Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בהנחה ששני הדגמים הוצעו לכם באותו מחיר (32K) והיו עם קילומטר שווה (70K), באיזה מהם הייתם בוחרים?

מההתרשמות שלי, הלנסר ספורט 1800 עם 140 כ''ס יותר אמינה, ויותר נעימה על הכביש (במהירות נמוכות). מצד שני, היא פשוטה מבפנים, פחות חסכונית בדלק, והשנתון שלה, 2010, מרתיע אותי (עלול לפגוע במכירה עתידית).

הפורד נראת חיצונית ופנימית כמו רכב יותר מודרני, ואולי יותר ישמור על המחיר (כמה כבר עוד אפשר לרדת?). לאחר נסיעה, הוא באמת קצת רועד בהילוכים הראשונים, אבל לא באופן בלתי נסבל. מה שכן, הרעידות גורמות לך לתהות האם הגיר הזה יכול להחזיק הרבה שנים, או שהוא הולך להתקלקל כל כמה זמן.

התלבטות רבה!

אגב, אין לי אפשרות להעלות את התקציב. 33K הוא המקסימום לרכב שחייב להיות משפחתי.

פורסם

לא נוסעים הרבה (לדעתי פחות מ15K בשנה), אבל עיקר הנסיעה היא בתוך העיר (בשעות בהן יש עומס בינוני ומטה).

כמה צריכת הדלק הריאלית לדגם ה1800 של הלנסר ספורט (שימו לב זה לא ספורטבק, לדעתי יש הבדל)?

פורסם

אין הבדל חוץ מצורת הרכב, כאשר מדובר בשני הרכבים עם מנוע 1.8- ספורטבק זאת צורת האצ'בק של הדגם, ספורט זאת רמת האבזור של דגם סדן.

לשני הדגמים גיר רציף - מעולה לנסיעות בעיר. צריכת דלק תהיה בסביבות 1:9 כאשר רוב הנסיעות עירוניות.

וגם אני אומר - אל תקנה פוקוס עם גיר רובוטי .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מסכים עם חבריי לפורום, לא לפוקוס עם גיר רובוטי.

ולך על הדגם 1.8 של מיצובישי, ה1.5 עגלה שתיינית, ה1.8תסחב בסדר - ותהיה חסכונית יותר ברוב המקרים, לא ספורט ולא עמייאת.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם (נערך)

הלאנסר היא האופציה המועדפת לדעתי.

מצד שני, זה שהציעו לך זה טוב ויפה, אל תשכח שהשוק בחוץ מת לגמריי, ויש יותר תמדי מוכרים ומעט מדי קונים.

עוד פחות קונים שיש להם את הסכום זמין מיידית.

ועוד פחות קונים שמוכנים לקנות מפרטי על שלל החסרונות והיתרונות של קניה כזו.

(אין מימון אין אחריות מצד שני המציאות האמיתיות, הרכבים הבאמת שמורים נמצאים בדר"כ אצל פרטיים יד ראשונה ולא אצל סוחר)

אמרת שחייב משפחתית, לא ברור לי למה, סופר מיני כמו מאזדה 2 יכולה להתאים לרוב המשפחות ולדעתי היא אופציה עדיפה על השניים שציינת.

בנוסף, יש לך I30 וקיה פורטה דור קודם, מאזדה 3 דור קודם, שנת 11-12 תוכל בקלות להכניס בתקציב.

ואלו מפרטיים, שמחכים יום יום לטלפון וכלום. ימכרו גם 10 ו20 אחוז פחות ממה שהם מבקשים ביד 2. לפני הבדיקה.

אני בכלל לא נכנס לרכבי המנהלים (B4, מאזדה 6, טויוטה קאמרי וכו') שייתנו לך הרבה תמורה עבור הכסף שלך וימכרו הרבה פחות מהמחירון המוצהר שלהם (כי אין קונים).

אז נכון, אולי יצרכו יותר דלק, מצד שני בשביל 15 בשנה זה לא פאקטור בכלל. ואם תמצא אחת שמורה, תהנה ממנה מאוד.

אגב בתקציב של 30 לא חושב שירידת ערך היא פקטור רציני, כי גם אם נגיד יירד 50% אחוז, שזה מ-ט-ו-ר-ף, בלי להמעיט מערך הכסף עבורך, אבל מדובר ב15 אלף שקל סה"כ.

אם ידני לא מפריע לך, ואתה צריך כלי תחבורה אמין, תוכל למצוא דאצ'יות בתקציב שלך משנתונים גבוהים של השנה שנתיים האחרונות, ולהנות מאחריות יצרן למשך שנתיים שלוש.

תחשוב מחוץ לקופסא.

עריכה אחרונה על ידי stum
פורסם

ממה שאני מבין, שני הרכבים לא קורצים לך.

יש לך עוד אפשרויות עד 33K ש"ח, כגון קיה פורטה, יונדאי i30 (כולל מנוע 2.0), מאזדה 3 ועוד...

מה הדרישות שלך?

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם
הלאנסר היא האופציה המועדפת לדעתי.

מצד שני, זה שהציעו לך זה טוב ויפה, אל תשכח שהשוק בחוץ מת לגמריי, ויש יותר תמדי מוכרים ומעט מדי קונים.

עוד פחות קונים שיש להם את הסכום זמין מיידית.

ועוד פחות קונים שמוכנים לקנות מפרטי על שלל החסרונות והיתרונות של קניה כזו.

(אין מימון אין אחריות מצד שני המציאות האמיתיות, הרכבים הבאמת שמורים נמצאים בדר"כ אצל פרטיים יד ראשונה ולא אצל סוחר)

אמרת שחייב משפחתית, לא ברור לי למה, סופר מיני כמו מאזדה 2 יכולה להתאים לרוב המשפחות ולדעתי היא אופציה עדיפה על השניים שציינת.

בנוסף, יש לך I30 וקיה פורטה דור קודם, מאזדה 3 דור קודם, שנת 11-12 תוכל בקלות להכניס בתקציב.

ואלו מפרטיים, שמחכים יום יום לטלפון וכלום. ימכרו גם 10 ו20 אחוז פחות ממה שהם מבקשים ביד 2. לפני הבדיקה.

אני בכלל לא נכנס לרכבי המנהלים (B4, מאזדה 6, טויוטה קאמרי וכו') שייתנו לך הרבה תמורה עבור הכסף שלך וימכרו הרבה פחות מהמחירון המוצהר שלהם (כי אין קונים).

אז נכון, אולי יצרכו יותר דלק, מצד שני בשביל 15 בשנה זה לא פאקטור בכלל. ואם תמצא אחת שמורה, תהנה ממנה מאוד.

אגב בתקציב של 30 לא חושב שירידת ערך היא פקטור רציני, כי גם אם נגיד יירד 50% אחוז, שזה מ-ט-ו-ר-ף, בלי להמעיט מערך הכסף עבורך, אבל מדובר ב15 אלף שקל סה"כ.

אם ידני לא מפריע לך, ואתה צריך כלי תחבורה אמין, תוכל למצוא דאצ'יות בתקציב שלך משנתונים גבוהים של השנה שנתיים האחרונות, ולהנות מאחריות יצרן למשך שנתיים שלוש.

תחשוב מחוץ לקופסא.

חשוב לי קילומטר נמוך יותר מהכל. מהחיפושים הנרחבים שמצאתי, רוב הרכבים שציינת נסחרים במחירים מאוד גבוהים (גם לאחר מו''מ) כאשר הקלימוטר נמוך. למשל, טיוטה קורלה 2010 עם 60K שהמוכר לא רצה לרדת מ51.

הסחירות היותר נמוכה של המיציבושי היא דווקא הזדמנות עבורי להשיג רכב אמין וטוב (עם קצת ק''מ) במחיר נמוך. לכן אני נוטה לשם (ובכל זאת פוקח עיניים על הזדמנויות נופסות). אני אנסה לקבוע נסיעה על המיציבושי.

תודה רבה לכולם על העזרה.

• תוכן חדש...