Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

כיוון פילטר מזגן


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי היום פילטר מזגן תחליפי להחליף את האחד שכרגע יש לי ונראה שחור.

כשבאתי להחליף ראיתי שבישן יש חץ למטה שרשום לידו AIR FLOW.

בחדש אין כזה חץ, יש רק כיתוב של שם היצרן.

איך אני יכול לדעת איך לשים את הפילטר החדש?

האם יש חשיבות קריטית לכיוון במידה ואשים הפוך?

 

תודה,

פורסם

איזה מסנן קנית?

יש משמעות לכיוון זרימת האוויר.

יש מסננים שמדית הסינון היא דו צדדית ואינה תלוה בכיוון הזרימה (אין הפרדה בין צד מלוכלך ונקי), כנראה שהמסנן שלך הוא כזה.

הזול עולה ביוקר

פורסם
תעשה השוואה של מה שקנית אל מול הישן וככה תניח אותו בדיוק.

 

מצרף פה צילום של מה שקניתי.

20170919_165839.jpg20170919_165608.jpg

 

קצת קשה להשוות לישן הם ממש אותו דבר משני הצדדים, אני משווה רק לפי מאיפה מתחיל הנייר (צד אחד רגיל וצד שני עם קיפול).

מקווה שזה בסדר. זה יוצא כאילו עם הכיתוב של החדש הפוך (הישן היה עם הכיתוב בכיוון).

אם אני טועה זה יכול לדפוק משהו?

פורסם

גם אצלי במקורי היה חץ ובחדש שקניתי (תחליפי סוזוקי) לא היה, שמתי לב שבמקורי הספוג איטום שמסביב, שונה וספוג האיטום העליון, שאליו מפנה החץ, נראה מוקפד ואיכותי יותר, אולי זה עניין הכיוון במסננים מסויימים. במקרה שלי ושלך, זה סתם נייר סינון מיקרוני, לא משהו מתוחכם. אם אין שום הבדל בין הצדדים, (מסילות,קליפסים וכו') תבחר צד ותתקין. רק שמור על הכיוון ואל תהפוך.

פורסם

זו טעות - כל מסנן - לגופו של עניין, לפי המקורי. כשמדובר בחליפיים מסוג זה, אין לדעת...אך כלל האצבע אומר למקסם שטח סינון ולכן דווקא הצד עם הקפל הפתוח לכיוון כניסת האוויר.

הזול עולה ביוקר

×
×
  • תוכן חדש...