Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות מיום מסלול בפצאל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חוויה רק מלראות, מדהים

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם

אם כל הכבוד לאלה שרוצים להיות מעודכנים בימי מסלול, לדעתי פרסום של זה יגרום לבוחנים עתירי תסכולים וחסרי חיים לחכות בחוץ ולהוות עוגמת נפש למשתתפים.

פורסם
אם כל הכבוד לאלה שרוצים להיות מעודכנים בימי מסלול, לדעתי פרסום של זה יגרום לבוחנים עתירי תסכולים וחסרי חיים לחכות בחוץ ולהוות עוגמת נפש למשתתפים.

המשטרה יודעת על הפעילות שם, יש לא מעט ניידות תנועה בסביבה, במיוחד על ציר 90 והכביש לכיוון מעולה אפריים. אף פעם לא עשו כלום נכון לעכשיו. מעבר לזה, אפילו באים לצפות באימונים לפעמים.

פורסם

הדרכת נהיגה מתקדמת מומלצת לא רק לחובבי נהיגה ספורטיבית אלה תורמים המון להתמודדות עם מצבים קיצונים בנהיגה יום יומית.

נהיגה במסלול סגור שכזה לצורך הדרכה זה דבר מאוד מעיל שלא מסכן את הנהג ולא את המשתמשים בכביש. לדעתי מאוד מומלץ.

פורסם

ימי המסלול של פיליפ מעולים! הכל מסודר מתקתק בזמן ואין בלאגן. הייתי ב 3 איתו :)

פיליפ לגבי המשטרה במעלה אפריים ב3 פעמים שנסענו לא היה כלום (ונסענו יפה).

פורסם

אני פוקד את ימי המסלול של פיליפ באופן קבוע לצורך ליווי והדרכה על המסלול של הלקוחות שלי ובהחלט מדובר בימים מסודרים ומאורגנים עם המון זמן נהיגה, ממליץ בחום.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

מתעדכן: הפעם מועדון מיני ישראל במסלול.

צילום: עומר מימוני ומיכאל וילנר.

hjylzwjzjntl.jpg

yynwjvqy4222.jpg

m2j2nkmxjnhm.jpg

0ymimcgjaw4t.jpg

mw1nw0yeqmm2.jpg

jwmnhzddoalt.jpg

nmwzri4jnqto.jpg

wwqzgzzqz1xm.jpg

yytmtqozjj2m.jpg

molnww1qxmjw.jpg

cnyzzykj2zgq.jpg

dfjmlzj2q1ny.jpg

עריכה אחרונה על ידי Philip R
פורסם

שוב תודה!

היה יום מאורגן למופת, מדריכים תותחים והמון זמן מסלול (רוב המשתתפים התעייפו הרבה לפני המדריכים).

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Mini Cooper S R56 - לכיף

• שבועיים מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...