Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל אינסיגניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

[h=2]אופל אינסיגניה 2015[/h]

שלום, קיבלתי הצעה דיי מעניינת על אופל אינסגניה 2015 מנוע 1.6, קילומטרז נמוך מ40 אלף ב85.

אני פשוט לא מצליח למצוא שום מידע עליה, לא טיפולים, לא מחלות, לא איך היבואן שלה.

האם הרכב אמין?

האם הוא כמו שאר הגרמניות (מגיע לטיפול עם סקודה אבל משלם על אאודי?) במחירי הטיפולים והחלפים?

צריכת דלק אמיתית נעה בביקורות בין 1 ל8\11 ואני לא מצליח להבין מה מהם נכון.

אשמח לקצת עזרה, תודה
:)

פורסם

כמה שנים תרצה להחזיק את הרכב ?

צריך לחשוב על יום המכירה ביום הרכישה

לכל הצדקנים שלא מכירים מקרוב וממשיכים לשכנע אנשים שאין תקלות .

בסוף מאחוריי הייעוץ יש בן אדם שיפגע.

פורסם

3 ככה, ראיתי שהיא לא הרכב הכי סחיר בשוק, סך הכל 3 שנים למטה אפשר למצוא את המנוע 2000 ב40 אלף כבר.

השאלה האם זה ככה גם עם המתיחת פנים הזאת?

פורסם (נערך)

האמת על צריכת דלק איפה שהוא באמצע. היבואן דיי הרס את המותג ומוכר במחירי זנות רק לליסינג. אין לה כמעט שוק פרטי.

אולי נשאר להם גרסת 2 ליטר דיזל במקרה ?

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

דיזל גרסה עדיפה על הבנזין מבחינת זמינות כח וצריכת דלק, היו בעיקר מוניות, יהיה קשה לאתר אחת פרטית אבל שווה לנסות.

נהג מונית מאצלנו לקח אותי עם רכב כזה פעם ושאלתי אותו, בסה"כ הרכב אמין ונוסע מאוד יפה.

מה שהפריע לי זה כל הכפתוריאדה שלו בקונסולה :)

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...