעות של כולם שוות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
תמיד נחמד להכניס ידיים של מישהו אחר לגחלים.

הבנתי, סיימתי פה. אנחנו ישראלים אלופי עולם בלהוציא את האחר רע לא טוב או מזיק.

כאילו סתם ייעצתי לו את זה. עצת אחיתופל.

נטו בגלל שהבנתי שמשחקים בו. בהתחלה הוא, אח"כ אחיו. מתחילים מ 5 אלף, עולים פתאום ל 15.

עזבו, לא מבזבז יותר זמן והקלדות מיותרות. תקשיב להם, הורידו לי את כל החשק.

פורסם

זה פורום חופשי, או לא?

זכו.

אתה מלמד את פותח השרשור איך לנסות ״לסחוט״ את היבואן, וזה לא בסדר.

אני הייתי מממליץ לו לקחת שמאי חיצוני שיקבע את ירידת הערך, ומנסה להגיע להסכם עם היבואן על התחייבות לעסקת טרייד עתידית.

• תוכן חדש...