Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

אנטנה לעידן פלוס


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, התחדשתי לאחרונה בטלוויזיה עם עידן פלוס.

חיברתי כבל אנטנה רגיל שחשפתי 16 ס"מ מהקצה החופשי שלו.

כשאני מכוון אותו למרכז החדר קולטים את כל הערוצים מצוין. הענין הוא שזה די מכוער ואני מעוניין שהאנטנה תשב מאחורי הטלוויזה, בינה לבין הקיר מבלי שיראו אותה.

האם יש דרך לעצב את האנטנה אחרת כדי לשפר את הקליטה?

 

תודה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

פשוט תקעת אטב נייר בכניסת אנטנה של הטלוויזיה?

באיזה איזור גאוגרפי מדובר?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

נסה להרים טלפון לטל חץ https://www.tal-hetz.co.il/shop/he/ ולהתייעץ איתם לגבי האנטנה שתתאים לך בהתאם לאזור המגורים שלך.

אני קיבלתי מהם מענה מאוד מקצועי לפני 3 שנים ואחרי שלא קלטתי כלום עם אנטנות פשוטות, קלטתי מצויין עם האנטנה שהמליצו לי עליה.

 

אגב, זו האנטנה שלי: https://www.tal-hetz.co.il/shop/he/28-%D7%90%D7%A0%D7%98%D7%A0%D7%94-%D7%97%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%90%D7%A7%D7%98%D7%99%D7%91%D7%99%D7%AA-46db-8413173180127.html

×
×
  • תוכן חדש...