Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

איבדתי את עצמי כבר ולכן אני פותח פה הרבה פוסטים לאחרונה,נכון להיום יש לי 30 אלף ש"ח ביד,אני יכול לקנות רכב מנהלים ישן(אני אומר רכב מנהלים כי שם הרכבים לרוב חזקים יותר מרכבים משפחתיים עם מנוע 1.6) למשל מאזדה 6 עם ק"מ די נמוך משנת 2008-2010,או שאני יכול לקנות סיטרואן C4 שנת 2015 עם מנוע 1.2 טורבו שתהיה לא פחות חזקה אך גם חסכונית הרבה יותר אבל בשבילה אצטרך להוסיף עוד 15-20 אלף ש"ח...

הנסיעה שלי מסתכמת ב18 אלף ק"מ בשנה ולפי חישובי הדלק והביטוח יוצא שאני "יחסוך" איזור ה3-4 אלף ש"ח בשנה במידה ואקנה את הסיטרואן ובנוסף הביטוח על המזדה יקר יותר מאשר הסיטרואן.

כלומר בשורה התחתונה יוצא שאם אחזיק את הרכב 4 שנים אז כביכול ההפרש הראשוני יתקזז ואני ינסע ברכב חדש יותר.

מה אתם הייתם עושים?

תודה,

זיו.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

מחזק את גיא, עדיף לך פיג'ו, תרגיש זריזה מה-6 בעיקר בשל הטורבו שלה, היא גם נוסעת ממש טוב יחסית לנפח, לדעתי 9.5 למאה אם אתה סוחט, אבל בכללי רכב נעים מאוד.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

תודה על הדעות אבל אתם קצת מפספסים את הנקודה,השאלה שלי היא האם החשיבה שלי נכונה מבחינת זה שההוצאה של ה15 אלף ש"ח הנוספים שאני משלם מלכתחילה יתקזזו תוך 3-4 שנים בגלל שהסיטרואן(או הפג'ו) חסכוניות בהרבה וחדשות בהרבה,מצד שני הם יותר מסובכות טכנולוגית ובמידה ומשהו יתקלקל זה יעלה הרבה יותר מתיקונים במאזדה..

מה דעתכם?

פורסם

הפיג'ו והסיטרואן של היום פחות מועדות לתקלות כמו פעם, אני חושב שעשו קצת עוול למותגים האלה, כן יש תקלות אבל לא בסקאלה כמו פעם, מה גם שאין חברה שחפה מבעיות בכללי,

לדעתי תמיד עדיך לשאוף לרכב צעיר יותר בשנים, למרות שלא תמיד הגיל מעיד על איכות הרכב,

כבר ראיתי רכבים שנתון 2017 שחוטים גמורים ורכבי שנת 2004 שמורים בקנאות משוגעת שיסעו עוד הרבה שנים.

Xpeng P7 LR - For me

פורסם

אני גם בחיפושים אחרי 308/סי4 טורבו בת 3 ולדעתי אין למצוא כזה רכב שמור ב 50k. גם ממה שראיתי ביד 2 וגם מבדיקות בטריידים למניהים.

Sent from my Moto G (5) Plus using Tapatalk

פורסם

חשיבה מוזרה.

מה אתה מחפש ברכב? מרחב? מושבי עור? כוח? חיסכון בדלק? פוזה?

כי ההגיון בלבחור סי 4 על פני מאזדה 6 כי היא חסכונית יותר, שווה ערך להמלצה על ביטרואן סי 1 על פני סי 4.

מבטיח לך שסי 1 ב 15 אלף, תחסוך לך ב 4 שנים הרבה יותר מ 2 הרכבים הנ"ל.

פורסם

אני מחפש רכב מרווח,חזק יחסית(יותר חזק ממשפחתית 1.6),אמין וכמובן שאשמח לצריכת דלק טובה,פוזה לא מעניינת אותי...

פורסם

ב30K תקציב יש לך מספיק רכבים על מנת שלא תצטרך למשוך את התקציב.

למעט נסועה של 18K בשנה, כמה אנשים יסעו ברכב ? צריך בוסטרים ?

אם אתה רווק+1 אפשר ללכת על רכב בצורת סופר מיני (כמו מאזדה 2 סוויפט וכו') וכך תוכל לרכוש שנתון בין המאזדה 6 לC4 וגם לשלם הוצאות יותר שפויות.

בהצלחה

לכל הצדקנים שלא מכירים מקרוב וממשיכים לשכנע אנשים שאין תקלות .

בסוף מאחוריי הייעוץ יש בן אדם שיפגע.

פורסם

אם אתה 2.07 אז לך על קטגוריית המנהלים, או עדיף, מיני ואן, לאנשים גבוהים רכב עם רצפה נמוכה וגג גבוה הם הרבה יותר נוחים, אני כולה 1.93 והרבה יותר נוח לי ברנו סניק ממאזדה 6 או משפחתית רגילה, אתה תשלם קצת בדלק אבל תרוויח המון בנוחות ומרווח, יתרון נוסף שהם נמכרים במחירים מצחיקים.

פורסם

איך הסיטרואן C4 והפג'ו 308 עם מנועי 1.2 טורבו מבחינת אמינות?הם כבר בני 3-4 שנים,האם ניתן להסתמך על האמינות שלהם?אני קורא המון ביקורות טובות על המנוע הזה אבל לא רשום הרבה על האמינות שלו לטווח הרחוק,קראתי שהייתה איזשהי בעיה עם המנוע הזה ללא הטורבו(בפג'ו 208 למשל) משהו עם חיישן קראנק.

האם יש מישהו שיש לו את הרכב 3-4 שנים ויכול להאיר את עניי בנוגע לאמינות שלו?

אני אחד ששומר על הרכבים שלו ולא מפספס טיפולים ודברים כאלה אבל במידה ואלך על זה זה יהיה הרכב הראשון שלי עם טורבו וזה יהיה הרכב הראשון שמסובך טכנולוגית כלכך ומכאן מגיע הפחד.

תודה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש כאלה אצלנו בעבודה, שמעתי מכמה אנשים שהיו להן בעיות במנוע שבגינן הרכב היה כמה ימים במוסך, חקרתי מעט אך לא ידעו מה הוחלף.

אחרי 3-4 שנים באחזקת ליסינג ונהיגת ליסינג אני יכול להעיד שהרכב רועש מבפנים, רעש של מנוע דיזל לפעמים, סוחב בסדר שלוחצים. מזגן חזק, מרווח מאוד מאחור בגרסת סטיישן.

לדעתי עדיף לך מנהלים בגלל הגובה שלך, אתה תרגיש לא נעים במשפחתיות הרגילות.

אצלי ברכב חבר 2.01 ששוקל 120 קילו ישב כמו מלך והיה לו מאוד נוח, בחור גדול מאוד :)

Xpeng P7 LR - For me

• תוכן חדש...