Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיג'ו בנזין עם מעל 300 אלף ק"מ זה גם גבוה. אימפרזה שתיינית.

פרט קצת לגבי הצרכים (כמה נוסע, עיר וכו) ומה חשוב לך ברכב.

אגב, לא ציינת בפאביה אם הגיר ידני. מדובר בקנייה בסוג של הימור, שיכול להיות משתלם, ולא מתאים לכל אחד כאמור.

פורסם

פאביה דיזל היו רק ידניות, בשנת 2007 למייטב זכרוני הוצעו בפאביה או 1.9TDI או 1.4TDI שזה מנוע 3 צילינדרים, וכבר לא היה את ה 1.9SDI האטמוספרי.

ואני חוזר - אין שום בעיה למצוא ב 7500 ש"ח רכב סביר עם פחות מ 200 אלף ק"מ.

פורסם

אני לא מסכים, לא מדובר במכונית החסכונית ביותר, אבל מהניסיון שלי לא שתיינית כפייתית כמו שעושים ממנה, על פי אנג'י עושה בתוך העיר 1:9-11 באופן קבוע וזו באמת התחושה כשאני מגיע לתחנת דלק. זה עם הגיר הידני ונסיעה סבירה לחלוטין.

אם פותח השרשור לא מגיע לקילומטרז' גבוה כל שנה, ההבדלים בצריכת הדלק נהיים יחסית זניחים, אבל הוא נשאר עם אוטו אמין ונוח ביחס לשנתון.

זה בנוגע לאימפרזה, ישנן עוד חלופות לא רעות בתקציב הזה.

פיג'ו בנזין עם מעל 300 אלף ק"מ זה גם גבוה. אימפרזה שתיינית.

פרט קצת לגבי הצרכים (כמה נוסע, עיר וכו) ומה חשוב לך ברכב.

אגב, לא ציינת בפאביה אם הגיר ידני. מדובר בקנייה בסוג של הימור, שיכול להיות משתלם, ולא מתאים לכל אחד כאמור.

פורסם

תודה על העצות, ירדתי מהפאביה. לגבי האימפרזה היא לא שתיינית יש לי אותה כרגע (2009 אוטומט b3 סדאן). מה שכן, כושר הסחיבה נמוך. הרכב שאני רוצה לקנות כרגע הוא בעיקר לנסיעות בין עירוניות (90 אחוז לפחות) ויסע בערך 600 ק"מ בחודש. מקסימום 800

פורסם

תיכנס לפורום מכירת רכבים ( כאן בקארספורום ). יש לך כמה אופציות סביב התקציב ( פולו, 307, לאון ) עם קילומטראז' נורמלי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

דווקא המנהל במוסך של פג'ו המליץ לי לקחת את ה 206 שעשתה 300,000 ק"מ. גיר ידני + הוחלף ראש מנוע. גם הציע לי להביא אותו אליהם לבדיקה קטנה (הרמה על הליפט לראות שאין תקלות נזילות וכדומה)

פורסם

אלטרנטורים לא מחזירים 300 אלף. סטרטרים גם. בולמי זעזועים גם. תושבות מנוע וגומיות מתלה גם. לינקים של הגיר הידני לרוב גם לא. מנגנוני חלונות חשמל גם לא. לפעמים גם לא מיסבי גלגל ועוד המון מכלולים.

ברכב עם 300.000 ק"מ כל הדברים האלו או שעומדים לפני החלפה או שכבר הוחלפו במשהו תחליפי/משומש/מפירוק/משופץ ובקרוב ידרשו החלפה נוספת.

חפש רכב עם ק"מ נמוך יותר.

פורסם
אלטרנטורים לא מחזירים 300 אלף. סטרטרים גם. בולמי זעזועים גם. תושבות מנוע וגומיות מתלה גם. לינקים של הגיר הידני לרוב גם לא. מנגנוני חלונות חשמל גם לא. לפעמים גם לא מיסבי גלגל ועוד המון מכלולים.

ברכב עם 300.000 ק"מ כל הדברים האלו או שעומדים לפני החלפה או שכבר הוחלפו במשהו תחליפי/משומש/מפירוק/משופץ ובקרוב ידרשו החלפה נוספת.

חפש רכב עם ק"מ נמוך יותר.

תודה בוקי. כל הדברים האלו שכתבת- יגידו לי בבדיקת קניה מה המצב שלהם? או שלעולם לא אוכל לדעת?

פורסם

בוא ניקח לדוגמא נורת ליבון רגילה בחדר שרותים. אנחנו יודעים מניסיון שבערך כל שנה היא נשרפת וצריך להחליף אותה.

לנורה שעבדה 11 חודשים יש סיכוי גבוה יותר להישרף מאשר לנורה שעבדה 3 חודשים.

כשאתה מסתכל על הנורה הזאת בלי שאתה יודע כמה זמן היא עבדה, אתה יכול לאמור משהו קונקרטי?

לא.

זה קצת בהכללה, אבל זה העיקרון. כמובן שיש מכלולים שכן ניתן להעריך את מצבם אבל אף אחד לא יכול לבדוק לך כמה זמן עוד יחזיק מנוע של חלון חשמל (שוב, דוגמא בלבד). אתה מסתמך על זה שברכב עם 300 אלף ק"מ הוא עבד כפול מאשר ברכב עם 150 אלף.

פורסם

בתקציב שלך יש מגוון מכוניות טובות מאוד מ- 20089.

נכון, צרפתיות, אבל הן כל כך זולות, אתה יכול לחפש לך בונבוניירה של ממש (יד ראשונה, קילומטראז' נמוך), וגם, אין להשוות את הנוחיות, הבטיחות וצריכת הדלק ה(יחסית) נמוכה שלהן.

תמצא ידנית, עוד יותר טוב, אבל גם האוטומטיות מצויינות.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...