Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה ארוכה על רכב ישן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הונדה סיוויק שנת 96 מנוע 1400 ידנית על השעון 300,000 קילומטר

אני גר באילת ולאחרונה התחלתי ללמוד במרכז השאלה שלי היא אם הרכב מסוגל להגיע בנסיעה למרכז (רמת השרון) ומה כדאי לבדוק לפני הנסיעה

כל הצמיגים חדשים

לאחרונה הוחלף רדיאטור

ונעשה טיפול לא מזמן

תודה לעוזרים.

פורסם

שמן מים וזהו.

זו נסיעה שהרכב כמעט לא מתאמץ בה. לירושלים יהיה לו קשה בהרבה.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

אמנם הקמ לא נמוך והרכב ישן, אבל לא צריכה להיות בעיה רק לבדוק נוזלים ולקחת בחשבון שתקלות יכולות להיות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בנסיעות ארוכות חשוב שמצב מערכת קירור יהיה פיקס. רדיאטור חדש זה לא הכל. אם מנוע לא יקבל את הקירור הדרוש לו, הנזק המינימלי יהיה ראש המנוע (כרוך בעצירה לכמה שעות בצד הדרך בהמתנה לגרר + גרירה למוסך קרוב + חור בכיס)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

שמן מים סע

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

זאת תהיה נסיעה חד פעמית או באופן הקבוע?

אני במקומך בודק את עלות כרטיסי טיסה מאילת לשדה דב אוליי תתפוס איזה דילים טובים בימי הלימודים שלך.\

לא מתוך פחד למצב המכני של הרכב אלא מתוך הבזבוז הכלכלי של כל נסיעה כזאת.

וכי אתה תושב אילת אני יודע שמגיעה לך הנחה בקו הזה.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם

באיזה תדירות בכוונתך לעשות את המסלול?

כולם מדברים על הרכב - אבל לא פחות חשוב: הנהג.

1. לתכנן את לוח הזמנים לנהיגה רגועה + עצירה כל 100-150 ק"מ.

2. להצטייד במספיק מזון, מים ותרמוס קפה. כולל לפחות 3 ליטר מים למקרה של תקלה ברכב והמתנה לחילוץ.

3. לודא תקינות מושב, מזגן, מערכת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם האוטו במצב מכאני טוב אין סיבה שלא יגיע גם לחרמון. אבל, נסיעה כזו כל יום הלוך ושוב זה חור בכיס. גם אם הייתה לך סיוויק חדשה, עדיף היה להשתמש בתח"צ או לנסות לגור קרוב ללימודים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גולף אך אחד לא צריך מזוזה, ורכב מתוחזק יעשה את העבודה. אבל גם לא רוצים תאונות ולא נהג לחוץ. וכיון שתקלות קורות (גם ברכב חדש) כדאי להיות מוכן אליהן. ההמלצה שלי נוגעת לתחזוקת הנהג.מושב לא נוח, מזגן חלש ושלפוחית מלאה מלחיצים אותו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הייתי ציני. נותנים פה טיפים כאילו לפני 30 שנה לא נסעו על מכוניות חלשות ופחות אמינות לאילת וחזרה.

אם הסיוויק שלו תקינה, שיסע גם לרמת הגולן. ברכב לא תקין לא הייתי מנסה לנסוע גם מראשון לתל אביב.

פורסם

לא הגזמתם קצת?

ברוסיה אנשים נוהגים למכולת את המרחק שהבחור יעשה. גם לא מעט אנשים בארץ עושים נסיעה שאורכת זמן דומה על בסיס יומי -פקקי המרכז עבור צפונים.

רוגע.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

לא קשור המצב המכני של הרכב.

נסיעה כזאת קבועה תעלה לו בסביבות שתי מכלי דלק כל פעם.

בחישוב גס שמיכל הדלק של רכב בקטגורייה שלו הוא בממוצע 45 ליטר מדובר פה ב400 ש"ח לנסיעה הלוך חזור.

בהתחשב שהוא תושב אילת ויש לו הנחה בטיסות בקו אילת-ש"ד גם ארקיע וגם ישראייר ומשם אפשר לתפוס אוטובוס או רכבת למקום לימודיו.

• תוכן חדש...