Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאליבו 06-08 או ביואיק 06-07

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מתלבט בין ביואיק לוצרן/לה קרוס 06-07

מאליבו06-08

אשמח להמלצות

ומה המחלות בכל רכב

מה הדגמים המומלצים והאם בוצעו שינוים לטובה או רע בשנתונים האלה

פורסם

לא מכיר את הביואיק.

היו בבעלותי 3 מאליבו: 2005, 2007, 2010, כולם עםמנוע 3.5 ליטר.ה2010 (זהה ל ל2008) היתה טובה משמעותית מהשתיים הקודמות.

נסיעה מאד נעימה ושקטה, חסרת מאמץ. הרכבים נרכשו חדשים - ולכן קשה לי להצביע על תקלות מיוחדות.

תצרוכת דלק בעיר - כ 6 קמ לליטר...

פורסם

^ ממש לא..

כל אדם עם הכנסה סבירה ונסועה בינונית לא יתקשה כ"כ להחזיק ביואיק כמו שהוא מחפש.

מה גם שהביואיק הנ"ל לא רכבים בעייתיים.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

לקנות רכב שאין יבוא שלו לארץ יותר, מעל 7 שנים כך שהיבואן לא מחויב להחזיק חלקים שלו במלאי, כל תקלה קטנה יכולה להשבית את הרכב לזמן ארוך, אפילו בקלית שבורה לא תעבור טסט ותחכה המון זמן עד שתייבא את החלק מחו"ל, לא נכנסתי פה בכלל לרכב עצמו, רק תבין לאן אתה הולך.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם

אז תלך על מאליבו 2010 מנוע 3.5, הרכב עוד מטופל במוסכים ויספק חווית נסיעה כמו הביואיק, אני נהגתי על אחת - אחלה של רכב, המון אוטו בכלום כסף

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

מסכים אתך אלוני.

אגב, יש אחת כזאת 2010 כרגע ביד 2, עם נתונים הזויים בדגם הכי מפואר (עור חלון גג וכו'), אך המחיר קצת גבוה- כדאי להתמקח.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

הייתי הולך לנסוע, אבא שלי כמעט קנה אחת , בסוף נכנע לאודי A6 מנוע 2.4. אבל עדיין זוכר שהנסיעה על המאליבו הייתה תענוג. כמובן 3.5, המנוע 2.4 די קטן למשקל של הרכב ומרגישים שאין לו מספיק כח.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...