Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים יש ברשותי פולקסווגן פולו 2006 ויש לי בעיה בדלת האחורית הימנית.

כשאני פותח את האוטו עם השלט היא לא נפתחת לא מבחוץ ולא מבפנים, כשאני מתניע את האוטו ואני משחק עם הכפתורים שבדלת הנהג, פתיחה סגירה פתיחה סגירה היא נפתחת בסופו של דבר.

כשאני בא לנעול את האוטו עם המפתח הצ'ופצ'יק בדלת הזאת לא יורד למטה כביכול צריך לפתוח את הדלת (כשהאוטו נעול) ואז להוריד פיזית את הצ'ופצ'יק ולסגור את הדלת. בכניסה הבאה לרכב שוב לא נפתח וחוזר חלילה.

מה אפשר לעשות ? המוסכים רוצים להחליף את כל מנגנון הנעילה וזה מאוד יקר.

קראתי כמה פוסטים שרושמים לפרק את הריפוד של דלק הנהג ולשחק שם במגעים.. (שזה דיי הגיוני כי הדלת נפתחת רק בעזרת הכפתורים של הנהג).

בנוסף ראיתי גם סרטונים שבהם מפרקים את המנעול בדלת התקועה , פותחים אותו ומחליפים איזה כבל מסויים שעולה גרושים.

יש מקום מומלץ לעשות את התיקון הזה מבלי להוציא הון? הרכב גם ככה למכירה..

פורסם

נראה לי שכדאי שתרשום מאיפה אתה בארץ..אם אתה מב"ש או באיזור יש איזה בחור מקצוען במחירים ממש נוחים שתקנתי אצלו בעבר

פורסם
נראה לי שכדאי שתרשום מאיפה אתה בארץ..אם אתה מב"ש או באיזור יש איזה בחור מקצוען במחירים ממש נוחים שתקנתי אצלו בעבר

איזור המרכז, רמת גן

פורסם
בדוק האפשרויות עם רון שב״מוסך רון״ ברח׳ ישראל ב״ק 18 תל אביב.

בברכה - רפי לין

למען האמת התקשרתי אליו וכל מה שהיה לו להגיד לי : "יקר" כששאלתי כמה הוא ענה יקר מאוד.. קיצר לא אמר מחיר אפילו..

פורסם

אם זה המנעול תנסה להזמין אחד כזה מ ebay ותרכיב אותו בעצמך (אם אין לך ידע בסיסי לך למתקין שיתקין לך אותן).

פורסם

קודם כל לפרק ולבדוק שאין לחץ על אחד המנופים שבתוך הדלת כמו גם קונקטורים וחיווטים. יכול להיות שמשהו בתוך הדלת מפעיל לחץ על אחד המנגנונים ומונע ממנו לזוז בחופשיות.

• תוכן חדש...