Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הקטע באלפא רומאו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את השאלה שמופיעה בכותרת שאל את עצמו הנרי קאצ'פול במסגרת כתבה מצולמת עבור DriveTribe (קלארקסון ובניו). כדי להפוך את זה ליותר מעניין, צירפו לכתבה ג'וליה תלתן חדשה. שווה צפיה, תהנו!

ומאחר וזה חתיכת מכונה מעניינת, גם טופ גיר הצטרפו לחגיגה:

ואפילו EVO לא יכלו להתאפק (אם כי כאן מדובר על גרסה קצת יותר חלשה וזה מלפני שנה):

Alfaholics GTA-R 270 review - Re-imagined icon

006-alfaholics-gtar-270.jpg?itok=QpXhuqrq

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

ככל שאני מבין, אלה הכל רפליקות משופרות בצורה מאוד מודרנית ולא ""הדבר האמיתי"

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

'אלפא-הוליקס' עושים לג'וליות 105 את מה ש-'סינגר' עושים לפורשה 964.

אלו לא GTA מקוריות. מקוריות שוות יותר מדי בשביל שמישהו "יתעסק" בהן.

כמו שסינגר כנראה אף פעם לא "יתעסקו" עם RS 2.7 מקורית.

פורסם (נערך)
'אלפא-הוליקס' עושים לג'וליות 105 את מה ש-'סינגר' עושים לפורשה 964.

אלו לא GTA מקוריות. מקוריות שוות יותר מדי בשביל שמישהו "יתעסק" בהן.

כמו שסינגר כנראה אף פעם לא "יתעסקו" עם RS 2.7 מקורית.

לא בדיוק, סינגר לוקחים 964 חדשה ומעצבים שתראה רטרו, אין קשר ל rs בכלל.

אלפא הוליקס עושים רסטו-מוד, מה שכמעט כל סדנה בארה״ב יכולה לעשות, סינגר זה רמה הרבה יותר גבוהה מרסטו-מוד, גם המחירים בהתאם.

עריכה אחרונה על ידי bubens
פורסם

964 חדשה? ה-964 כבר לא חדשה מאז 1995.

וכן, סינגר משתמשים בהן כבסיס לרסטו-מוד.

אמנם הוא כולל גם Back-Dating למראה של ה-911 הקלאסיות עם הלונג-הוד והביצוע נעשה ברמה גבוהה ביותר, אבל זה עדיין רסטו-מוד.

והבנת הנקרא. כתבתי שהם לא יתעסקו עם RS מקורית.

הם כן מנסים לגרום להן להראות כמו RS/RSR/ST.

מה שאלפא-הוליקס עושים, מבחינה רעיונית, זה בדיוק אותו הדבר.

אפשר להתווכח על הרמה, על הירידה לפרטים וכו'.

אבל הרעיון זהה. רסטו-מוד זה רסטו-מוד.

סינגר זה לא רמה גבוהה יותר מרסטו-מוד. זה רסטו-מוד ברמה הגבוהה ביותר.

פורסם (נערך)

AVIA

סינגר - 964 רכב חדש יחסית, שעושים ממנו מראה של רכב ישן ! אין שום קשר ל rs, אף אחד לא ניסה לעשות ממנו רפליקה ל rs -> מראה רטרו לרכב חדש, מכלולים חדשים ועם ביצועים של רכב חדש. תראה לי עוד סדנה שעושה משהו דומה .

105 ג׳וניור - רכב ישן, שמכניסים לו מכלולים חדשים ! -> רסטו -מוד, יש עשרות אם לא מאות סדנאות כאלה בעיקר לרכבים אמריקאים אבל לא רק.

אין לי סבלנות להסביר מעבר לזה, אני מבין שבחינתך זה potato potata, תחשוב מה שנוח לך.

עריכה אחרונה על ידי bubens
פורסם
אין שום קשר ל rs, אף אחד לא ניסה לעשות ממנו רפליקה ל rs -> מראה רטרו לרכב חדש, מכלולים חדשים ועם ביצועים של רכב חדש. תראה לי עוד סדנה שעושה משהו דומה.

105 ג׳וניור - רכב ישן, שמכניסים לו מכלולים חדשים! -> רסטו-מוד

בשום מקום לא רשמתי רפליקה.

המראה החיצוני שסינגר מגיעים אליו מושפע בעיקר מה-911ST ומה-911RSR.

כל הקטע מבחינתם, הוא לחבר בין התקופות השונות של ה-911 מקוררות האוויר לכדי רכב אחד מושלם.

שלדה של 964, בלמים של 993 טורבו, לונג-הוד כמו ב-911 קלאסית וכו'.

כן, כל המכלולים חדשים. שיפוץ מלא המשלב שדרוגים.

Restoring and modding. רסטו-מוד. מבין?

ד"א, השימוש ב-964 הוא בעיקר בגלל הנוחות. במכונית הראשונה הם השתמשו ב-911 קאררה 3.2 כבסיס.

אתה רוצה שאני אתן לך דוגמה לסדנה נוספת שעושה את זה, ואז נותן את הדוגמה של אלפא-הוליקס בעצמך.

"רכב ישן, שמכניסים לו מכלולים חדשים".

זה בדיוק אותו דבר.

לוקחים שלדה של ג'וליה ספרינט, מוסיפים הרבה קארבון, מנוע מחודש לחלוטין ומשודרג עם הזרקת דלק ומצערות, מתלים מעולם המירוצים, מראה חיצוני בהשראת גרסאות המירוצים האמיתיות (במקרה הזה GTA/GTAm).

שיפוץ ושדרוג. רסטו-מוד. קטע.

מספיק לרשום בגוגל 'singer alfa-holics' כדי לראות שבכל כתבה משווים ביניהם. אחת היא לפורשה, מה שהשניה היא לאלפא.

אבל לך אין סבלנות להסביר מעבר. מזל.

ד"א, ג'וניור הוא תת-דגם ספציפי של ג'וליה ספרינט שהגיע עם המנועים הקטנים. לכן הוא "ג'וניור".

זה לא שם כללי לכל הדגם, כמו שהרבה טועים לחשוב.

פורסם

מצחיק שרק עכשיו שמתי לב לזה, אבל גם כריס האריס מתחיל את הסרטון עם הסוגיה הזו בדיוק.

"You all know Singer. Well, what Singer is to Porsche, Alfaholics is to Alfa-Romeo"

• תוכן חדש...