Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

שוקל לאיזו מהן להחליף. מצד אחד הן חולקות כמעט את אותם מכלולים כגון מנוע וגיר (למעט מנוע 2.0 בa3), מצד שני אפשר לרכוש את הלאון ברמת גימור fr עם כל התוספות בעוד הa3 בגרסת הבסיס שלה תעלה הרבה יותר. אני בגדול מדבר על לאון fr 1.4 לעומת a3 1.5.

ברור לי שהאיכות תהיה יותר גבוהה באודי בשל איכות החומרים וכיו''ב, הרי בסופו של דבר צריך ליצור כמובן בידול והa3 היא פרימיום, אך השאלה האם ההפרש במחיר מצדיק את עצמו עד כדי כך כדי להעביר את הa3?

פורסם

האאודי A3 נמכרת עכשיו במבצע של 175 אלף שקליל לגרסת ה-1.5, על הלאון אין כרגע מבצע מפורסם (אולי הנחה נקודתית בסוכנות).

האאודי עולה יותר כי היא אאודי ויש לה יתרונות לעומ הסיאט בדמות מערכית בטיחות אקטיביות.

 

הכל שאלה של מה אתה מחפש.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לאון 1.4 סטייל נמכרה במבצע האחרון ב-7,500 ש"ח הנחה. 2,000 שקלים תוספת ומקבלים אותה עם בלימה אוטונומית ובקרת שיוט אדפטיבית.

באאודי משלמים פרמייה על המותג אבל הפרשי המחיר באים לידי ביטוי באיכות תא הנוסעים ובבידוד הרעשים שמוצלח יותר באאודי.

אישית אם התקציב היה בידי הייתי בוחר כנראה בגולף 1.4 קומפורטליין שמתומחרת בדיוק באמצע.

פורסם

זה עניין של מה מתאים לך, מבחינת ביצועים, אולי יהיו דומים, מבחינת אבזור תקבל יותר בלאון במחיר, באודי צריך להוסיף כסף למלא דברים. אתה צריך לבדוק את רשימת האבזור של שניהם. האודי תהיה איכותית יותר בפנים וחושב שגם שוק היד שניה שלה יהיה עדיף.

×
×
  • תוכן חדש...