Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שהלך לי dsg והלך לי cvt, וחוויתי רעידות בפורד, נמאס לי ואני רוצה גיר רגיל.

לא משנה לי אם זה אוטומטי פלנטרי או ידני, אבל שיהיה אמין וללא התחכמויות.

לגבי שאר הדרישות, אני מחפש רכב חדש, בתקציב עד 130000, מרכב 5 דלתות, אפשר קומפקטית, לא צרפתית עקב בעיות מוניטין ושמירת ערך.

לא חשובה לי צריכת דלק כי אני נוסע מעט, חשוב לי שתא הנוסעים יהיה איכותי ללא פלסטיקים מקרקשים.

חשבתי על אסטרה.

עוד הצעות?

פורסם (נערך)

ידניות -טויוטה קורולה , סוזוקי קרוסאובר (סיוויק 1.5 במתיחה קטנה.והאופציה הכי משתלמת בידני לטעמי), סיאט לאון.

אוטומטיות -מאזדה 3 שברולט קרוז או פורד פוקוס.

מאלה מבחינת פנים איכותי המאזדה בטופ.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

באיזה רכב הלך ה- cvt?

למרבה הצער, אני חושב ששברולט, פורד ואופל נמצאים באותה סירת מוניטין או יותר נכון סירת סחירות עם הצרפתיות.

לפיכך באוטומטיות נשארו רק מאזדה 3 או סוזוקי קרוסאובר לא עולה לי עוד רכבים אוטומטים פלנטריים קומפקטיים שלא מהמותגים הנ״ל.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

אמין, ללא התחכמויות ואיכותי זה בדיוק מאזדה 3.

לא בטוח שלאסטרה, פוקוס או קרוז תדמית טובה יותר מל-308, ולדעתי יש יותר פרנקופילים שיחפשו 308 מאוהדי אופל שיחפשו אסטרה.

מה גם שלאסטרה מנוע טורבו חדש שטרם הוכיח את עצמו, וגם הגיר של הקודמת לא נודע כרמים בצורה יוצאת דופן, או בכלל. למאזדה, לעומת זאת, גיר ומנוע שכבר הוכיחו את עצמם (והמנוע נטול טורבו).

לא שהאסטרה היא רכב גרוע, אפילו להיפך, אבל היא לא סחירה, סובלת מירידת ערך די גבוהה והאמינות שלה עדיין דורשת הוכחה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
קיה סיד

לקיה סיד גיר רובוטי כפול מצמד

באיזה רכב הלך ה- cvt?

מהמר על ניסן ג׳וק

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

תודה לכל העוזרים.

אז ירדה האסטרה.

באמת נדלקתי על הסיוויק 1.5 הידנית עוד לפני שכתבתי את הפוסט הזה, אבל לצערי אין בארץ ואין צפי להגעה.

קרוסאובר היה לי, ולא בא לי עוד אחת, אז מכל מה שעלה פה נשארו:

מאזדה 3 אוטומטית

טויוטה קורולה ידנית

מחשבות / תהיות לגביהן?

נ.ב: שם הדגם שהלך בו ה cvt שמור במערכת

פורסם

מאזדה 3 בחירה מצויינת.

נראית מעולה, ביצועים טובים, תא נוסעים איכותי והתנהגות כביש מעולה.

פורסם

פיאט טיפו ידנית יכולה להיות אופציה מעניינת וגם הסחירות בעתיד יכולה להפתיע (ע"ע בראבו).

פורסם

ביקשת לא צרפתית - אבל פיג'ו 308 נכנסת בדיוק לתקציב שלך, משווקת עם גיר יפני ומציעה חבילה מוצלחת באופן כללי.

ואם ניתן לרדת בגודל, אולי כדאי לשקול הונדה ג'אז. מאוד מרווחת, אבל צריך לקחת בחשבון שהיא לא ממש זריזה.

• תוכן חדש...