Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 90 אלף ליונדאי i35 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יודנאי i35 שנת 2013 עם 96 אלף ק"מ.

איזה טיפול הוא צריך לעשות ב90 אלף? מה כולל הטיפול?

האם יש לרכב הזה טיפול טיימינג או טיפול אחר גדול?

וכל כמה ק"מ צריך לבצע טיפול ומה סדר גודל מחיר?

תודה.

פורסם

מתוך האתר של יונדאי ישראל ניתן להוריד את ספר הרכב בעברית עבור מודל 2014, זהה לשלך להבנתי (אולי הוא נמצא אצלך בתא כפפות?)

בספר בסעיף 7 נמצאת תוכנית התחזוקה השוטפת, כל הטיפולים מפורטים

https://www.hyundaimotors.co.il/wp-content/uploads/2014/01/Book-I35-Elantra-2011.compressed.pdf

פורסם
מתוך האתר של יונדאי ישראל ניתן להוריד את ספר הרכב בעברית עבור מודל 2014, זהה לשלך להבנתי (אולי הוא נמצא אצלך בתא כפפות?)

בספר בסעיף 7 נמצאת תוכנית התחזוקה השוטפת, כל הטיפולים מפורטים

https://www.hyundaimotors.co.il/wp-content/uploads/2014/01/Book-I35-Elantra-2011.compressed.pdf

על פי מה הסקת שמדובר באחזקה זהה לשנת 2013? גם אני חפשתי באתר של יונדאי וראיתי רק את 2014.

בנוסף אין לי את הספר טיפולים, אחרת הייתי מעיין בו.

תודה לך.

פורסם (נערך)

היי,

הבחור שהגיב לך צודק, מדובר באותו דגם בין השנים 2011-2015 ומפרט הטיפולים שלהם זהה.

בטיפול 90,000 אתה צריך להחליף:

שמן מנוע

מסנן שמן

מסנן אוויר

מסנן מזגן

ונוזל בלם.

טיפולים צריך לבצע ברכב שלך כל 15,000 ק"מ או שנה (הראשון מבניהם). יש ברכב שרשרת טיימינג (עשויה מתכת) ולכן אין דרישה להחליף אותה באופן יזום (חשוב להקשיב למנוע וללכת לבדוק רעשים מוזרים, למשל אם יש רעש חזק בהנעה). הטיפולים ה"גדולים" יחסית הם טיפולים בהם צריך להחליף מצתים, כל 60,000 ק"מ.

מקווה שעזרתי לך.

עריכה אחרונה על ידי autority.co.il
  • תוכן חדש...