Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפשים רכב עד 35 אלף ש"ח ועדיפות לפחות, 30 אלף יהיה מצויין, דברים חשובים:

*זוג סטודנטים - עדיפות לרכב שידוע כאמין ושלא ידרוש הרבה תחזוקה (אין זמן וכסף לזה).

*הרכב ישמש לנסיעות פנימיות קצרות ופעם-פעמיים בשבוע לנסיעה מחוץ לעיר של בערך 150 ק"מ.

*עדיפות לתא מטען בגודל סביר-ביומיום אין ממש צורך רק בנסיעות ארוכות עם 4-6 תיקים בינוניים, ושיהיה נוח לעוד 2 אנשים מאחורה - מסיעים טרמפיסטים מדי פעם.

*אוטומט

*נוחות סבירה לכמה נהגים (גבוה/ממוצע/נמוך)

*צריכת דלק סבירה עד חסכונית

אין כרגע התלבטות בין דגמים, מחפש הכוונה כללית מה כדאי לחפש ולבדוק,דגמים מומלצים, איזה יד/קילומטרז, פרטי/ליסינג וכו'.

- חשבתי על 2011 ומעלה מקטגוריית סופר-מיני ומעלה.

תנו בהמלצות, תודה מראש!

פורסם
מחפשים רכב עד 35 אלף ש"ח ועדיפות לפחות, 30 אלף יהיה מצויין, דברים חשובים:

*זוג סטודנטים - עדיפות לרכב שידוע כאמין ושלא ידרוש הרבה תחזוקה (אין זמן וכסף לזה).

*הרכב ישמש לנסיעות פנימיות קצרות ופעם-פעמיים בשבוע לנסיעה מחוץ לעיר של בערך 150 ק"מ.

*עדיפות לתא מטען בגודל סביר-ביומיום אין ממש צורך רק בנסיעות ארוכות עם 4-6 תיקים בינוניים, ושיהיה נוח לעוד 2 אנשים מאחורה - מסיעים טרמפיסטים מדי פעם.

*אוטומט

*נוחות סבירה לכמה נהגים (גבוה/ממוצע/נמוך)

*צריכת דלק סבירה עד חסכונית

אין כרגע התלבטות בין דגמים, מחפש הכוונה כללית מה כדאי לחפש ולבדוק,דגמים מומלצים, איזה יד/קילומטרז, פרטי/ליסינג וכו'.

- חשבתי על 2011 ומעלה מקטגוריית סופר-מיני ומעלה.

תנו בהמלצות, תודה מראש!

"שלא ידרוש הרבה תחזוקה".. אין דבר כזה רכב סטודנט ב 35k :) חחחחחחחחחחחחחח אתה סטודנט ?
פורסם

קיה פורטה

מיצובישי לנסר

על היונדאי i30 הייתי מוותר, יש לה כמה מחלות קטנות ומעצבנות כמו יוניט ברקס שמתקלקל, ומתגי חלונות שמפסיקין לעבוד. האוטו יחסית נוקשה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
"שלא ידרוש הרבה תחזוקה".. אין דבר כזה רכב סטודנט ב 35k :) חחחחחחחחחחחחחח אתה סטודנט ?

חחח לא הבנתי את העקיצה, זה הסכום שיש ברשותי לקנות רכב ונראה לי דרישה הגיונית אם ידוע מראש על דגם מסויים שיש איתו בעיות להימנע מהדגם הנ"ל..

פורסם

חחח לא הבנתי את העקיצה, זה הסכום שיש ברשותי לקנות רכב ונראה לי דרישה הגיונית אם ידוע מראש על דגם מסויים שיש איתו בעיות להימנע מהדגם הנ"ל..

פיאט פונטו, דיאטסו סיריון
פורסם

לסיריון תא מטען ממש ממש מצומצם. לא נראה לי שתתאים פה (למרות שפרט לזה היא לא רעה בכלל).

הפונטו היא רובוטית, לטעמי יש אלטרנטיבות עדיפות.

אם סופר מיני מספיקה לכם, פיאסטה (מנוע 1.4) תהיה לא רעה. אם לא, המשפחתיות שהוצעו קודם הן אפשרות טובה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

במידה והרכב במצב טוב ומטופל אז זה נשמע אחלה.

ברשותנו במשפחה 2 פיאסטות, האחת ידנית (2014) והשניה רובוטית (2013).

נניח בצד את עניין הגיר הרובוטי (שכן עשה בעיות ולכן המליצו לך על שנתונים המוקדמים יותר)

המכוניות פשוט אחלה!! נוחות, לא עושות בעיות, הטיפולים במחירים ממוצעים והצריכה סבירה (עם כי לא מבריקה).

במשך שנה הסעתי טרמפיסטים על בסיס יומי ולא נשמעו תלונות, גם הבגאז בגודל מצוין.

בונוס בפיאסטה זה האחיזה הגבוה של הרכב המעניקה בטחון ומסוגלת להעלות חיוך על הפנים בכבישים מפותלים.

פורסם

טידה הצ'באק (5 דלתות) אמינה מרווחת וחסכונית.

יונדאי I20 גם תעשה יופי של עבודה.

טויוטה ספייס וורסו מושלמת לדרישות אבל תצטרכו להתאמץ למצוא אחת בתקציב.

ההונדה ג'אז גם מרווחת חסכונית ואמינה...

פורסם

איפה אתה מוצא טויוטה ספייס וורסו שמתקרבת לתקציב הזה ? אולי עם ק"מ אסטרונומי וליסינג לשעבר

כדאי להתמקד במה שיש סיכוי סביר למצוא

• תוכן חדש...