Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בטוח שפתחו כמה וכמה אשכולות וראיתי אותם, אני מחפש כבר תקוםה רכב מיני שיתאים לי.. הפאגו והצרפתיות ממש זוולות ומפתות אבל כולם אומרים תתרחק!! השאלה היא באמת למה??

אם כןן המליצו לי פיאט פנדה?

אני מחפש רכב זול כמה ישותר חסכוני בדלק קטן לא חייב חזק.. לנסיעות יומיות של עד 20 קילומטר בינערוני.. במישור.. המלצות ייתקבלו בחום!!! כמובן שאשמח לחוות דעת על הרכב מבחינת אחזקה וטיפולים וכו

פורסם

א. פיאט פנדה היא בכלל רכב איטלקי (שמיוצר בפולין, אבל לא חשוב).

ב. הצרפתיות - סטיגמות בעיקר, בייחוד כשמדובר בדגמים החדשים. שלא נדבר על זה שפג'ו 107 למשל היא למעשה טויוטה אייגו עם עיצוב שונה וסמל "לא נכון" על מכסה המנוע. (למה סמל לא נכון? כי סביר להניח שאייגו תמכר מהר יותר כי היא "יפנית")

בק"מ שלך אין יותר מדי משמעות לרכב חסכוני, כלומר, על 500-600 ק"מ, ההפרש בין רכב שעושה 1:15 לבין רכב שעושה 1:10 יהיה קטן יחסית, משהו כמו 100-150₪ בחודש, לא משמעותי מאוד.

בכל מקרה, פנדה יכולה להיות אופציה טובה. חסכונית יחסית, קטנה, תחזוקה זולה יחסית. יש לך סיכום של יוליאן, תנסה לחפש.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...