Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקי לגולש המתחיל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקדם לשלב הבא - גלשתי אי אלו פעמים, ראיתי כי טוב, עוד חופשה פה ושם ו..האם קונים ציוד גלישה בארץ?

האם יש טעם לקחת ציוד גלישה לחופשה בחו"ל? ואם לא, מה ציוד חובה לקחת מכאן לשם ומה טיב הציוד שמקבלים שם?

[CENTER] [/CENTER]

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא יודע איך זה בסקי, בסנובורד נראה לי הגיוני לקנות נעליים אבל בורד וביינדינגס זה כבר סימן שאלה, ולפי דעתי לא כדאי (בהנחה של חופשה של שבוע בשנה).

באוסטריה קיבלנו תמיד ציוד מעולה וחדיש.

פורסם

אם אתה טס פעם בשנה לשבוע - תקנה נעליים ותשכור את המגלשיים. את הנעליים אם יש לך בעיות התאמה, כף רגל לא סטנדרטית וכאלה אפשר להתאים אצל בוטפיטר באתר. מאוד מומלץ.

אם אתה טס יותר מפעם בשנה - ממליץ כבר לקנות את כל הציוד. אל תשכח שאם אתה קונה ציוד צריך גם לטפל בו מפעם לפעם (השחזה וכ"ו).

פורסם

אני טס לצרפת ורמת המגלשים בהשכרה גבוהה ולכן אני לא נסחב איתם, את כ-ל השאר יש לי

נעליים משלך (סקי/סנובורד) זה שדרוג שלא יאמן אבל בסקי זה גם משקל שלא יאמן על המזוודה

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אתרום קצת מנסיוני לכל הדיונים שמתקיימים פה (גולש קרוב לעשור, סנובורד, יותר משבוע בשנה בממוצע).

חרמון: כן או לא?

לא כגולש מתחיל. החרמון הוא אחלה דרך לקבל מנה של שלג בין חופשות סקי בחו"ל, כשאתה גולש ברמה גבוהה מספיק כדי להנות מהאופפיסטים, כשאתה יכול לצאת בהתראה של שעה מהבית ב2 בלילה כי יש דיווח על שלג ולהגיע ראשון לחניון, כשיש לך בבית כמה סטים של ציוד שאחד מהם לא אכפת לך להשמיד (יש לי בורד ישן אבל מעולה שאני משתמש בו לחרמון ולאימונים יבשים). מכל סיבה אחרת, אין מה לחפש בחרמון - זו לא החוויה שאתה מחפש.

איפה לגלוש כמתחיל?

לדעתי המרכיבים החשובים לחופשה הראשונה הם: מחיר, נגישות, הדרכה, מגוון מסלולים כחולים, ותעסוקה לשעות הערב. החופשה הראשונה היא כזו שבה לא גולשים מרחקים רבים, ועדיף ומומלץ לחרוש על אותם מסלולים שוב ושוב כי זה בונה את הטכניקה וזו הדרך המהירה ביותר להתחיל להנות מהגלישה (כשהבטחון נבנה כתוצאה מהכרת המסלול). חשוב שהמסלולים הכחולים יהיו נגישים מהרכבלים הראשיים, וגולש מתחיל לא יידרש לעבור מקטעים קשים או תלולים בדרך לאזור ה"רגוע". חשוב שיהיה מה לעשות בערב, כי לרוב גולש מתחיל לא יגלוש את מלוא 8 השעות של היום ואם מישהו מהקבוצה מחליט שזה לא בשבילו, רצוי שיהיה לו מה לעשות ועדיין להינות מהחופשה.

האתר שלדעתי עונה על מירב הצרכים האלה הוא באנסקו - מאוד נגיש, מאוד זול, ויש מה לעשות בערב. הרכבלים חדשים ומהסוג שקל יותר (מהיר\מתנתק) יש אזור גדול להדרכה והאתר בנוי סביר פלוס בתשתיות. לגולש מתקדם אין מה לעשות שם, למתחיל הוא מספיק לשבוע ויותר. אם לא באנסקו, כנראה שהייתי הולך על אתר באוסטריה, ומתמקד באזור אחד (אין טעם לקנות סקי פס מורחב לשבוע הראשון) - למשל מיירהופן עצמה. שמעתי דברים טובים גם על אתרים בצ'כיה, רומניה ואנדורה אבל לא הייתי ולא יכול להעיד.

אתן הערה קטנה - אם למישהו יוצא לגלוש בארה"ב... זול זה לא, אבל יותר טוב מזה לא תמצאו. תשתיות מעולות, הדרכה מעולה, המון מה לעשות מחוץ לגלישה, מדהים. יש לי כ 6 שבועות של גלישה באתרים שונים במערב ארה"ב.

האם לקנות או לשכור ציוד?

לחופשה ראשונה, הייתי ממליץ: לקנות 2-3 זוגות גרבי סקי וסט או 2 של ביגוד תרמי. אלו דברים שמגעיל להשאיל, והם שימושיים גם למי שלא גולש (לטיולים, מילואים וכו'). להשאיל מחברים או משפחה את שאר הביגוד אם אפשר, כמו מעיל, מכנס, כפפות וגוגלס. לשכור באתר את ציוד הגלישה עצמו כולל נעליים, וללמוד מראש על הפרמטרים השונים ואיך להתאים נעליים - הנעליים הם הדבר החשוב ביותר בגלישה, והם אלו שיקבעו בסוף אם אי פעם תרצה לעשות את זה שוב. חותם על האמירה הזו.

אני לא מסכים עם הטענה שאין מה לקנות ציוד למי שגולש פעם בשנה. כל גולש ברמה בינונית ומעלה יתחיל להרגיש שהציוד שניתן לשכור מגביל אותו והיכולת להחזיק ציוד שמתאים לך בול, ומכוון לצרכים שלך, משפרת את החופשות משמעותית. לי היום יש 2 בורדים וביינדינגס, זוג נעליים עם מדרסים מותאמים אישית, וכ 2-3 מכל פריט אחר (לצורך העניין 4 זוגות של כפפות וקרוב ל10 זוגות גרבי סקי) וגם ציוד מיוחד כמו לבוש לקור קיצוני, תיק גב מיוחד וכו'. אני לוקח את הציוד איתי אם יש לי 3 ימי גלישה או יותר. כשיש לי רק יום או יומיים (כמו שקורה בנסיעות עבודה לארה"ב שבהן אני גולש בסוף שבוע) אני לוקח רק את הביגוד ובמקום לשכור ציוד (rental) אני ניגש לחנות ומשלם על demo - בחינה של ציוד חדש, לרוב של השנה הבאה. זה קצת יקר (כ50 דולר ליום) אבל מאפשר לי לגלוש על ציוד עדכני ומעניין.

האם לקנות בארץ, בחו"ל, באינטרנט?

בארץ יש כמה מקומות עם מחירים סבירים. בלילה לבן של "שלג" בפתח תקוה אפשר לקנות ציוד טרמי בזול. באוף-פיסט (הרצליה וחולון) יש אחלה מחירים יחסית לכל חנות אחרת בארץ, שבהחלט מתחרים במחירי אירופה, רק מגוון המותגים קצת מוגבל.

מבחינת רכישה בחו"ל - אם יש הזדמנות לקנות בארה"ב אז חד משמעית שם. באירופה, לרוב בעיר יהיה קצת יותר זול מאשר באתר סקי אבל בעיקר תלוי באתר ובספורט. יש אתרים שיש בהם הרבה מגוון לסקי אבל מעט לסנובורד למשל, כי זו האוכלוסיה שם.

מבחינתי סיבוב קניות באתר הסקי זה חלק מהכיף, לאחרים זה בזבוז זמן חופשה. אגב, שנתיים ברציפות אני מוצא באותה חנות באוסטריה, באותו מדף עודפים, מכנס מעולה של מותג מוכר ובמידה שלי ב30 יורו.... אז עכשיו יש לי 4 זוגות מכנסיים. יש מציאות :)

לגבי רכישה באינטרנט - הייתי משאיר את זה לשלב מאוחר יותר. כשאתה יודע מה אתה צריך, להזמין מאמזון יכול להיות משתלם. ציוד מעלי-אקספרס ודומיו - לא תודה. ראיתי את הגוגלס והכפפות שמגיעות משם ו.... לא תודה.

אם יש עוד שאלות, שוט.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

ביקורת קונקרטית על אתרים במערב ארה"ב - זה יהיה נהדר (:

בדגש על כאלו הקרובים (במידת האפשר) ל bay area

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

oryo, לצערי לא יצא לי לגלוש בקליפורניה עצמה. הייתי ב orange county בשיא של הסופה החזקה ביותר בדרום קליפורניה בשנים האחרונות (ינואר האחרון) ונהגתי שם בקמארו - כל הכבישים שעוד נותרו פתוחים דרשו שרשראות שלג שאי אפשר לשים על הקמארו ופשוט לא היה לי איך להגיע ל Bear mountain :( מה שכן, bear אמור להיות האתר הטוב ביותר לדרום קליפורניה, mammoth אמור להיות מעולה (וענק) למרכז (סן פרנסיסקו) ומי שיכול להצפין, יש כמה וכמה אתרים מסביב לאגם טאהו.

ספציפית אגם טאהו הוא מקום שווה לבקר בו גם בלי קשר לגלישה, יש שם נוף מדהים, נהיגה מהנה, קזינו למי שבעניין (בצד של נבאדה) וחלק מהאתרים שם נגישים עם ה Epic pass (קונגלומרט של אתרי סקי בארה"ב שמוזיל קצת את העלות האסטרונומית של סקי פס שם). יצא לי להיות באוקטובר ליד heavenly וזה אכן נראה שמיימי.

מקומות שכן גלשתי בהם:

ביוטה, יש כמה אתרי סקי מרחק חצי שעה נסיעה מסולט-לייק סיטי. המוכרים בהם זה park city שנחשב למכה של גולשי הפריסטייל באזור, וsnowbird שמצטיין במסלולים תלולים והמון שלג. גלשתי בסנובירד ב1 למאי, על פאודר, וירד עליי שלג. ב1 למאי אתרים באירופה יותר חומים מלבנים, אבל שם היה פאודר עמוק וראות מוגבלת כאילו זה שיא עונת הסופות, וכל זה בלי אף תותח שלג, 100% טבעי. המסלולים הקלים שם יותר קשים משחורים ברוב האתרים האחרים אבל, אז זה באמת אתר למי שאוהב לגלוש מהר. מאוד.

אבל מקום ראשון בעולם מבחינתי, שאין שני לו - הרי הרוקיז בקולורדו. גלשתי ב Breckenridge, Keystone, Araphoe Basin, Copper mountain, Vale. נופים עוצרי נשימה, תשתיות מעולות (הכל כבישים מהירים וחנויות ענק, שם אין לך מינימרקט אוסטרי שנסגר ב7, יש לך טארגט וולמארט ענקיים שפתוחים מ5 בבוקר עד חצות!) וכמויות לא הגיוניות של שלג. הייתי שם 5 שבועות רצוף, גלשתי 26 ימים מתוכם באתרים ובשאר הזמן עשינו סוג של backcountry ואני מוכן לתת את בני הבכור בשביל לחזור על החוויה הזו (אבל אם אני אעלה את זה, אשתי תוודא שלא יהיה לי אף פעם בן בכור). יש סיכוי שברקנרידג' הוא אתר הסקי הטוב ביותר בעולם, והוא בוודאות הטוב ביותר שהייתי בו - מספיק טוב כדי שבאותה נסיעת עבודה בינואר האחרון, אחרי שפספסתי את bear בקליפורניה, הקדמתי לי טיסה לדנבר, שכרתי airbnb וג'יפ קומפאס ונסעתי ב11 בלילה לבד אל ההרים כדי לתקוע יומיים של גלישה שם ואז בשני בבוקר נסעתי לדנבר, מההר ישר למשרד. worth it.

אם תרצה עוד מידע על איך ולמה, אולי כדאי להעביר את זה לה"פ או פוסט נפרד.

פורסם

לגבי לקנות ציוד, זה ממש תלוי כמה אתה לוקח את הסקי עצמו ברצינות. אני בטוח שיש הבדלים משמעותיים בין מגלשים וסוגיות של התאמת הציוד לגולש, אבל בשביל לגלוש שבוע בסבבה... ממש לא צריך לקנות ציוד.

איפה שלי יצא לגלוש, מחליפים את הציוד כל שנה. גם יצא לי להחליף לפעמים למשהו מתאים יותר, בהתאם לשינויים בתנאים.

אפרופו, היה לי פעם מדריך שאמרתי לו שאני לא מצליח כי הנעליים שלי לא בסדר, אז הוא פתח את הבוטס שלו לגמרי, וירד למטה בטיל, והראה לי שזה לא העניין...

היה לי דוד, דרך אגב, שהיה סוחב את הבוטס שלו משנות ה-80' איזה 15 שנה, עד שהבין שהוא סתם מתענה עם ציוד מיושן, אבל כבר הרבה שנים שנעלי הסקי נוחות מאוד ולא סובלים איתן.

ורק אני עוד עושה סקי עם אוברול... (פחות או יותר היחיד בעולם).

בכלל החיים היום יותר קלים, סקי פרבוליים פחות או יותר מסתובבים מעצמם, והמסלולים מוחלקים לרמה שהם הרבה יותר נוחים וקלים מבעבר.

אה, כן.

דווקא על ביגוד טרמי, לא הייתי חוסך וקונה את הזול. יש ביגוד טרמי בכל מיני רמות, והם לא מנדפים זיעה או חמים באופן שווה. בנוסף, בדים ברמה גבוהה שורדים המון שנים. יש לי עוד חולצות שקניתי לפני עשרים שנה (lowe Alps), שלבשתי, לא רק לסקי, עד שהפכו קטנות בכתפיים (מה לעשות, מתרחבים עם הגיל...), אבל הן עדיין תקינות. הייתי גם רוכב איתן על אופניים, וזה מדהים כמה אוויר הן מעבירות כשיש רוח, לכן הן מקררות ולא נספגות זיעה, וכמה הן מחממות ברגע שאתה עוצר ואין זרימת אוויר.

לכן הן גם מאוד מחממות כשאתה סוגר את המעיל, אבל את לא נחנק איתן כשאתה פותח אותו ונותן לאוויר לזרום.

כנ"ל עם חולצות ריצה מנדפות (שאני דווקא משתמש בהם לרכיבות על אופניים). יש לי זולות, יש לי יקרות... אי אפשר להשוות מבחינת כמה הבד נעים (תחושה, תפרים) וכמה מהר הוא מנדף זיעה.

שווה להשקיע באיזה שלוש חולצות טובות.

עוד פריט ששווה השקעה זה buff. בשבילי זה בעיקר שימושי כשיורד שלג, ואתה לא רוצה שיידקור לך בפנים, אבל עדיין רוצה להיות מסוגל לנשום (כעיקרון אני לא שם כלום, מקסימום משהו לשמור את האוזניים חמות וכובע גשם של החליפה, אם השלג ממש כבד וקר). הוא גם מחמם אוזניים קל ואווירירי. יקר, אבל שווה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
. יש סיכוי שברקנרידג' הוא אתר הסקי הטוב ביותר בעולם, והוא בוודאות הטוב ביותר שהייתי בו - מספיק טוב כדי שבאותה נסיעת עבודה בינואר האחרון, אחרי שפספסתי את bear בקליפורניה, הקדמתי לי טיסה לדנבר, שכרתי airbnb וג'יפ קומפאס ונסעתי ב11 בלילה לבד אל ההרים כדי לתקוע יומיים של גלישה שם ואז בשני בבוקר נסעתי לדנבר, מההר ישר למשרד.

איש, יחסית לאתרים שאני מכיר בצרפת מדובר במיניאטורה...

יצא לי להיות בניינטיז ב-Vale, זה צעצוע לעומת מקומות כמו ה-Trois Vallees. מה שכן, יש מקומות עם שלג מאוד יבש, שהוא טוב יותר (אם כי כשאני הייתי היה חם באופן יוצא דופן). יצא לי להסתובב גם באיזור לייק טאהו, לא בעונה, וגם שם, מבחינת תשתיות, זה לא קרוב.

פורסם

מסכים לגמרי עם ההודעה הראשונה של Mr.Mag. לגבי באנסקו, אם אין בעיה של כסף, מומלץ ללכת למלון קמפינסקי. חוץ מזה שהמלון מדהים ונמצא על הגונדולה אפשר לקנות בו סקי פס VIP שמאפשר מעבר לגונדולה ללא תור, בבנסקו זאת נקודת התורפה העיקרית.

פורסם

עוד משהו שנתקלתי בו באמריקה וב-Trois Vallees אני לא מכיר, תורים שלוקחים יותר מעשר דקות... גג.

פורסם
כבר הרבה שנים שנעלי הסקי נוחות מאוד ולא סובלים איתן.

תלוי למי... עד היום חבל לי שכאשר מצאתי באחת השנים נעליים שסוף סוף היו נוחות לי יחסית לא טרחתי לקנות לי זוג. אבל אצלי נעליים זו נקודת תורפה.

לגבי רכישת ציוד למי שגולש שבוע בשנה, אחרי 2 חופשות אף אחד לא יודע עדיין להבדיל בין ציוד כזה או אחר. ובהמשך יש כאלה שיותר "מתמקצעים" ואולי יעדיפו ציוד משלהם, ואחרים שבשבילם זה ספורט עממי, וגולשים במדרונות קלילים לטיול. לאחרונים אין סיבה להסחב עם ציוד. זה כבד ומסורבל.

פורסם
איש, יחסית לאתרים שאני מכיר בצרפת מדובר במיניאטורה...

יצא לי להיות בניינטיז ב-Vale, זה צעצוע לעומת מקומות כמו ה-Trois Vallees. מה שכן, יש מקומות עם שלג מאוד יבש, שהוא טוב יותר (אם כי כשאני הייתי היה חם באופן יוצא דופן). יצא לי להסתובב גם באיזור לייק טאהו, לא בעונה, וגם שם, מבחינת תשתיות, זה לא קרוב.

אני מצטער לומר אבל החוויות שלך מהניינטיז לא רלוונטיות היום. חלק מכבד מהאתרים שרשמתי (חוץ מקופר) נמצאים תחת קונגלומרט אחד, שמייעד להם תפקיד מסוים בהיצע, ומשקיע לא מעט בתשתיות שלהם. תבקר שם שוב ותיווכח.

Vale הוא דווקא האתר שהכי פחות אהבתי. הוא יותר מידי posh ומנסה להתחרות בזה בaspen השכנה - מסעדות יקרות, חניונים רבי קומות, עיירה מצועצעת ללא רכבים ועם מדרכות מחוממות, והרבה דברים לילדים של כל הסקיירים העשירים. המסלולים בפועל קצרים מידי ומלבד חלק מה bowls בצד השני אין מה לעשות שם בעיניי.

Araphoe basin הוא האתר להארדקוריסטים. לא משדגים שם חלק מהרכבלים בכוונה, כי הקהל שהולך לשם אוהב את זה קשה. השלג שם מטורף, והאתר תמיד די ריק מאנשים, פאודר זה שם. נוחות לא.

Keystone הוא אתר למשפחות ולנוער. יש לו את הפארק הכי מושקע עם מבחר לכל הרמות בלי יוצא מן הכלל ורכבלים יעודיים. יש לו מסלולים ארוכים מאוד שהם family lanes עם מגבלת מהירות שפשוט מעולים למתחילים. יש לו אפשרות לשלם 10 דולר על נסיעה בחתול שלג לתחומים הפראיים שמעל האתר ולגלוש בפאודר טרי וטבעי לחלוטין למי שמעיז. השלג בו פחות טוב מבאחרים, אבל הוא מאוד נוח ומאוד כיפי.

Breckenridge הוא הגדול מביניהם, יש לו 4 פסגות מחוברות שלכל אחת אופי שונה, ממסלולים ארוכים וגליים, דרך bowls קיצוניים (כולל הרכבל הגבוה ביותר בארה"ב שעולה מעל 4 אלף מטרים, האימפריאל אקספרס) ועד אזור שלם של מסלולים ירוקים רחבים ועדינים. המסעדות בו מעולות, הרכבלים חדישים, והוא משתדרג כל שנה. והשלג פשוט מושלם, לא משנה המזג אויר.

והיופי - כל אלה במרחק של עד 40 דקות נסיעה האחד מהשני. שכרנו דירה ליד אגם dillon ונסענו עד 30 דקות כל יום לאתר שהתחשק לנו באותו יום, במשך 5 שבועות. עם כל האתרים שנגישים בצורה הזו, זה מביס במבחר ובנוחות לא מעט מאזורי הגלישה באירופה מלבד הדולומיטי סופרסקי באיטליה וסקי אמאדה באוסטריה, ושני אלו בעוד שאני מאוד אוהב אותם לא מספקים את אותה נוחות או איכות שלג של האתרים בקולורדו.

הדבר היחיד שהאמריקאים תקועים בו מאחור זה הסקי-פאסים, הן מבחינת המחיר המוגזם והן בזה שברוב האתרים זה עדיין לא RFID והם מעסיקים אנשים שסורקים את הפסים בתור לרכבלים הראשיים וזה מטופש. בדברים אחרים, הם מאוד אמריקאיים, עד לרמה של כמה איכותיים ונקיים השירותים באתר, או זה שתוכל לקנות כוס סטארבקס חמה גם בפסגה.

פורסם

Breckenridge הוא הגדול מביניהם, יש לו 4 פסגות מחוברות שלכל אחת אופי שונה, ממסלולים ארוכים וגליים, דרך bowls קיצוניים (כולל הרכבל הגבוה ביותר בארה"ב שעולה מעל 4 אלף מטרים, האימפריאל אקספרס) ועד אזור שלם של מסלולים ירוקים רחבים ועדינים. המסעדות בו מעולות, הרכבלים חדישים, והוא משתדרג כל שנה. והשלג פשוט מושלם, לא משנה המזג אויר.

והיופי - כל אלה במרחק של עד 40 דקות נסיעה האחד מהשני.

איש, על מה אתה מדבר...

בשלושת העמקים אתה לא נוהג לשומקום. סקי-אין, סקי-אאוט. אתה לא רואה את המכונית...

אתה מגיע לכל מקום בסקי. יוצא בבוקר, בצהריים אתה בפסגה הכי רחוקה בצד השני, וחוזר.

600 ק"מ של מסלולים, מעל 180 רכבלים (37 גונדולות...), הכל מרושת.

אי אפשר להתחרות בשלג בגובה של 4K, אבל מבחינת תשתיות...

פורסם
בשלושת העמקים אתה לא נוהג לשומקום.

ומה טוב בזה? אל תשכח באיזה פורום אנחנו :-D

וברצינות, אני אוהב את הנוחות של להיות קרוב לאוטו ולא לקחת איתי תיקים ובקבוקים להר, אלא אם אני יוצא לעשות back country.

יוצא בבוקר, בצהריים אתה בפסגה הכי רחוקה בצד השני, וחוזר.

אני חושב שמקור אי ההסכמה שלנו הוא מה אנחנו עושים בגלישה. מה שאתה מתאר פה, שאני אוהב לקרוא לו "סקי ספארי", זה נחמד אבל זה לא מה שאני אוהב לעשות בכל ימי החופשה שלי, מקסימום יום אחד מתוכה. אני מחפש גישה ישירה למסלולים ולפארקים שמעניינים אותי. אם אני רוצה לעשות יום פארק, אני רוצה שהפארק יהיה מקסימום רכבל אחד ומסלול אחד מהחניה, ושישרת אותו רכבל ייעודי כדי שאוכל להכניס כמה שיותר סיבובים בו ביום. אם אני רוצה להגיע למסלול ספציפי שאהבתי, אני אחפש להגיע עם הרכב לחניה הקרובה ביותר ולמזער את הזמן שאני מבלה במסלולים שפחות מעניינים אותי.

מי שמחפש מקסימום מרחק גלישה "רצוף" אכן ברקנרידג' ודומיו לא ממש יענו לצורך, שם יש כמה פסגות שאתה עולה אליהן ואז בוחר אחד מכמה מסלולים לרדת, יש הרבה מסלולים אבל נקודת ההתחלה והסיום של כולם זהות לכל פסגה.

• תוכן חדש...