Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לנהג צעיר תקציב 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מחפש רכב ראשון שיהיה עבורי, אני לא נעול על כלום חיפשתי כמה מכוניות ופשוט אבדתי.

חשוב לי רכב יפה עם אבזור מפנק אני נוסע כל יום 10 ק"מ ובסופשים סביבות ה50 ק"מ.

מעדיף רכב קטן וחזק עם צריכת דלק סבירה ואמינה.

תקציב אזור ה50 (גם פה לא הכי נעול אבל לא רוצה להגזים.)

חשבתי על כמה רכבים

Audi A1 - קטנה מרשימה ויפיופה ענקית אבל הבנתי שזה עסק לא זול וטיפולים קורעים תכיס.

TOYOTA YARIS - אולי באמת אופציה טובה עבורי לא הכי אהבתי תנראות אבל היא נחשבת אמינה.

Mazda MX-5 - פשוט וואו. בתקציב שלי אולי פשוט מדבר כי השנתונים פשוט נמוכים.

206CC - מכוניות שכבר קרעו להן את הצורה בתוספת לצרפתיות עם בעיות שונות וחוזרות של חשמל כנראה שירדתי.

רציתי להעביר פחות או יותר את הסגנון אתם כבר תמליצו על הרכב עבורי.

פורסם

ידני בא בחשבון או רק אוטומט?

לדעתי תירד ממכוניות כמו MX5 או 206CC, קשה למצוא מכוניות נורמליות בקטגוריה של הקבריולט.

יאריס מכונית משעממת ואפורה. אם אתה מחפש משהו מפנק וחזק זה לא הכיוון.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
ידני בא בחשבון או רק אוטומט?

לדעתי תירד ממכוניות כמו MX5 או 206CC, קשה למצוא מכוניות נורמליות בקטגוריה של הקבריולט.

יאריס מכונית משעממת ואפורה. אם אתה מחפש משהו מפנק וחזק זה לא הכיוון.

לא נהגתי מאז הטסט על ידני אז אני לא רוצה לקחת סיכון (יכול להיות שאני אוהב אבל לא אקח סיכון)

כן הבנתי שהמאזדה והפיגו ירדו מהר..

היאריס נראת חמודה ויפה ועם התקציב שלי אפשר שנתון מפנק של 2015-16 לא ככה?

חוץ מזה לא נהגתי עדין על אף רכב, אני מחכה לאסוף 2-3 בחירות ולנסוע עליהם.

מה כן יכול להתאים לי? עם כמה שפחות אחזקה קשה

פורסם

אתה נעול על רכב קטן? לדעתי קשה למצוא רכב קטן שנחשב מפנק אני אישית לא מסתדר עם רכבים קטנים אני יכול להמליץ לך על הונדה סיוויק בשנתון 2009~2011 דגם המפואר מגיע עם סאנרוף ופנסי ערפל וריפודי עור אפילו בתקציב שלך או מאזדה 6 באותו שנתון דגם לקצ'ורי סבבה לגמרי או אם אתה רוצה להתפרע אז דגם פרימיום שגם מגיע עם ריפודי עור וכו אבל אני משוחד כי יש לי מאזדה 6 אתה יכול לחפש גם סיוויק האצ'בק שהיא יותר ספורטיבית .

פורסם
אתה נעול על רכב קטן? לדעתי קשה למצוא רכב קטן שנחשב מפנק אני אישית לא מסתדר עם רכבים קטנים אני יכול להמליץ לך על הונדה סיוויק בשנתון 2009~2011 דגם המפואר מגיע עם סאנרוף ופנסי ערפל וריפודי עור אפילו בתקציב שלך או מאזדה 6 באותו שנתון דגם לקצ'ורי סבבה לגמרי או אם אתה רוצה להתפרע אז דגם פרימיום שגם מגיע עם ריפודי עור וכו אבל אני משוחד כי יש לי מאזדה 6 אתה יכול לחפש גם סיוויק האצ'בק שהיא יותר ספורטיבית .

אין לי צורך ברכב גדול, אם היה אפשר הייתי לוקח גם 2 דלתות סגנון TT אך אין לי כסף לעסק הזה.

ריפודי עור זה מושלם אם אפשר..

חשבתי גם על הClio אך הבנתי יש הרבה תקלות..

פורסם

בערך ב-60 (אולי טיפה יותר) תוכל למצוא פיג'ו 208 משנת 2015 אחרי מתיחת הפנים (עם מנוע 1.2 טורבו וגיר אוטומטי רגיל, אפילו יפני). לדעתי זו תמורה מצויינת למחיר.

קשה לי להאמין שתמצא יאריס (לא ידנית) מהשנתונים האלו במחיר הזה, לפחות אחת שלא עברה חיים מאוד קשים.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
אין לי צורך ברכב גדול, אם היה אפשר הייתי לוקח גם 2 דלתות סגנון TT אך אין לי כסף לעסק הזה.

ריפודי עור זה מושלם אם אפשר..

חשבתי גם על הClio אך הבנתי יש הרבה תקלות..

TT לא יקרה

אבל קשה למצוא אחת שלא קרעו אותה ....

רובן מגיעות עם ידיים גבוהות מאוד וק"מ בשמיים.

אני לא הצלחתי להבין מה הסכום שהקצבת .

פורסם

לא יודע לגבי רכב ספציפי. אבל לעניין הגיר ידני, זה שלא נהגת מהטסט לא אמור להרתיע אותך, גם לי לקח חצי שנה מהוצאת הרישיון עד לקניית הרכב הראשון ואני ממש זוכר את הנסיעה הראשונה ההיא, הרכב נכבה לי לפחות 6-7 פעמים בנסיעה קצרה. אבל בסופו של דבר זה חוזר אליך והנסיעה הופכת חלקה עד כדי כך שאתה בכלל לא שם לב להחלפות הילוכים.

מה גם שבסופו של דבר אתה תצטרך להתחיל ללמוד מאיפשהו ועדיף לך תקופת "טירונות" עם גיר ידני בהתחלה שאז יתקבע אצלך ההרגל לנהיגה על ידני וגם אם אח"כ תחליף לאוטומט תוכל לחזור בקלות לידני.

פורסם

התקציב הוא סוד?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
TT לא יקרה

אבל קשה למצוא אחת שלא קרעו אותה ....

רובן מגיעות עם ידיים גבוהות מאוד וק"מ בשמיים.

אני לא הצלחתי להבין מה הסכום שהקצבת .

נכנסתי ליד2 ונבהלתי מכמות הידיים לא רוצה הרפתקה כזאת..

אמרתי אזור ה50. אם אמצא מציאה ב55 אני לא אגיד לה לא בגלל שאמרתי 50 מבין?

לא יודע לגבי רכב ספציפי. אבל לעניין הגיר ידני, זה שלא נהגת מהטסט לא אמור להרתיע אותך, גם לי לקח חצי שנה מהוצאת הרישיון עד לקניית הרכב הראשון ואני ממש זוכר את הנסיעה הראשונה ההיא, הרכב נכבה לי לפחות 6-7 פעמים בנסיעה קצרה. אבל בסופו של דבר זה חוזר אליך והנסיעה הופכת חלקה עד כדי כך שאתה בכלל לא שם לב להחלפות הילוכים.

מה גם שבסופו של דבר אתה תצטרך להתחיל ללמוד מאיפשהו ועדיף לך תקופת "טירונות" עם גיר ידני בהתחלה שאז יתקבע אצלך ההרגל לנהיגה על ידני וגם אם אח"כ תחליף לאוטומט תוכל לחזור בקלות לידני.

אני לא פוחד שאני לא אצליח כי אני יודע שאני יצליח..

אני כן פוחד שזה יעצבן אותי ואני אתגעגע לאוטומט ואז אתחיל שוב בכל התהליך..

אם אתה חושש מידני קח שיעור נהיגה אחד או שניים לרענון.

החסכון בדלק יכסה מהר מאוד את עלות השיעורים

לא צריך שום שיעור בשביל להתחיל לנהוג על ידני..

התקציב הוא סוד?

שוב, למה סוד?

רשמתי במפורש 50.

פורסם

להבנתי אתה מחפש רכב פוזה בלי החסרונות של רכב כזה.

תמתח מעט אצת התקציב ורכוש לעצמך יונדאי וולוסטר 2011 - נראה לי שהיא תפורה לרצונות שלך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...