Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות? השקת מיצובישי ASX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אלו מחירי תרום מבצעי חבר/הוט/קרנות המורים/השוטרים....

בגדול אני ממש לא מבין את ההיצע של מיצובישי ואת התמחור שלהם.

ההבדלים בין האאוטלנדר 5 מושבים לאקליפס דיי קטנים (מסתכמים בתא מטען קטן משמעותית) וגם בין האקליפס ל-ASX דיי קטנים.

גם ההבדלים במחיר קטנים עוד יותר, כאשר את האאוטלנדר 5 מושבים ניתן לרכוש ב-140-145K (במבצעים שיש כמעט כל השנה) את האקליפס בערך באותו המחיר ועכשיו מסתבר שגם ה-ASX יעלה בערך אותו הדבר (הבדל של 10K ש"ח לא יגרום למישהו להעדיף רכב אחד על פני השני כאשר מוציאים סכום כזה).

אם כך אולי כולמוביל יסבירו למי הם מיעדים כל רכב מן המשפחה המוזרה הזו?

פורסם

רק מראה כמה המצב של מיצובישי העולמית בקשיים, אחרי שנסעתי בקיה ספורטאז חדש מול האוטלנדר, באמת הקוריאנים פתחו פער מול דרג ב של היפנים,

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם
לא הבנתי איך מציגים מכונית שהוצגה בעולם ב-2010 כמכונית חדשה. היא אמנם עברה מאז שתי מתיחות פנים, ובכל זאת...

אתה לא באמת מצפה שבפרסום יכתבו "מיצובישי ASX - אחרי 7 שנים, עכשיו בישראל" נכון?

זה לא רכב חדש, הוא חדש בארץ.

פורסם

אני חושב שכדאי שנחכה קצת לראות מה המחירים האמיתיים שלה.

הרכבים מתומחרים ב-20 אלף יותר ממה שהם היו אמורים להיות בשביל שהרכב יהיה רלווטני.

פורסם

כצפוי, הכל עניין של מחיר...

רכב נחמד אבל מיושן. יש לי הרגשה שדי מהר נראה את הגרסה הבסיסית בלוחות ה-0 ק"מ במחירי 115 פלוס מינוס.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

כתבה בוואלה רכב ,בלבלה אותי בכותרת...קבלתי בלבול קל.

[h=1]מיצובישי ASX בישראל[/h][h=2]מיצובישי ASX מגיע לישראל בשילוב מקומי ייחודי של מנוע 2.0 ליטרים ותיבת הילוכים אוטומטית, רגע אחרי מתיחת פנים ויסתער על השוק עם חבילת אבזור ובטיחות במחיר של החל מ-133 אלף שקלים.[/h]

אלינו קצת אחרי מתיחת פנים שעבר הדגם, מתיחת פנים שבמסגרתה הוא מקבל שילוב של מנוע 2.0 ליטרים ותיבת הילוכים אוטומטית, שקיים כרגע רק בשוק הישראלי.

https://cars.walla.co.il/item/3111220?utm_source=facebook&utm_campaign=clicks_to_page&utm_medium=socialfeed&utm_term=social&utm_content=carspage

פורסם

לדעתי ה ASX בא לתת מענה היכן שלמיצובישי אין כיום מה להציע, שזה גזרת המשפחתיות/ג'יפונים ב 130,000 ש"ח. הלאנסר זצ"ל, אווטלנדר יקר יותר והאטראז' היא... אטראז'. יש למיצובישי בור רציני בקטגוריה הכי חמה, וזה עוד לפני שהזכרנו את שוק הליסינג שה ASX נופל לה בול במשבצת הכי חמה.

עוד ניתן להניח שייצור ה ASX ייפסק בקרוב (שנה-שנתיים-שלוש), וכמו שכבר ראינו לא פעם ולא פעמיים יש יבואנים שנוטים להביא דגם שנמצא בסוף חייו / לקראת מתחית פנים או דור חדש, כנראה בשל קבלת מחיר טוב יותר מהיצרן וחיסול מלאי.

אני דווקא צופה שנראה את ה ASX נמכר במספרים יפים (בעיקר בחברות הליסינג). בואו לא נשכח שלמר ישראלי יש חיבה למותג הזה ואני בטוח שה ASX יילקח בחשבון בהרבה בתים, בטח עם רשימת אבזור מפתה במחיר משפחתומטית סתמית.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...