Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברכב שיסע כ-5000 קילומטר לחודש.

פחות חשוב אם מחיר הרכישה הוא 10k יותר או פחות, יותר חשוב שיהיה חסכוני בדלק, בטיחותי ואמין.

אודה לעצתכם.

פורסם

והנה קצת יותר פרטים: http://m.auto.co.il/#/articles/35316

רק ששני המושבים הנוספים לא יהיו נוחים לנסיעות ארוכות. אם מדובר בשבעה נוסעים די קבועים שהם לא ילדים, שווה לשקול קטגוריה גבוהה יותר (אבל יקרה יותר ופחות חסכונית).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

פריוס פלוס אכן תהיה החסכונית ביותא, אבל המושבים האחוריים פשוט צפופים, בפיקאסו דיזל המצב רק טיפה יותר טוב והיא גם חסכונית אבל תצרוך יותר סולר מהטויוטה.

פורסם

בנוסף למה שאמרו כאן יש גם:

1. קודיאק דיזל (אמרת שהתקציב גמיש).

2. אם לא אכפת לך להמתין לזמן לא ידוע אז מתישהו בעתיד אמורה להגיעה ה-5008 שככל הנראה תהיה דיזל.

3. x-trail החדש (מתיחת פנים) דיזל.

4. וכמובן שיש את האאוטלנדר 7 מושבים שאומנם לא יהיה חסכוני במיוחד אבל יעלה עשרות אלפי שקלים פחות מה שיתקזז עם הוצאות הדלק.

פורסם

בנסועה שלך אתה חייב דיזל או הייבריד.

הפיקאסו רכב מצוין אך בעייתי מבחינת סחירות ושמירת ערך.

הייתי נצמד לאקסטרייל של ניסאן או בודק את הפריוס ההיברידית.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הייתי קונה פיקאסו דיזל החדשה עם בטיחות אקטיבית, אך במחיר נמוך יותר משמעותית (הנחה של כמה עשרות אלפי שקל) באחת מחרות הליסינג.

מנוע דיזל בריא יותר נחמד ממנוע היברידי עם גיר רציף בנסועה גבוהה.

פורסם

פיקאסו 2.0 דיזל תענה בדיוק על הדרישה שבכותרת, ועוד תשאיר לך עודף.

בתקציב הזה, (גם עם עודף) תוכל לרכוש 1.6 דיזל עם מערכות בטיחות מובנות.

• תוכן חדש...