Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

יונדאי i20 פנסים מזיעים מבפנים, זה לא נראה כמו חדירת מים הרכב עבר כבר גשם חזק ושום מים לא חדרו, הם פשוט מזיעים משום מה, רוב התאורה בפנים היא לד ובתוך בית הפנס יש שקיות כמו שיש בקופסא של נעליים חדשות לדוגמא.

זו מחלה של יונדאי או שזה דבר תקין? לא יודע מה לעשות עם זה, הרכב באחריות אבל לא נראה לי שהם יחליפו את הפנסים, או שזה בכלל אמור להיות ככה?

*** הפנסים ככה מהרגע שהרכב יצא מהחברה, זה לא שפתאום התחיל ככה.

מצרף לכם 2 תמונות מאתמול הרכב היה מונע עם תאורת לד במשך שעה וחצי בערך.

כמעט כל סוף נסיעה זה ככה (יום/ערב), לאחר נסיעות קצרות פחות רואים את זה.

40505956.jpg

51098681.jpg

* תמונה נוספת מיום אחר בשעות היום.

266292.jpg

עריכה אחרונה על ידי LoveSound555
פורסם

אם הפנס ככה מאז שהרכב יצא מהחברה יש כשל ויש לך אחריות, תפנה כמה שיותר מהר, לא ציינת איזו שנה אבל אני מניח שהרכב די חדש.

אם זו מחלה עוד אי אפדר לדעת בדגם כל כך חדש, אבל אני אישית לא נתקלתי באחת, לעומת רכבים כמו מזדה 3 שזו מחלה גורפת.

אתה יכול לפתוח בית מנורה ולתת לו להתייבש כמה דק בשמש בחום הזה, אבל אני הייתי הולך ליבואן ודורש החלפה.

פורסם

תודה על התגובה אלי, הרכב שנת 2017.

חבר הציע לי לפתוח את בית הנורה ולפעמים לתת למקום להתאוורר אבל זה לא פעם פעמיים וזהו, זה מזיע על בסיס קבוע לאחר נסיעה ממושכת.

כשרשמתי שככה קיבלתי את הרכב לא התכוונתי ככה עם הכתמים של הזיעה, הכוונה שמאז שהוא יצא מהחברה כל סוף נסיעה אני רואה על הפנסים כתמים כאלו ואז הם מתייבשים כשהרכב עומד מכובה לכמה שעות.

הכי טוב שאני אפנה ליונדאי אני מבין, מקווה שנקבל תשובה חיובית בנושא.

* אם למישהו יש מידע נוסף למה זה ככה אשמח לקרוא את התגובות שלכם :)

פורסם

תודה על התגובה אלי, הרכב שנת 2017.

חבר הציע לי לפתוח את בית הנורה ולפעמים לתת למקום להתאוורר אבל זה לא פעם פעמיים וזהו, זה מזיע על בסיס קבוע לאחר נסיעה ממושכת.

כשרשמתי שככה קיבלתי את הרכב לא התכוונתי ככה עם הכתמים של הזיעה, הכוונה שמאז שהוא יצא מהחברה כל סוף נסיעה אני רואה על הפנסים כתמים כאלו ואז הם מתייבשים כשהרכב עומד מכובה לכמה שעות.

הכי טוב שאני אפנה ליונדאי אני מבין, מקווה שנקבל תשובה חיובית בנושא.

* אם למישהו יש מידע נוסף למה זה ככה אשמח לקרוא את התגובות שלכם :)

כפי שנאמר לך, פנה בדחיפות לחברה ועדכן אותם. זה לא שיטה לאוורר את הפנס.

פורסם

דיברתי איתם והראתי להם את התמונות ונאמר לי שיש הרבה פניות קודמות ואין תור פנוי השבוע כדי לקבל אותי.

צריך לקבוע תור לשבוע הבא בשביל שיכניסו את הרכב לבדיקה במוסך, נעדכן מה נסגר בסוף שבוע הבא.

תודה רבה.

פורסם

עם החום הזה אני בשוק שהצבעים במכוניות לא נמסים

--------------------------------------------------

בדקת שהמנורה יושבת במקומה? הכל אטום ללא חופשים?

עומר :-)

פורסם

גם בחורף הפנסים הזיעו, יכול להיות הלד המקורי כל כך חזק שגורם לפנס להזיע? אולי יש קשר בכלל לשקיות שנמצאות בתוך בית הפנס?

הכל יושב במקום נבדק אצל Hi-Led, מה גם שהזיעה שאתם רואים בתמונות זה לא שהיה אור דרך דלוק, בכלל לא היה דלוק, מה שהיה דלוק זה הפס לד המקורי התחתון ברכב שנמצא בתוך בית הפנס.

כשהרכב מכובה כמה שעות הכל בסדר לא מזיע שום דבר, רק כאשר הרכב מופעל משום מה עם הזמן הפנסים מזיעים.

• תוכן חדש...