Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 2 Dynamic או סיאט איביזה FR?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט בין שני הדגמים הנ"ל. ישמש זוג בעיקר לנסיעות עירוניות.

חשוב שתהיה בטוחה וחזקה לעליות של חיפה, ושתיהן עונות על הדרישה.

תחושת הבטן אומרת מאזדה, אבל הסיאט יותר חסכונית על הנייר ומעט יותר מאובזרת..מה דעתכם?

פורסם

חדשות?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מנסיעה על שתיהן מעדיף את המאזדה 2.

אבל מה חשוב לך?

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

היי, בדיוק כתבתי סקירה על המזדה 2 17' שלי לפני מספר ימים, מוזמן לקרוא ולשאול שאלות גם בפרטי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?639205-%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%94-15-000-%D7%A7-quot-%D7%9E-%D7%A2%D7%9D-%D7%9E%D7%96%D7%93%D7%94-2-2017

בזמנו ביצעתי נסיעת מבחן על הפאביה, שאומנם הייתה יותר צעירה וזריזה, אבל מוניטין האמינות ואיכות האבזור לטעמי עדיפים במזדה.

פורסם

חשוב שתהיה אמינה, חזקה ובטוחה.

היתרון בעיני של האיביזה הוא בכך שהיא חסכונית יותר (מוכן להתפשר על זה), יש לה בקרת שיוט עם שמירת מרחק, מערכת "עצור וסע"..ועוד על מיני גימיקים כאלה שהייתי שמח אם היו גם במאזדה.

לעומת זאת, הבנתי שיש לה בעיית אמינות מסויימת עם הגיר DSG, ולכן אני נוטה למאזדה.

פורסם

קראתי. חידדת אצלי את הנטייה לכיוון המאזדה.

אני לא מכיר את התהליך קנייה של רכב חדש האמת. מה החסרונות של קניה מסוכנות שהיא לא סוכנות של מאזדה?

פורסם

אין דבר כזה סוכנות שהיא לא של דלק (יבואן מזדה הבלעדי והיחידי בישראל), יש ליסינג 0 ק"מ כמו שאני קניתי, החסרונות זה שהרכב נרשם כיד 01 ויש 12 אחוז הפחתה מהמחירון בגלל היד הראשונה שהיא ליסינג (מה שהופך קניה כזו למשתלמת בעיקר למי שקונה ל5 שנים ומעלה~)

מערכת עצור וסע - לא אוהב, נוהג במכוניות עם זה ותמיד מבטל מראש.

בקרת שיוט עם שמירת מרחק זה מגניב, מהיכן אתה בארץ שזה פרקטי עבורך? אצלי הרכב בשימוש עירוני לרוב ובקרת השיוט נדלקת ב5 אחוז מהנסיעות.

בכלל, הדגם של האיביזה הוא ממש טרי ככה שברור שיהיו לו מספר פערים טכנלוגיים ו/או אבזוריים, אני תמיד משתדל להיות מאוד אובייקטיבי בביקורות שלי ואני אציין את הטוב ואת הרע בדיוק כמו שהוא, לא מחפש לנחם את עצמי, המזדה רכב טוב, יכול להיות שהאיביזה החדשה טוב יותר, צריך לקרוא ביקורות ולבצע נסיעות מבחן, רק ככה תגיע למה שמתאים לך יותר.

פורסם
אין דבר כזה סוכנות שהיא לא של דלק (יבואן מזדה הבלעדי והיחידי בישראל), יש ליסינג 0 ק"מ כמו שאני קניתי, החסרונות זה שהרכב נרשם כיד 01 ויש 12 אחוז הפחתה מהמחירון בגלל היד הראשונה שהיא ליסינג (מה שהופך קניה כזו למשתלמת בעיקר למי שקונה ל5 שנים ומעלה~)

מערכת עצור וסע - לא אוהב, נוהג במכוניות עם זה ותמיד מבטל מראש.

בקרת שיוט עם שמירת מרחק זה מגניב, מהיכן אתה בארץ שזה פרקטי עבורך? אצלי הרכב בשימוש עירוני לרוב ובקרת השיוט נדלקת ב5 אחוז מהנסיעות.

בכלל, הדגם של האיביזה הוא ממש טרי ככה שברור שיהיו לו מספר פערים טכנלוגיים ו/או אבזוריים, אני תמיד משתדל להיות מאוד אובייקטיבי בביקורות שלי ואני אציין את הטוב ואת הרע בדיוק כמו שהוא, לא מחפש לנחם את עצמי, המזדה רכב טוב, יכול להיות שהאיביזה החדשה טוב יותר, צריך לקרוא ביקורות ולבצע נסיעות מבחן, רק ככה תגיע למה שמתאים לך יותר.

הבנתי.

אני אעשה נסיעות מבחן בימים הקרובים...

תודה על הייעוץ!

• תוכן חדש...