Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השוואת מחירים לסולר , קיים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאור מחירי הסולר שמאמירים והיום כמעט יישרו קו עם מחירי הבנזין(מרפי התעורר לפני שנה:-().

יש אתר או איזשהו מעקב על מחירי הסולר כמו שיש על בנזין? בשלל האפליקציות שבדקתי (פולטנק ודומיהן) המידע על הסולר לא מעודכן.

או אפילו אפשר לעדכן כאן היכן אתם מתדלקים וכמה משלמים.

אני מתדלק בתחנת "ינה" של "סונול" מול כלא איילון, 5.52 ש"ח לליטר למזומן.

פורסם

ברוב התחנות שאני בדקתי, מחיר הסולר זול יותר עד 20 אגורות מבנזין לליטר בתחנות הזולות והקטנות.

המחיר בתחנות הגדולות משתנה גם בצורת התשלום.

בד"כ המחירים הזולים נמצאים באזור תעשיה, כנראה בגלל ההספק מכירות של התחנות האלו ו(אולי) מחיר זול בארנונה.

פורסם

פולטנק (האתר, לא מכיר את האפליקציה) דווקא מתעדכן מדי חודש, אומנם לא בכל התחנות אבל הוא מתעדכן באלו שכן מופיע המחיר.

במרבית התחנות בארץ מחיר הסולר דווקא גבוה ממחיר הבנזין, בעיקר בתחנות הסמוכות לכבישים ראשיים ונטולות מתחרות. באזורי תעשייה יש לרוב תחרות בין חברות הדלק והצרכן מרוויח מחיר נמוך יותר.

באופן אישי אני מתדלק בתחנה קבועה שנמצאת על מסלול הנסיעה שלי, היא אמינה והיא גם הזולה באיזור.

5.52 זה מחיר מצויין לחודש זה, אני מתדלק ב 5.60.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אל תסתמך על אתר פולטאנק

המחירים שם לא נכונים

אולי בעלי תחנות שמים מחירים יותר נמוכים מהמציאות כדי שיבוא לשם

פורסם

FULLTANK התדרדר מאז ששינו ממשק, גם WAZE לא מה שהיה פעם...

5.58 שלוש תחנות הזולות באזור תעשייה רחובות.

ליד ככר וולפסון על שדרות ירושלים לכוון בת-ים יש גם תחנה עם מחירים טובים (פרבר, אין לי נתון מהחודש). בדרום בת-ים ואזור תעשייה ראשון יש גם כמה תחנות זולות (סד"ש, 10, דלק).

בתל אביב יש שתי תחנות דלק על רחוב הירקון: אחת מתחת לככר אתרים, והשנייה תת קרקעית ממש (חניון גן לונדון) גם עם מחירים טובים יחסית בדרך כלל (5.4 לפני ההעלאה האחרונה).

פורסם

גםם הם עושים את זה, אם המחיר גבוהה לטעמי, אני יוצא בלי לתדלק.

ל"גולד דיזל" של סונול יש איזשהי תועלת? או שזה סתם גימיק?

• תוכן חדש...