Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

מחפש בר קוקטיילים בתל אביב (או במרכז), עם אווירה טובה, שירות מצוין ומבחר קוקטיילים משובח, גם מבחינת טעם וגם מבחינת מראה וצורת הגשה. רצוי גם תפריט אוכל טוב.

מיועד לחגיגות יום הולדת (כ-10-12 אנשים, גילאי 25-30).

כרגע הבל בוי והאימפריאל קוקטייל בר בתל אביב נראים כהכי מתאימים מבחינת הדרישות, אז אשמח לשמוע חוות דעת לגביהם או המלצות על מקומות אחרים.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם

בלבוי מקום מעולה עם אווירה טובה וגם מספיק מרחב ל10-12 איש. כבר פעמיים יצא לי להיות שם באירועים של 8-10 אנשים, וזה נורא נחמד. כראה הכי יתאים לציפיות שלך. קח בחשבון שלפעמים יש מלצרים קצת יותר פלצניים שם.

אימפריאל יותר קטן ואינטימי. לדעתי מתאים יותר לדייט, לא קבוצה גדולה. הרבה פחות אוהב את הבר השני של האימפריאל, שנמצא באותו המלון. לדעתי הרמה שם פחות טובה.

כמובן, יש גם את ה223 על דיזנגוף, שגם שם אמור להיות מקום לעשרה אנשים.

בכל אחד מהם יש גם הפי האורס במהלך כל השבוע, מה שהופך את העסק ליותר נגיש (קוקטייל ממוצע בכל אחד מהם עולה כ-55 - 60 שח).

בכל אחד מהם האוכל גם די סבבה, אבל בעיקר כמנות מלוות, מכיוון שהמנות די קטנות.

יש עוד מקומות בעיר, אבל מאלו שלי יצא להיות בהם, בדרך כלל הרמה והדיוק היו פחות טובים משלושת אלו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

סורא מארה .

אחד האהובים עליי .

וודו - אם חשקה נפשכם לפזז קצת אחרי הדרינק .

אה-לה רמפה - מאחורי בית המשפט בשוקן , מעט היפסטרי אבל אני אוהב .

קן הקוקייה - טרם דגמתי :)

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

האינמפריאל אכן מעולה, במיוחד בהפי האוור, אבל לא מתאים לקבוצות של יותר מ- 8 אנשים (וגם לקבוצה כזאת יש רק מקום אפשרי אחד)

פורסם (נערך)

תודה על הרעיונות.

לבל בוי הכי התחברתי מבחינת אווירה, מראה וכדומה, אבל כבר לא נשאר שם מקום ל-10-12 איש כשהתקשרתי.

הסורה מארה גם נראה מאוד נחמד (לא הכרתי אותו), אבל גם שם לא נשאר מקום.

כרגע הזמנתי מקום ל-223, אבל מהתמונות קשה להבין - עד כמה המקום מרווח בפנים (מבחינת ישיבה, מרחק בין שולחנות) ועד כמה ניתן לנהל שם שיחה, מבחינת עוצמת המוזיקה?

אם יש המלצות לעוד מקומות בסגנון (גם הסגנון של הסורה מארה יכול להתאים) אז אשמח לשמוע.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם

ב-223 יהיה לך קצת קשה לנהל שיחה של 8 אנשים, בדרך כלל המוזיקה די רועשת.

חושב שאמור להיות להם מקום למעלה (בקומה השניה) שיותר מתאים לקבוצה גדולה. למטה יש בערך 2-3 שולחנות שאפשר לחבר, וזה יכול להיות טיפה צפוף.

מבחינת הרמה אני מאוד אוהב אותם, הייתי שם כבר עשרות פעמים במצטבר, ורק פעם אחת היה קוקטייל שפחות אהבתי, והם זיכו אותי עליו בלי שאפילו ביקשתי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...