Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ילד בן 7 לא יוכל לתפעל את המראה בצורה אפקטיבית. ובשיטות של חמס אפשר להצמיד אותו לכל אחד אחר, גם בלי מראה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה הבעיה לתפעל מראה?

לא מדובר על מראות גדולות. גם הרבה קטנות יתנו את אותו אפקט מבחינתם.

Sent from ...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
מה הבעיה לתפעל מראה?

לא מדובר על מראות גדולות. גם הרבה קטנות יתנו את אותו אפקט מבחינתם.

Sent from ...

הבדיחה המשעשעת עם המראה טובה לסרטי קולנוע עם עלילה בשקל תשעים, בערך כמו רוב העלילות שהם חיים וממציאים לעצמם.

לתהיה שנשאלה, צלף חשוף הוא צלף מת. זה הבסיס לתורת הצליפה והקליעה.

ילד בן עשר עם מראה מהשירותים לא יכול לאתר צלף ולסנוור אותו.

אני משער שמפקד הגזרה שמיקם את הצלפים והקלעים יודע את זה.

פורסם

אם אני מבין נכון מהפרסומים הצלפים שלנו יחסית חשופים

הם שוכבים על תלוליות עפר מול המפגינים

זה לא בדיוק וויטנאם פה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

זה קטע חמוד עם המראות.

אנשים מדמיינים צלפים מסתנוורים, שלא רואים אנשים מתקרבים לגדר, או לא רואים מי חמוש, לא יכולים לכוון וכו'

במציאות הם פשוט רואים חבורה של מפגרים עומדים עם מראות.

V5

פורסם

תכלס, זה לא משנה איפה הצלף, כל עוד המסתנן מגיע מתוך אלומת האור שמוחזרת מהמראה, הצלף לא רואה אותו ואם יראה, לא יוכל לכוון עליו בדיוק כמו שעוף דורס יורד על טרף או בצורה זהה, מפציץ יורד על מטרה קרקעית, תמיד באים "מתוך" השמש.

אתה מניח צלף יחיד. אם יש צלפים עם גזרות חופפות זה לא ממש יעבוד כי תמיד יהיה צלף שאותו מסתנן לא יבוא לו מתוך השמש/מראה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אתה מניח מראה יחידה...

בכל מקרה, עזוב כמה צלפים ועזוב כמה מראות, התשובה ברורה, מראות מאוד מקשות על עבודת הצלף.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

גם אם יש מראה נוספת על הצלף השני, המסתנן לא יבוא מתוכה, אלא מתוך המראה שלא מסנוורת כי היא מכוונת לצלף הראשון. כוורת פשוטה תפתור את זה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

זה לא בדיוק וויטנאם פה.

לא רק שזה לא ויאטנם אלא שאין בצהל תו"ל לצלף כזה.

גם אם יש מראה נוספת על הצלף השני, המסתנן לא יבוא מתוכה, אלא מתוך המראה שלא מסנוורת כי היא מכוונת לצלף הראשון. כוורת פשוטה תפתור את זה.

יאללה, חסל התפלפלויות.

חמאס מעמיד 50 ילדים (שלא להגיד 1000) שמשחקים עם מראות בארבע סנט מעלי-אקספרס וזה יקשה מאוד(!) על צלפים לעבוד.

פורסם

חמאס מעמיד 50 ילדים (שלא להגיד 1000) שמשחקים עם מראות בארבע סנט מעלי-אקספרס וזה יקשה מאוד(!) על צלפים לעבוד.

אמרת מראות מעלי אמרת הכל. אם זה תלוי בדואר ישראל המראות האלה יגיעו בזמן לסנוור את אנשי המאדים כשיחליטו שהגיע הזמן לפלוש לכדור הארץ.

דואר ישראל- חזק בבטחון.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

צודק, הייתי צריך לכתוב עליבאבא, הוא היה בטוח נרתם למטרה של אחיו הפלסטינים.

פורסם

קשה לי להאמין שאנשים אשכרה לוקחים את זה ברצינות, אפילו טיפה.

צאו רגע החוצה עם מראה בגודל סביר (גודל של מסך פלאפון עד טאבלט)

תשקפו את השמש על הקיר, תבחרו נקודה שתהיה ה "צלף" שלכם.

עכשיו תתרחקו 15 מטר. אתם צריכים לראות את נקודת האור שלכם כדי לדעת לאן לכוון אותה, נכון?

תנסו את התעלול הזה מ 300 מטר, לא תראו שום כלום, בטח שלא לכוון אל צלף שממרחק כזה הוא בגודל של נמלה פחות או יותר.

ומה מבחינת הצלף, במידה ומישהו הצליח לתפוס את הזוית המושלמת הזו?

לזוז 15 ס"מ שמאלה, פיניטו.

חמאס בנו מכשיר שמחזיר את השמש אל עיני הצלפים שלנו בדיוק של 100%?

אפשר להשתמש במקטב מסתובב, האור המקוטב החוזר מהמראה "יעלם" (או לפחות יופחת לרמה שלא מציקה, כי הזוית משתנה קצת כל הזמן), כל השאר יראה פרפקט.

פורסם

בעולם המודיעין יש מושג ושמו אלארמיזם. במידה מסוימת, זה כשל שמובנה במקצוע, כפי שקורה בהרבה תחומים: אם אני איש מודיעין שאחראי על המתרחש ברצועת עזה, לדוגמה, לעולם לא יקום יום שאני אגיד "הכל בסדר בגזרה שלי. אפשר לסגור את הבסטה וללכת הביתה."

אז מה עושים כשאכן זה המצב? פשוט מאוד: מאדירים את יכולות היריב. אז כל מראת שירותים שילד מעזה מחזיק היא פתאום מתקן משוכלל להטעיית צלפים, כל טיסן הוא כלי טיס בלתי-מאויש חמקני, וכך הלאה. ומאחר וכל אדם בארצנו הוא יוצא צבא, הנטיה הזו קנתה שביתה גם בציבור הרחב.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)

אני מקווה שביום שישי יירד גשם או יהייה יום סגרירי עם עננים בגובה רב או נמוך.

תדעו לכם שבכלי טייס החופה או השמשות במסוקים עשויים מפוליקארבונט ושריטה הכי קלה בשמשה פוסלת את השמשה בגלל הסיכוי של סינוור כתוצאה מהשריטה.

אל תשאלו אותי את התאוריה העומדת מאחורי הרעיון כי אינני זוכר אבל בתור יוצא חיל האוויר לשעבר זו הייתה הפעולה הנדרשת.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

צה"ל יכול לאמץ את התו"ל של משטרת התנועה. להציב צלפים מקרטון שיסונוורו ושבמקום אחר יוצבו צלפים אחרים, נסתרים, שיורידו את המסנוורים יחד עם המתפרעים האלימים מסכני הגדר.

• תוכן חדש...