Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למערכת lexsus is 250 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל תתחדש - הציוד נראה מאוד מעניין!

המגברים האלה פשוט מפלצות!

איך הכל מחובר? מה מוגבר ע"י המגבר שישה ערוצים ואיך?

מה מוגבר ע"י מגבר השני ערוצים ואיך?

מה פספסתי שם לגבי הטאבלט בקונסולה המרכזית? הרכב נקנה עם זה? היה פעם אייר בראש על הרכב הזה במקרה?

נ.ב - ההתקנה נראית מאוד נקיה ויפה סה"כ אבל דבר אחד ממש צרם לי וזה פלטת המגברים - פשוט לא מתאים לרמת הרכב, זה מוריד וחבל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

בהחלט נראה לא רע ואפילו טוב, ואם לך נשמע טוב אז הכל טוב.

רק צריך לנקות קצת טביעות אצבע וידיים מהמגברים והסאב. :wink:

האם למידים יש נפח עבודה משלהם? כי זה נראה שלפחות בדלת האחורית יש סתם הגבהה מהדלת.

האם הם לא צריכים זאת?

אולי עדיף במקרה כזה מיד דום?

מי ביצע כיוון לפרוססור?

האם אפשר להעלות עוד תמונות של כל הכיוונים שבוצעו דרכו?

אדי, זו קונסולת אנדרואיד או משהו כזה סטייל טסלה. חפש באליאקספרס.

חסכתי לך (לינק).

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

כן זה נשמע מצוין נסעתי שעה על האוטו אחרי ההתקנה ונהניתי מהסאונד.

לגבי מה מוגבר על ידי מה אז ככה:

מגבר 2 ערוצים כל ערוץ ל2 וופרים קדימה+אחורה ב2 אוהם {שכחתי את השם של השיטה הזאת}

מגבר 6 ערוצים סאב 2 ערוצים ב2 אוהם

מידים 2 ערוצים ב2 אוהם

טוויטרים 2 ערוצים ב2אוהם

וכמובן הכל דרך הdsp

לגבי הקונסולה זה כמו שתום אמר זה קונסולה של טסלה שמותאמת ללקסוס כולל שליטה על המזגן עם אנדרואיד מלא.

לגבי הפלטה זה לא נראה רע שאתה רואה את זה אפילו נראה סבבה נותן לזה מראה יחודי {כולם עושים עם לבד אז טיפה לחדש}.

אני לא חושב שיש נפח זאת רק הגבהה גם קדימה גם אחורה { אבדוק זאת עם המתקין}.

מי שכיוון זה היבואן של steg ו audio system {אריק exsound}.

אני הולך לעוד כיוונים עוד שבועיים אז אני אוכל להעלות עוד תמונות של הכיוונים או בפוסט הזה או בפוסט חדש.

תום רק בגלל שאמרת לי על הטביעות אצבע ירדתי עם סמרטוט לאוטו כדי לנקות:roll:.

lexsus IS250 2007
-audio system
x-330.2
+ audio system
x-80.6
+steg
st650cx4
+steg
sq30x4
+audio system
165 phase evox2
+audio system
165 dust evox2
+audio system
m 12 br
+steg dsp
6
to
8

פורסם

פיייי איזו קונסולה מגניבה!

נתקעה לי ה"י" במקלדת - מתנצל!

עכשיו - הרעיון של להגביר ארבעה וופרים - כל זוג בשתי דלתות שונות על אותו הערוץ.

אולי נשמע כמו רעיון רע, בפועל עם הוופרים חתוכים נמוך מ800 הרץ (בסלופ חד אם זה בגבול הזה) אז מדובר בפריסה רחבה מאוד של כל רמקול ורמקול ובתדרים שהם עדיין אי כיווניים - אפשר להתחמק עם זה די בקלות ולקבל מערכת שנשמעת היטב.

מעניין באמת מה תהיה התוצאה לאחר הכוונים של אריק.

אשמח בהחלט אם תעלה לכאן את המסכים של כל רמקול ורמקול ואם יבצעו לך שם במקרה RTA למערכת כולה ברעש וורוד - אשמח לראות גם את זה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...