Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לעשות קורס באופן כללי בתחום כלשהו(לא באמת בא לי, בא לי ישר לעבוד בזה אבל אין ברירה).

גיליתי שיש מכללה כזו והיא מאוד מתאימה לי , היא פשוט בעיר שלי:lol:.

לפני שאני ניגש לבלבל להם את השכל, למישהו יש כאן נסיון איתם?מבחינת איכות המרצים, תנאי קבלה, עזרה בלהשיג עבודה לאחר מכן, וכן הלאה.

תודה.

פורסם

קודם כל...

אין ארוחות חינם. זה לגבי השורה הראשונה שלך. תדפיס את שלושת המילים הללו ושים את הדף על הכרית כך שתראה אותן כל לילה.

לגבי החלק השני, חוץ מאיכות המרצים השאלות שלך מצריכות פריט מידע חשוב - מה אתה מעוניין ללמוד. הבחירה לא יכולה להיות אקראית, אתה צריך הרי תחום שתרצה באמת לעבוד בו.

יש שם תחומים כמו מיגון וטכנאי רשתות שיכולים להתאים אם הולכים לפי מקום העבודה שלך, אבל את זה אתה צריך לכתוב. :-)

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

דברים כמו מחשבים ורשתות עדיף ללמוד במקום אחר, כמו ג'ון ברייס או מכללת סלע או משהו, לפחות הם מוכרים בתחום.

לגבי מקצועות אחרים לא יודע.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עדיף מקום יותר נחשב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...