Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרך - במוו X2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האח המעוצב, המגניב, היקר, ועם-הסמל-על-הצד של במוו X1 במבחן. קבלו את ה-X2.

במוו-X2-03.jpgבמוו-X2-06.jpgבמוו-X2-07.jpgבמוו-X2-15.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

נפגשנו בערב בחשיכה. אנחנו לרוב נפגשים בחושך. היא יפה. לא יודע למה, למרות שהרכב נושא אינדקס X בדגם אני משום מה מתייחס אליו כנקבה. לא יודע למה.

סיבוב מסביב כדי להתרשם מהעיצוב. הרגשה מעורבת. מצד אחד אי אפשר לפספס את הDNA של הרכב. מצד שני יש אלמנטים עיצוביים שנויים במחלוקת כאשר שני הסמלים על קורות הC הם הבולטים בהם. נכנסים פנימה. כאן הכל הרבה יותר ברור ויותר מוכר. בסה"כ אינטריור של סדרות נמוכות בוואריות. אומנם התרגלתי אבל הרגשה דכאונית של "חסכו עלי" ניכרת. בשביל רכב שעולה 300 אלף שקל יכלו לתת יותר. גילוי נאות. גם לי בבית יש פרשנות לשלדה של X1. קוראים לה מיני קאנטרימן SE. לכן נקודת מבט שלי השוואתית, ובהשוואה הזאת X2 מפסידה בגדול. אומנם גם במיני הנסיעה קשיחה ולא הכי נעימה בעיר וגם עניין הראות לא מצטיין במיוחד, אבל תמורת 50 אלף פחות מקבלים הרבה הרבה יותר וזאת מבחינתי הייתה אכזבה גדולה ביותר שלי מהרכב.

אין לי ספק שנראה הרבה ממנו באיזור בבלי בואכה שכונת צמרות בתל-אביב, אבל לדעתי אם עולים עוד קומה בבניין המפואר ברחוב המסגר אפשר לקבל יותר בפחות. אומנם הסמל יהיה שונה, אבל זה לא שקונים דאציה דאסטר במקום רנו קאדג'ר. לא שזה כל כך רע עם הדאסטר החדש.

פורסם

חוסר האבזור בבקרת אקלים, בקרת שיוט ופתיחה חשמלית לבגאז' זה כמו להגיד שהרכב מתאים לרווק שאוהב שהמזגן תמיד על קור ונוסע בעיר. אני לא מבין למה להחסיר דווקא את שני הדברים הכי הבסיסיים ברכב מודרני.

מצד שני, אולי זה בדיוק קהל היעד ומסביר את כמות המכירות.

נ.ב.

הסמלים בצד זה אחד הדברים הכי מכוערים שאפשר לעשות לרכב, כמו הזימים שיש לאיגניס.

פורסם

אני ממש התרשמתי מהעיצוב, הרכב נראה מעולה, ומבחינת מימדים הוא מזכיר את הX3 הראשון, לא נהגתי, אבל התיישבתי, בגרסא המאובזר למשעי, יותר התרשמתי מקפיצת המדרגה שהX3 עשה.

משהו שחורה לי בב.מ.וו דלות אבזור זה הצג המאעפן הזה, חיפוי הפלסטיק בצדדים נותן תחושה כל כך זולה.

אני מחכה לX5 שאמור להגיע תוך קצת פחות מחודש, הוא יחליף את הריינג' רובר ספורט HSE שדי מאכזב אותי מבחינה דינמית.

Sent from my SM-G965U using Tapatalk

haters will hate

פורסם

משהו שחורה לי בב.מ.וו דלות אבזור זה הצג המאעפן הזה, חיפוי הפלסטיק בצדדים נותן תחושה כל כך זולה.

מסכים. מאוד מאכזב שהX3 החדשה מגיע לארץ אך ורק עם המסך הקטן (והחיפויים בצדדים), מלבד בדגם M40. ישבתי בה בדיוק השבוע וזה בהחלט נראה לא לעניין. רוצה מסך גדול? תעשה הזמנה מיוחדת ותוסיף 30,000 ש״ח...

Sent from my iPhone using Tapatalk

• אחראי פורום
פורסם

רוב אם לא כל הדגמים מקבלים את זה. בחורף זה אחלה כי שטיחי הבד לא נפגעים. בקיץ הם במחסן.

מסכים לגבי המסך, גם אצלי זה ככה וזה נראה לא טוב, כמו איזה מכסה ששמו כלאחר יד.

אחלה כתבה ולדעתי עיצוב טוב. כאחד שמחזיק דגם לא ממש מאובזר, עדיין הופתעתי למראה החוסרים שיש בגרסה הנ"ל.

בעוד שאצלי אני מוכן להחליק על זה כי קניתי בגלל הביצועים, ברכב נוסעים לא הייתי משלים עם זה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
שטיחי הגומי משנות ה-80 פשוט "מהממים" ומשלימים את העיצוב הפנימי.. מה זה??!!

ישנם 2 סטים של שטיחונים. בתמונות מופיעים שטיחי חורף. היבואן מספק את רכב ההדגמה איתם כדי שהעיתונאים ומבצעי נסיעות מבחן לא ילכלכו את הסט בד חלילה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
מסכים. מאוד מאכזב שהX3 החדשה מגיע לארץ אך ורק עם המסך הקטן (והחיפויים בצדדים), מלבד בדגם M40. ישבתי בה בדיוק השבוע וזה בהחלט נראה לא לעניין. רוצה מסך גדול? תעשה הזמנה מיוחדת ותוסיף 30,000 ש״ח...

גם אני הייתי בBMW והמסך הקטן הוא דיל ברייקר ענק מבחינתי, לי אמר הסוכן שם שזה תוספת של 15K, אבל אני בטוח שזה גפ יפגע במחיר סגירה כי זה הזמנה מיוחדת וההנחה תהיה קטנה, חוץ מעיניין המסך הקטן הX3 מאובזר יפה מאוד ומתומחר לא רע.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

במרצדס החליטו לוותר על מסך מוקטן בגרסאות הבסיס של הC מתוחת הפנים, הם הבינו כמה זה נוראי.

haters will hate

פורסם

נדמה לי שבסדרה 3 הבא הם גם וויתרו על המסך הקטן (כמו ב5), או אני מקווה לפחות. בX3 זה מאכזב.

פורסם

אני יודע שכבר אמרו את זה לא מעט, אבל פבל, אתה כותב פשוט תענוג. נורא כיף לקרוא.

לגבי הרכב,

צעצוע מדליק למי שהתאהב. היתר כנראה ימצאו חלופות עדיפות.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

ראיתי עכשיו מבחן מקומי, מסתבר שהדגם המאובזר מאוד עובר את ה$50k, הזוי מאוד ועדיין אין חיבור לממשק אנדרואיד.

haters will hate

פורסם

כשבאו לאסוף אותי עם הX2 ישר הבחנתי ברכב עם מראה מעניין, ספורטיבי עם קווים שריריים ומחמיאים, הקיט M בהחלט נתן פה את ההופעה יחד עם הג’אנטים 19 הענקיים.

בפנים הרכב הוא כבר הרבה יותר סטנדרטי ומוכר, איכות חומרים סה”כ טובה למידי עם איכות בניה מצויינת כרגיל לקונצרן. המושבים חשמליים מאוד נוחים ואני פשוט אוהב את האלקנטרה של BMW.

ההגה שמשמן ונעים לאחיזה.

מבחינת מרחב פנימי, הוא לא רע לארבעה מבוגרים.

איבזור - בדיחה. כל כך הרבה כסף כל כך מעט תמורה. הח’ברה פה מעליי פירטו על גודל הבושה הזו.

מנוע גיר - הX2 לא מרגישה שיש לה מנוע בנפח אלפיים סמ"ק טורבו, סה”כ מדובר ברכב מאוד חזק לקטגוריה אבל יכול להיות שההרגשה שלי נובעת בגלל מומנט יחסית נמוך למנוע 2.0 טורבו, יכול להיות בגלל הגבלה של גיר כפול מצמדים?

הגיר עצמו נעים ומהיר והפעולה שלו כמעט ולא מורגשת.

אז למי הרכב הזה מיועד לדעתי?

לבעל שלא רוצה שלאישתו יהיה את אותו רכב שיש לשכנה ממול בשכונה צפון תל אביבית ממוצעת.

אני לא מצליח למצוא הצדקה רציונלית לקנות את הX2, בטח שלא בגרסה הנבחנת..

ושלא תבינו אותי לא נכון, הייתי מאוד שמח אילו הX2 הייתה מחכה לי בחניה כל בוקר.

פורסם

גם אני הסתובבתי בחברותא עם המובילים ובחנתי את הבמוו הזה.

לא המלחתי לגבש עליו דעה חד משמעית. קודם כל, בראש ובראשונה הוא יפה. נראה טוב מאוד אגרסיבי, מזל שהמעצבים לא בחרו בכיוון של x4 ו-x6 אלא עיצבו אותו בצורה יותר קונבנציונלית. רק לא ברור מספיק מה הבידול שלו מ-x1.

על האיבזור אני לא ארחיב, פשוט אין על מה להרחיב. הוא בגדל החסר. לעומת האיבזור החסר, מושבי האלקנטרה בולטים מאוד לחיוב. נוחים ובעיקר נעימים, מאוד נעימים. שאר סביבת הנהג היא בסדר, כמו שאני ציפיתי לקבל מבמוו (שוב, חסר את נושא האבזור). נוחות הנסיעה למרות גלגלי ה-19 אינץ׳ הייתה בסדר לגמרי עבורי.

הפאן הדינאמי לא זוהר. המנוע בסדר אבל הייתי מצפה ליותר, 192 כ״ס ממנוע 2 ליטר מרגיש מעט מידי. הגיר לעומת זאת בסדר גמור בשבילי.

בפיתולים שבדקנו, x2 היה בסדר, זאת לא סביבת המחייה הטבעית שלו ולא לשם הוא מיועד.

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תוכן חדש...