Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
[ATTACH=CONFIG]496634[/ATTACH]

כיצד אתה בודק שמגיע מתח לפיוז ? לדעתי זה לא פיוז של משאבת האוויר. הפיוזים הגדולים הם של 40A ולא ייתכן שמשאבת האוויר צורכת זרם של יותר מכמה אמפרים בודדים.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)
כיצד אתה בודק שמגיע מתח לפיוז ? לדעתי זה לא פיוז של משאבת האוויר. הפיוזים הגדולים הם של 40A ולא ייתכן שמשאבת האוויר צורכת זרם של יותר מכמה אמפרים בודדים.

יש לי כמו טסטר כזה שנדלקת נורה עם יש שם מתח..

עכשיו ראיתי שאין שם בכלל חשמל אז לקחתי חוט חשמל והכנסתי אותו ביחד עם הפיוז והצד השני של החוט למקום שיש חשמל וכשעשיתי את זה המשאבה הזאת התחילה לעבוד

ובשאר הפיוזים שבדקתי כולם הראו שיש חשמל

ובגלל זה זה גם קצת מוזר לי כי אני חושב שיש עוד כמה דברים שקשורים אליו לפיוז הזה

עריכה אחרונה על ידי itamar00008
פורסם

חלק ממערכות החשמל ברכב מקבלות פלוס קבוע וחלק מקבלות פלוס רק עם התנעת הרכב או במצב ON.

בכול מקרה שים לב לא להפעיל את המשאבה לפרק זמן של לא יותר משתי דקות אחרת אתה עלול לגרום להרס המשאבה.

פורסם

סליל הפיקוד של משאבת האוויר עובר דרך פיוז שלא מחובר לפלוס קבוע לכן אין שם מתח. אם תניע את הרכב ותבדוק שוב פעם תראה שכן מגיע מתח לפיוז.

• תוכן חדש...