Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
falou - למה פיצויי הרכב הנפגע יתבעו מבעל הרכב? זה לא אמור להיות מהנהג?

מסכים 100% עם ההמלצה לעו"ד, והמכות שהשוטרים החטיפו כמובן לא קשורות לעבירות של הבחור, אבל מגיע לשוטרים להיענש.

אני סבור, ואני לא עו"ד, שמבחינת החוק האחריות היא על בעל הרכב ולא על הנהג חסר הרישיון. אולי הוא יכול לתבוע אזרחית את הנהגת על הונאה או משהו כזה ולדרוש שהיא תישא בהוצאות שלו. אבל, כאמור, אין לי ידע וודאי בנושא.

ואה, כן, הפתגם שאין שכל אין דאגות לא תמיד נכון...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בהצלחה לחבר שלך

אני מקווה שהוא יחלים מהמכות

אבל אני מקווה שהוא יקבל חתיכת שלילה

וקנס

וכמובן אחלה תביעה מחברת הביטוח של הרכב שהוא דפק

ככה הוא ילמד בפעם הבאה לא לעשות שטויות.

יש שלומדים עם המוח - ויש שצריכים ליפול.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
צריך להיות שיכור לגמרי כדי לתת לכל אדם שאתה לא מכיר את המפתחות של הרכב שלך כדי שהוא ינהג עליו.

למה שתיתם כל כך הרבה בכלל?????

ואם כבר שתיתם הייתם יכולים לקחת מונית לכיוון הבית/ או לישון ברכב עד שהשפעת האלכוהול תתפוגג,

אבל כנראה ששתיתם הרבה ולא חשבתם על כך...

ובעניין השוטרים זו מילה שלהם מולכם כך שרצוי שתקחו עורך דין טוב.

בהצלחה

זה מה שקורה כשחושבים עם הז*ן

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

בדיוק חשבתי לעצמי שהוא חשב לעצמו שהוא גבר גבר והצליח לתפוס אותה, והיא בסך הכל קפצה על ההזדמנות לנהוג...

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

עידכונים...

הרכב הפוגע-306 1.8 בערך 20K נזק.

הנפגע-10K

הבחורה-נעלמה, לא לפני שטענה במשטרה שהחבר שלי השקה אותה ולחץ עליה לנהוג.

החבר-לקח עו"ד, מלקק את הפצעים בבית ומכין כסף.

אנו הולכים בדרך, כדי להבין את הדרך שבה אנו הולכים.

פורסם

יש דבר שנקרא סבירות במשפט.ז"א שאם משהו לא הוכך והוא לא סביר אז לא מתיחסים איליו .

כל מי שנראה לו סביר שגבר ישכנע אישה(שהוא לא מכיר )לנהוג ברכב שלא אחרי ששתתה שירים ת'יד.

בעצם לא סביר בכלל לתת לבחורה ששתתה לנהוג(וגם לא לבחור)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
צריך להיות שיכור לגמרי כדי לתת לכל אדם שאתה לא מכיר את המפתחות של הרכב שלך כדי שהוא ינהג עליו.

למה שתיתם כל כך הרבה בכלל?????

ואם כבר שתיתם הייתם יכולים לקחת מונית לכיוון הבית/ או לישון ברכב עד שהשפעת האלכוהול תתפוגג,

אבל כנראה ששתיתם הרבה ולא חשבתם על כך...

ובעניין השוטרים זו מילה שלהם מולכם כך שרצוי שתקחו עורך דין טוב.

בהצלחה

נהגת שודים יקרה....

בכוונה כתבתי "לבחורה" - כפי שדאגת להדגיש....

וזאת מהסיבה שלבחור - הוא כנראה לא היה נותן גם אם היה שיכור... הוא פשוט חשב עם הראש של הז... במקום עם הראש.... וזה קורה הרבה...

אני רוצה לראות שמישהו היה מבקש ממנו סיבוב והוא היה מסכים.... אבל רק בחורה יפה מבקשת ומייד ההורמונים מחסלים כל סיכוי למחשבה נבונה...

אלו החיים....

אלון

פורסם

יש לו "מזל" שהוא קיבל מכות, הוא יכול להשתמש בזה נגד השוטרים, כי אסור לשוטר להכות אדם

זה עבירה.

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

מה שעושים זה מאתרים את הבחורה שהוא פגש בפאב, הולכים למח''ש (מחלקת חקירות שוטרים) מגישים תלונה חמורה ועוד עדות של הבחורה.

אחר כך מאתרים את האפוטורפוס של הבחורה, ההורים נכון לעכשיו, תובעים ממנה את כל הנזק ואת עוגמת הנפש שהיא גרמה, גם שהיא שיקרה לגבי רישיון נהיגה, וגם שהיא שיקרה לגבי היותה פיכחית.

כל זה ביחד עם עורך דין כמובן...

אחרי שמתקנים את הרכב ומקבלים את העונש החמור נורא שמגיע לזוג הזה, ומסיימים את כל הסיפור, תובעים את השוטרים על אלימות בלתי מוצדקת, הכסף יכסה לו את כל הנזק, אך לא את הנזק של הטיפשות ושל רישיון הנהיגה.

ואיך אומרים?

שה**ן עומד השכל בתחת...

להבה לומדים לתת את ההגה לחבר או למישהו שאתה יודע ומכיר בודאות שיש לו רישיון בתוקף, ולדעת לבטח שביטוח החובה של (מינימום) מכסה על אותו נהג שמחליף אותך.

בסיכום מגיע לזוג הזה שזה מה שקרה, ואני מאחל שיקבלו עונש חמור ולכל מי שעולה על ההגה שיכור או עייף.

שיהיה לכם שבוע טוב, ובבקשה ממכם חברה פחות רגל על הגז, פחות אלכוהול בפה, בכלל לא לעבור פסי הפרדה רצופים, בכלל בלי שטויות והשווצות בנהיגה, בבקשה עם חגורות כל הנוסעים, ובבקשה להיות ערנים לגבי הסביבה ולא להתבייש לדווח על כל נהג שיכור שרואים על הכביש.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

יש כאן שני מיקרים שונים.

האחד תעבורתי- זה כל הקטע של התאונה הוא משלם את הנזק והוא כנראה יחטוף שלילה.

השני זה אלימות משטרתית- פה הוא יכול לתבוע את המשטרה אבל חשוב מאוד מאוד לצלם כל פצע וחבורה שהוא חטף, ובנוסף על כך לפנות לבית חולים להתלונן על כאבים שיהיו רישומים.

ככה אולי הוא יוכל לקבל כסף ועם כן אז הרבה מאוד אבל שלילה הוא כנראה יקבל בכל מקרה.

אני לא בא להטיף מוסר אני חושב שהוא הבין את הטעות שלו.

שיהיה לו בהצלחה במשפט

פורסם
1.

3. הוא ביצע את העבירה הנ"ל בשוגג - ברור לגמרי שלא היה נותן לה מפתחות אם היה יודע שאין לה רשיון.

4. אני לא עו"ד, אבל ייתכן שזה יכול להציל אותו מהאישום של התרת נהיגה לאדם ללא רשיון.

.

לא יעזור לו כלום.

חובתו החוקית היא לוודא שמי שנוהג ברכב שלו הוא בעל רישיון נהיגה.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תמסור ל"חבר" שיקח אזיקים, יכפות את עצמו עם ידיים מאחורי הגב, יגש למשטרה ויבקש "לשבת" בכלא שנתיים.

ונוכל כולנו לישון טוב יותר.

הפורום הזה אינו מקום שאמור לתת סיוע לעבריינים !

• תוכן חדש...