Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עכשיו כשאני חושב על זה. אם יהיה לי את הכסף לקנות פרארי, הדבר האחרון שידאיג אותי זה שמתקינים לי מובילאיי. פאק איט.
להיפך. קניתי רכב במליוני שקלים ואיזה פרחח בן 20 יפרק אותו לגורמים לפני שבכלל ראיתי את הרכב?

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

איזה באסה! אתמול הייתי בסוכנות פרארי עם מזוודה מלאה במזומנים. ששמעתי על המובילאיי התעצבנתי ועזבתי את המקום.

נשאר עם הרכב חברה וזהו :x

ועכשיו ברצינות מה שאאודי אמר כ"כ נכון! מפקידים בידי מתקין רנדומלי רכב שעולה מליונים! עוד לפני שעלה על הכביש :shock:

המחשבה של פירוק הרכב בזלזול האופייני למתקינים מהסוג הזה (ובכלל), ללא יראת הכבוד שמגיעה לפרארי חדשה (או לרכוש של מישהו המופקד בידך) מחליאה אותי. ועוד בשביל מה...

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם
להיפך. קניתי רכב במליוני שקלים ואיזה פרחח בן 20 יפרק אותו לגורמים לפני שבכלל ראיתי את הרכב?

מי אמר שזה פרחח בן 20 ולא איש מקצוע מוכשר בן 35? אגב זה גם תקף לכל ביקור שלך ושל מישהו אחר במוסך. מי אמר שהמכונאי מקצועי?

פורסם (נערך)

נכון. אבל יכול להיות שזה לא מישהו מקצועי. וזה מה שמפחיד :-(

משלמים כ"כ הרבה כדי שיגיע מקורי למהדרין כפי שהיצרן רצה שתחווה את הרכב ולצערי המובילאיי די הורס בקטע הזה.

בכל מקרה, כשמשהו בא לקנות פרארי זה משהו בסגנון: (המחירים מהאתר של פרארי)

רוצה מצת רכב משובץ יהלומים בתוספת של 5000$? שים שים.

רוצה שטיחי רכב שעשויים משערות של גורילת הרים בתוספת של 750$? כמובן! שים.

רוצה מתגי חלונות חשמל מזכוכית חלבית מצופה ציפוי גורילה ב500$ ? שים!

רוצה הגה ספורט שעשוי מפרסות של למה בתוספת של 1000$? ברור !.

רוצה מובילאיי?.. מה זה?.. "תוספת בטיחות" .. אלא מה? שים! :)

אז לא נראה שמישהו שיקנה פרארי יתבאס יותר מדי :p

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם
הקטע שרכבים ללא מערכות בטיחות מקוריות מייצרים בניגוד לרכבים ללא כריית אוויר abs וesp.

מייצרים גם מכוניות ללא כריות אוויר, abs ו-esp.

ואילו התקנה הזו לא היתה קיימת, גם סביר להניח שהיית רואה מכוניות כאלו על כבישי ישראל.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם
מי אמר שזה פרחח בן 20 ולא איש מקצוע מוכשר בן 35? אגב זה גם תקף לכל ביקור שלך ושל מישהו אחר במוסך. מי אמר שהמכונאי מקצועי?

זו עיקר הבעיה פה. אתה אולי מכיר מתקין מקצועי בן 35 שאתה סומך עליו. רק שאתה כלקוח לא קובע מי יתקין ויבואן הרכב שולח את הרכב למתקינים מטעמו. אתה יכול לנחש לבד איזה שיקולים יעלו בבחירת מתקין.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

במקרה יצא לי לבלות כמה ימים בסדנא ישראלית שמבצעת התקנות יבואן לרכבי יוקרה ואני חייב להגיד שרמת העבודה שם גבוהה מאוד. זה כולל טיפול ברכבים מכוסים לחלוטין גם מבחוץ וגם מבפנים, עבודה עם שרטוטים מקוריים של היצרן, אחסון של כל חלקי הרכב שמפרקים בשקיות יעודיות ועוד. כמובן שמדובר ברכבים שעולים למעלה ממיליון ש"ח.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

נשמע מעודד, רק חבל שזה לא ככה גם ברכבים פשוטים יותר.

כמה קשה עובדים אנשים בשביל להתפנק ברכב חדש, וכשמקבלים רכב חדש שעשו בו התקנות גרועות זה כ"כ מאכזב.

פורסם
מייצרים גם מכוניות ללא כריות אוויר, abs ו-esp.

ואילו התקנה הזו לא היתה קיימת, גם סביר להניח שהיית רואה מכוניות כאלו על כבישי ישראל.

איזה רכבים ?

פורסם
במקרה יצא לי לבלות כמה ימים בסדנא ישראלית שמבצעת התקנות יבואן לרכבי יוקרה ואני חייב להגיד שרמת העבודה שם גבוהה מאוד. זה כולל טיפול ברכבים מכוסים לחלוטין גם מבחוץ וגם מבפנים, עבודה עם שרטוטים מקוריים של היצרן, אחסון של כל חלקי הרכב שמפרקים בשקיות יעודיות ועוד. כמובן שמדובר ברכבים שעולים למעלה ממיליון ש"ח.

ורכב בחצי מליון יעמוד בתור עם כל רכבי הליסינג ימתין להתעללות?

פורסם

רכב שעלותו למעלה ממיליון ש"ח מצריך התקנות מקומיות של היבואן?

חוץ מקודנית, מה עוד נדרש בו?

פורסם

לדעתי האישית, כמו שרכבי על נוסעים עם לוחיות רישוי לא סטנדרטיות או לא קיימות ככה גם יהיה היחס של הבעלים להתקנת מובילאיי.

בינינו חובבי הרכב, ביזיון מוחלט שמכניסים מובילאיי או כל התקנה מקומית אחרת לרכבים כאלה.

פורסם
רכב שעלותו למעלה ממיליון ש"ח מצריך התקנות מקומיות של היבואן?

חוץ מקודנית, מה עוד נדרש בו?

קודנית, איתוראן, מערכת ניווט. ועכשיו גם כנראה מוביל איי.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...